Virosil krem ne için kullanılır?

Virosil ilacı nedir?

VİROSİL etken madde olarak asiklovir içerir ve 25 tabletlik blisterlerde sunulmaktadır. VİROSİL, deri enfeksiyonlarında (uçuk), suçiçeğinde, zonada (Sinir iltihabına bağlı ağrılı bir deri hastalığı), AIDS ve kemik iliği naklini takiben ciddi bağışıklık sistemi yetersizliği olan hastaların tedavisinde kullanılır.

Virosil reçetesiz alınır mı?

Doktor tarafından başka bir şekilde kullanılmadığı takdirde lezyonları kaplamaya yetecek miktarda her 3 saatte bir (günde 6 kere) 7 gün süreyle uygulanır. 6.10 ReçeteliReçetesiz Satış Şekli : Reçete ile satılır.

Asiviral yaraya sürülür mü?

Asiviral krem yalnızca uçuk ve diğer bakteriyel yaraların üzerine doğrudan uygulanır. Yaranın üzerine bir miktar asiviral krem sürdükten sonra hafifçe yedirilir. Çok bastırmaya gerek kalmadan kreminin bir kısmı yaranın üzerine bırakılabilir. Yaraların hemen iyileşmesi için kremin en az 4 gün kullanılması gerekir.

Fusidas krem ne işe yarar?

FUSİDAS‘ın etkin maddesi olan fusidik asit; bir antibiyotik olup birçok mikroorganizma üzerinde güçlü antibakteriyel (bakterileri tahrip eden veya onların çoğalmasını engelleyen) etkiye sahiptir. FUSİDAS‘a duyarlı organizmaların oluşturduğu deri hastalıklarının tedavisinde kullanılır.

En iyi uçuk kremi hangisi?

Vectavir; Uçuğun tedavi edilmesinde kullanılan kremlerden biri olan Vectavir krem uçuğun çabucak iyileşerek ağrısının hafiflemesini sağlar. Vectavir krem uçuk virüslerinin ağzın diğer bölgelerine yayılmasının engeller. Acyl; uçuk virüsünün gelişimini ve yayılımını engelleyen antiviral bir kremdir.

Zalain krem nerede kullanılır?

Uygun kullanım ve doz/uygulama sıklığı için talimatlar: ZALAIN‘i günde bir veya iki kez (bir sefer kullanılacaksa tercihen akşam veya iki kez kullanılacaksa 1 sabah, 1 akşam olmak üzere), mantarlı deri ve derinin 1 cm kalınlığındaki çevresine hafifçe ve eşit olarak paylaştırarak uygulayınız.

Asiviral uçuk kremi kaç günde geçirir?

Günde 5 defa yaklaşık 4 er saat ara ile uygulanabilir. Dudak kenarlarında ve burun etrafındaki uçuklarda normal tedavi süresi en az 4 gün, genital uçuklarda en az 5 gündür. Eğer iyileşme olmazsa tedaviye toplam 10 gün (5+5) devam edilebilir.

Antiviral krem nerede kullanılır?

ASIVIRAL, herpes simpleks (uçuk) virüsünün sebep olduğu yüz bölgesinde genellikle dudakların dış kısımlarında ve burun kenarında oluşan uçuklar ile genital bölgedeki (üreme organlarındaki) uçukların tedavisinde ve tekrarının önlenmesinde kullanılmaktadır.

Asiviral krem günde kaç kez sürülür?

Yetişkinlerde ve çocuklarda: Asiviral krem günde 6 defa her üç saatte bir sürülmelidir. Tedavi 7 gün sürer. Tedaviye enfeksiyonun görülmesinden sonra mümkün olduğunca erken başlanmalıdır.

Fucidin krem mantar için kullanılır mı?

Vücudun herhangi bir gölgesinde çıkan yara, sivri sinek ve sivilce için kullanılabilmektedir. Mantar, enfeksiyon, iltihap gibi problemlere karşı başvurulan en etkili kremlerdir.

Fusix göz kremi ne işe yarar?

FUSİX, • Konjunktivit, • Blefarit, • Hordeolum, • Keratit, • Dakriyosistit, • Yabancı cisimciklerin gözden uzaklaştırılması ile ilgili bakteriyel göz enfeksiyonlarında kullanılır.

Uçukta hangi kremler kullanılır?

Vectavir; Uçuğun tedavi edilmesinde kullanılan kremlerden biri olan Vectavir krem uçuğun çabucak iyileşerek ağrısının hafiflemesini sağlar. Vectavir krem uçuk virüslerinin ağzın diğer bölgelerine yayılmasının engeller. Acyl; uçuk virüsünün gelişimini ve yayılımını engelleyen antiviral bir kremdir.

Uçuk nasıl geçer en hızlı çözüm?

Bal uçuğun neden olduğu mikropları söküp atar. Pamuk yardımı ile balı uçuk yarasına sürebilirsiniz. Bu şekilde uçuğun iyileşmesini hızlandırabilirsiniz. Dilerseniz balı sirke ile de karıştırarak bu karışım ile uçuk yarasının hızlı bir şekilde kurumasını sağlayabilirsiniz.

ZALAIN krem vajinaya nasıl uygulanır?

Uygun kullanım ve doz/uygulama sıklığı için talimatlar: ZALAIN tek doz halinde, gece yatmadan önce, tercihen yatar pozisyonda hazne (vajina) içine derin olarak uygulayın. Şikayetler devam ettiği takdirde, ikinci bir vajinal supozituvar tekrar uygulanmalıdır.

Mantar kremi ne kadar süre kullanılır?

Kortizon içerikli krem kategorisinde yer almasından ötürü kesinlikle belirtilen süreden fazla kullanmamanız gerekmektedir. Mantar tedavisi için kullanılan Travazol Krem, insandan insana değişiklik arz edebilecek bir durum olmakla beraber genel olarak 1 hafta veya 10 gün içinde iyileşme göstermektedir.