Saygı 2 sezon ne zaman çıkacak?

Saygı 2 sezon finali ne zaman?

kategoriler Dizi Haberleri Saygı‘nın ikinci sezonu perşembe akşamı yayınlanacak bölümle sona erecek.

Saygı dizisi 2 sezon ne zaman başlayacak?

Saygı dizisinin 2. sezon 1. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizi, 23 Eylül’de BluTV’de yayınlanacak. DUVAR – BluTV dizisi Saygı‘nın 2. sezon 1. bölüm fragmanı yayınlandı. 8 bölümden oluşacak dizi, 23 Eylül’de izleyicilerle buluşacak.

Saygı dizisi 3 sezon ne zaman?

Sezon Listesi

Sezonlar Yayın sezonu İlk yayın
1. Sezon 2020 27 Ekim 2020
2. Sezon 2021 23 Eylül 2021
3. Sezon 2022

Saygı 2 sezon 8 bölüm final mi?

Saygı dizisinin 2. sezonun 8. bölümü yani sezon finali 11 Kasım günü BluTV’de yayınlandı.

Saygı 2 sezon olacak mı?

Başrollerinde Nejat İşler, Damla Sönmez, Erkan Can, Miray Daner, Boran Kuzum, Sarp Akkaya, Rojda Demirer’in yer aldığı Saygı dizisinin ikinci sezonu 24 Eylül 2021 Cuma günü izleyicisiyle buluştu.

Saygı 2 dizisi bitti mi?

Toplamda 8 bölümden oluşan ilk sezon sonrası yapımın devam edeceği ve yeni bir sezon ile geleceği de kısa süre sonra duyuruldu. Çekimleri geçen haziran ayında başlayan yapım, bir önceki sezonun yayınlanmasından 11 ay sonra hayranlarının karşısına çıktı.

Saygı 2 sezon gelecek mi?

Dijital yayın platformu olan BluTV’de yayınlanan Saygı dizisinin ikinci sezonu dün akşam yayınlandı. … 23 Eylül itibarıyla (saat 19.00’dan itibaren) ilk bölümü yayınlanan yapım, haftada bir bölüm olmak üzere BluTV’de olmaya devam edecek. Dizinin yeni sezonu da, tıpkı ilk sezonda olduğu gibi 8 bölümden oluşacak.

Saygı yeni sezon ne zaman?

Başrollerinde Nejat İşler, Damla Sönmez, Erkan Can, Miray Daner, Boran Kuzum, Sarp Akkaya, Rojda Demirer’in yer aldığı Saygı dizisinin ikinci sezonu 24 Eylül 2021 Cuma günü izleyicisiyle buluştu.

BluTV hangi diziler var?

BluTV‘ye Özel Dizi Yapımları Bozkır, Behzat Ç., Sıfır Bir, Sokağın Çocukları, 7Yüz, Pavyon, Bartu Ben, Dudullu Postası ve Masum dizileri şu anda yayında olan BluTV özel dizi yapımlarından bazılarıdır.

Saygı kaç bölüm?

Bir Ankara Polisiyesi’nin yan türevi olan ‘Saygı‘ dizisinin birinci sezonu 2020 yılında BluTV’de yayınlandı. Büyük ilgi gören dizinin ikinci sezon çekimleri, 2021 yılı yaz aylarında tamamlandı. 8 bölüm sürecek Saygı dizisinin 2. sezon 1. bölümü, 24 Eylül 2021 Cuma günü saat 19.00’da BluTV’de yayınlandı.

Saygı dizisi 2 sezon 6 bölüm ne zaman?

Saygı dizisinin 2. sezonun 6. bölümü 28 Ekim günü BluTV’de yayınlandı.

Saygı 2 sezon kaç bölüm olacak?

Başrollerinde Nejat İşler, Damla Sönmez, Erkan Can, Miray Daner, Boran Kuzum, Sarp Akkaya, Rojda Demirer’in yer aldığı Saygı dizisinin ikinci sezonu 24 Eylül 2021 Cuma günü izleyicisiyle buluştu. Ercüment Çözer karakterinin hayatını konu edinen dizinin ikinci sezonu 8 bölümden oluşuyor.

Saygı 2 hangi gün yayınlanıyor?

SAYGI 2. SEZON SAAT KAÇTA YAYINLANACAK? BluTV dizisi Saygı‘nın 2. sezonu 8 bölümden oluşacak. Dizi, bugün saat 19:00’da izleyici ile buluşacak.

Saygı 2 sezon 7 bölüm ne zaman?

Saygı dizisinin 2. sezonun 7. bölümü 4 Kasım günü BluTV’de yayınlandı. Toplumdaki yozlaşmanın çözümünü kendi adaletini sağlayarak arayan Ercüment Çözer’in yolu, toplumdaki sapkınlık ve kötülüklerin içine sıkışmış iki genç olan Helen ve Savaş ile kesişir.

BluTV de hangi yabancı diziler var?

BluTV özel yapımlar, yerli ve yabancı en sevilen diziler ve daha fazlası şimdi BluTV‘de.

  • Señorita 89.
  • Seen.
  • Calls From The Inside.
  • Drew’s Dream Car.
  • Alaskan Killer Bigfoot.
  • Conversations With Friends.
  • Ağır Yaşamlar.
  • Remix My Space With Marsai Martin.