Servet Yardımcı ne iş yapıyor?

Servet Yardımcı hangi takımı tutuyor?

SERVET YARDIMCI KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA VE HANGİ TAKIMLI? 26 Aralık 1957 tarihinde Rize’de doğan Servet Yardımcı, bir dönem Çaykur Rizespor’da yöneticilik yaptı. Diğer takım taraftarlarından sosyal medyada tepkilerin odağı haline gelen Yardımcı‘nın Fenerbahçekongre üyesi olduğu biliniyor.

Servet Yardımcı kaç yaşında?

64 yaşında (26 Aralık 1957)Servet Yardımcı / Yaş

TFF Başkan Vekili kim?

Cengiz Zülfikaroğlu, TFF Başkanvekili oldu – TFF Haberleri TFF. Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, bugün yaptığı toplantıda yeni görevlendirmede bulundu. Yönetim Kurulu kararıyla, Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu, TFF Başkanvekilliği görevine getirildi.

TFF Yönetim Kurulu üyeleri hangi takımı tutuyor?

İKİNCİ BAŞKAN VE 1. BAŞKAN VEKİLİ LÜTFİ ARIBOĞAN: Galatasaraylı.. İKİNCİ BAŞKAN VEKİLİ SERVET YARDIMCI: Rizesporlu. PROFESYONEL KURUL BAŞKANI VE EĞİTİMDEN SORUMLU ÜYE UFUK ÖZERTEN: Gençlerbirliğili-Galatasaray sempatizanı. AMATÖRLERDEN SORUMLU ÜYE MEHMET BAYKAN: Konyasporlu-Beşiktaş sempatizanı..

Yılmaz Büyükaydın hangi takımı tutuyor?

Yılmaz Büyükaydın ve Mustafa Hacıkerimoğlu Trabzonspor; Mehmet Baykan Konyaspor, Hasan Yıldırım Akıncoğlu Antalyaspor, Mustafa Çağlar ise Bursaspor’a gönül veren isimler.

Servet Yardimci nereli?

26 Aralık 1957’de Rize’de doğan Yardımcı, amatör olarak futbol oynadı. Bir dönem Çaykur Rizespor’da yöneticilik yaptı. İlk kez 2008 yılında, Hasan Doğan’ın listesinden Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kuruluna girdi. Mahmut Özgener döneminde Başkan Vekili oldu.

Şevket Yardımcı nereli?

Rize’ye 1 Hastane ve 3 okul olmak üzere 4 güzel eser kazandıran Şevket Yardımcı, Hüseyin ve Emine Yardımcı‘ nın oğlu olarak 14.12.1928 yılında Rize’ de dünyaya geldi. 1939′da Rize Gülbahar İlkokulu’nu, 1944′de Rize Orta Okulu’nu, 1947′de İstanbul Sultanahmet Sanat Enstitüsü’nü bitirdi. 1949′daSaymur Hanımla evlendi.

TFF Temsilciler Kurulu Başkanı kim?

Genel Başkan seçiminin yapıldığı toplantıda oy kullanan 536 delegeden 285 oyu alan Abdurrahman Arıcı derneğin yeniden Genel Başkanı oldu.

TFF başkanını kim seçer?

Yönetim Kurulu, TFF Başkanı ile Genel Kurul’un seçeceği on dört üyeden oluşur. seçer. Başkan vekilliğinin boşalması halinde, boşalan başkan vekilliğine bir ay içinde yeni bir başkan vekili seçilir. 3. Yönetim Kurulunun on dört asıl ve on dört yedek üyesi Genel Kurul’da oy çokluğu ile seçilir.

TFF Yönetim Kurulu kimler?

  • Mete Düren.
  • Ensar Saral.
  • Şahin Kartal.
  • İbrahim Şahinkaya.
  • Kamuran Yazıcı
  • Mustafa Bozbağ
  • Fatih Maden.
  • Mehmet Serdar Binnet.

Yılmaz Büyükaydın kim?

2002-2008 yılları arasında Çağlayanspor Kulübü Başkanlığı yapan BÜYÜKAYDIN, 2006-2008 yılları arasında Akçaabat Sebatspor’da ve 2010-2013 yılları arasında Trabzonspor’da Yönetim Kurulu üyeliği ve Futbol Şube Sorumluluğu görevini üslendi. Yılmaz BÜYÜKAYDIN, evli ve 3’ü kız 1’i erkek olmak üzere 4 çocuk babasıdır.

Ferhat Gündoğdu kimdir nerelidir?

Asıl mesleği doktorluk olan Ferhat Gündoğdu, Lokman Hekim Üniversitesi’nin akademik kadrosunda yer alıyor. Gündoğdu aynı zamanda Türk Eğitim Derneği 8(TED Koleji) şirketinde Okul Yatırımları ve Planlama Müdürü olarak görev yapıyor. Ferhat Gündoğdu asker kökenli isimlerden biridir.

TFF Servet Yardımcı kimdir?

Servet Yardımcı (26 Aralık 1957) Türk armatör ve spor yöneticisi. Türkiye Futbol Federasyonu 1. Başkan Vekili ve UEFA Yönetim Kurulu üyesi.

Abdurrahman Arıcı Kimdir?

Abdurrahman Arıcı (2 Mayıs 1951) Türk hekim, futbol hakemi ve siyasetçi. Mevcut Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı.

Mehmet Baykan kim?

Mehmet Baykan, 2012 yılında Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından kurulan Sportif Değerlendirme ve Geliştirme Kurulu Başkanlığı görevine atandı. 9 Eylül 2011 tarihinden itibaren Spor Genel Müdürlüğü görevini yürütmekte olan Mehmet Baykan, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olup, evli ve 2 çocuk babasıdır.