Dünyanın en uzun Twitch yayını kaç saat?

Twitch en uzun yayın kaç saat?

Twitch‘in en uzun yayın rekoru 1074 saatlik canlı yayın ile Falconn2k tarafından kırıldı. BigBossLayf Academy yayıncılarından olan 23 yaşındaki Arda Can Özel, 45 gündür yayın yapıyor.

Ludwig kaç abonesi var?

Ludwig Ahgren, canlı yayın platformu Twitch’te aralıksız 31 gün üst üste yayın yaparak, sitenin en çok aboneye sahip kullanıcısı oldu. Ahgren, 282 binden fazla abone sayısına ulaşarak bu alanda dünya rekoru kırdı.

Subhoton nedir?

Twitch yayıncıları Subathon konseptinde uzun bir yayın maratonuna giriyorlar diyebiliriz. Genellikle belirli bir saat hedefinin belirlenmesinin ardından geri sayıma başlanıyor ve yayın sırasında her abone geldiğinde yayıncının yayında kalma süresi kendi belirlediği süre kadar artıyor.

Elraen Twitch kaç abonesi var?

2) Elraenn (2.1 MİLYON TAKİPÇİ)

Twitch izlenme rekoru kaç?

İspanyol Fortnite yayıncısı TheGrefg, Fortnite Icon Series kostümünün ilk gösterimi için 2,4 milyon izleyiciyi yayına toplayarak Twitch‘te anlık izlenme rekorunu kırdı.

Twitch jahrein kaç abonesi var?

Jahrein
Kanal GamerJah
Dönem 2012-günümüz
Tür Oyun videosu
Abone 527 bin (Aralık 2021)

Subathon etkinliği nedir?

SUBATHON NEDİR? Twitch yayıncıları Subathon konseptinde uzun bir yayın maratonuna giriyorlar diyebiliriz. Genellikle belirli bir saat hedefinin belirlenmesinin ardından geri sayıma başlanıyor ve yayın sırasında her abone geldiğinde yayıncının yayında kalma süresi kendi belirlediği süre kadar artıyor.

Subathon ne demek türkçe?

twitch platformunda yayıncıların x abonelik x dakika ya da x bit x dakika gibi bir teklif ile izleyicilerine sundukları (bkz: contest) olarak tanımlanabilir.

Pqueen Twitch kaç abonesi var?

Büşra Pelin Baynazoğlu veya bilinen adı ile Pqueen (d. 18 Temmuz 1992, Ankara), Türk YouTuber ve Twitch yayıncısıdır. Kariyerine 2017 yılında Twitch platformunda başlamıştır….Pqueen.

Büşra Pelin Baynazoğlu
Kişisel bilgiler
Tür Oyun videosu
Abone 1 Milyon 060 Bin (20 Şubat 2022)
Görüntülenme 212.127.623 (20 Şubat 2022)

Türkiye Twitch izlenme rekoru kaç?

Tuna Akşen on Twitter: “1 dakika 37 saniyede Twitch Türkiye izlenme rekoru kırıldı.

Twitch en çok izlenen kim?

2021 YILI BOYUNCA EN ÇOK İZLENEN YAYINCI 2021 yılı boyunca en çok izlenen yayıncıların paylaşıldığı listede Twitch‘in kralı olarak bilinen Felix “xQc” Lengyel, 269 milyondan daha fazla saat izlenerek farkla 2021 yılının en popüler yayıncısı oldu.

Elraen Twitch te kaç abonesi var?

Tuğkan @elraenn Gönültaş, 14.1 bin abone ile Türkiye’nin en çok abonesine sahip Twitch yayıncısı ünvanını tazeledi.

Tuna Yurdakul kimdir?

Tuna Yurdakul hakkında yeterince bilgi bulunmasa da, 29 yaşında olduğu ve İstanbul’da yaşadığı biliniyor. Ayrıca, Tuna Türkiye Ligi’nin amatör sahalarının tozunu yutmuş, çilesini çekmiş eski bir futbolcu olarak kendini tanımlıyor. Bir spor tutkunu olan Tuna, yayınları sırasında oldukça farklı oyunlarda oynayabiliyor.

Elraen kaç abonesi var?

2) Elraenn (2.1 MİLYON TAKİPÇİ)

Twitch yayın rekoru kimde?

Ahgren, 282 binden fazla abone sayısına ulaşarak bu alanda dünya rekoru kırdı. 25 yaşındaki oyuncunun abone sayısı hala hızla yükseliyor. Twitch‘te 269 bin 154 abone ile daha önce bu rekoru kıran oyuncu ise “Ninja” lakaplı Tyler Blevins.