T1 tramvay saat kaçta başlıyor?

T1 saat kaça kadar açık?

T1 Tramvay hattı, hafta içi ve hafta sonu her gün yolcularına hizmet vermektedir. Düzenli olarak çalışma saatleri ise 00:00 ve 23:45 arasındadır.

T1 hangi metro?

T1 (Metro İstanbul) T1 tramvay hattının ilk durağı Bağcılar olup son durağı Kabataş durağıdır. T1 (Bağcılar‎→Kabataş), her gün çalışıyor. Ek bilgi: T1 hattında 31 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 63 dakika.

Istanbul’da tramvay seferleri kaçta başlıyor?

Belirlenen metro ve tramvay hatları, 06:00 – 23:00 saatleri arasında çalışacak.

Bağcılar Kabataş tramvay saat kaçta başlıyor?

31 istasyon bulunan KabataşBağcılar Tramvay Hattı, 06.00 – 00.00 saatleri arasında hizmet vermekte olup sefer süresi yaklaşık 65 dakika (Tek yön) sefer sıklığı ise 2 (Pik Saatte) dakikadır.

Metro 24 saat açık mı?

Metrobüs kar yağışı boyunca 24 saat, metrolar da gece 02.00’ye kadar çalışacak. İETT normal seferlerini aksatmadan sürdürecek.

T1 tramvay nereye gider?

Y., Topkapı, Pazartekke, Çapa-Şehremini, Fındıkzade, Haseki, Yusufpaşa, Aksaray, İstanbul Üniversitesi – Laleli, Beyazıt-Kapalıçarşı, Çemberlitaş, Sultanahmet, Gülhane, Sirkeci, Eminönü, Karaköy, Tophane, Fındıklı – Mimar Sinan Üniversitesi, Kabataş T1 tramvay hattı (Bağcılar →Kabataş) arası 4 güzergah içeriyor.

Eminönü’ne gitmek için Marmaray hangi durak?

Marmarayın açılmasından sonra toplu taşıma ile ulaşımda kolaylık sağlanan Eminönü, Marmaray hattının Sirkeci durağında yer almaktadır.

Galataport hangi durakta?

Tophane durak, Beyoğlu içindeki Galataport İstanbul konumuna en yakındır.

Istanbul tramvay saat kaça kadar açık?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre İstanbul‘da Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı saat:02.00’ye, diğer tüm metro hatları ise saat: 01.00’e kadar hizmet verecek.

Mescidi Selam tramvayı kaça kadar açık?

T4 tramvay hattı (Topkapı‎→Mescid-I Selam), Topkapı durağından başlayıp Mescid-I Selam durağına gidene kadar 22 duraktan geçiyor. T4 tramvay hattının bu haftaki saatlerine genel bakış: 06:00’da çalışmaya başlıyor ve 23:57’da bitiyor. Bu haftaki çalışma günleri: her gün.

Bağcılar tramvay saat kaça kadar çalışıyor?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre İstanbul’da Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı saat:02.00’ye, diğer tüm metro hatları ise saat: 01.00’e kadar hizmet verecek.

Bağcılar Kabataş arası kaç dakika?

Yön: BağcılarKabataş Duraklar: 31 Yolculuk Süresi: 63 dk Hat Özeti: Bağcılar, Güneştepe, Yavuz Selim, Soğanlı, Akıncılar, Güngören, Merter Tekstil Merkezi, Mehmet Akif, Zeytinburnu, Mithatpaşa, Seyitnizam-Akşemsettin, Merkez Efendi, Cevizlibağ – A.Ö.

İstanbul Metro 7 24 açık mı?

24 saat yaşayan bir metropol olan İstanbul‘un gerekleri düşünülerek ve İstanbulluların “Metro Hatlarında Gece Seferleri Yapılması” talepleri değerlendirilerek hafta sonları ve resmi tatil günlerinde metroların 24 saat hizmet vermesi kararlaştırıldı.

Hangi metro hatları 24 saat açık?

24 SAAT AÇIK METRO HATLARI M2 Yenikapı- Taksim Hacıosman Metro Hattı, M4Kadıköy-Tavşantepe Metro Hattı, M5 Üsküdar-Çekmeköy Metro Hattı, M6 Levent-Boğaziçi Üniversitesi /Hisarüstü Metro Hattı.

T1 duraklar arası kaç dakika?

T1 (İstanbul tramvayı)

T1 (Bağcılar – Kabataş) Tramvay Hattı
İstasyonlar 31
Sefer sıklığı 2 dakika (pik saatte)
Yolculuk süresi 1 saat 2 dakika (Kabataş – Bağcılar) 30 dakika (Cevizlibağ – Eminönü)
Website T1 Hattı Resmî Sitesi