UYAP a nasıl girilir?

Telefondan UYAP a nasıl girilir?

Bilgisayarınızın tarayıcısından UYAP sistemine girdiğiniz gibi, Mobil Avukat Portal’den de aynı şekilde Mobil İmza ya da Elektronik İmzanı ile UYAP‘a giriş yaparsınız. Gizlilik ve Güvenlik sizin için çok önemlidir. Bu sebeple dosyalarınız sadece sizin kontrolü altındadır.

UYAP a kimler girebilir?

Vatandaş Portal Bilgi Sistemi (Vatandaş Portalı) sayesinde Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarası bulunan tüm vatandaşlarımız; Adli yargı, idari yargı ve icra birimlerindeki tarafı oldukları dosyaları Vatandaş Portalına (https://vatandas.uyap.gov.tr) adresinden e-Devlet şifresi aracılığıyla giriş yaparak takip …

UYAP AE devletten nasıl girilir?

1- avukat.uyap.gov.tr adresine giriş yaptıktan sonra sağ üst tarafta bulunan ‘Sisteme Giriş’ sekmesi tıklanır. 2- e-Devlet Aracılığıyla Giriş sekmesi tıklanır. 3- E-imza sahibinin T.C. kimlik numarası ilgili alana yazılır.

Dava dosyasına nasıl bakılır?

Dava dosyalarını sorgulamak için www.türkiye.gov. tr adresinden alınacak vatandaşlık şifresi ile Adalet bakanlığı sitesine kolaylıkla ulaşarak kimlik bilgileri girmek gerekmeden dava dosyası sorgulama yapılabilmektedir.

Mobil imza ile UYAP a girilir mi?

Ancak; Mobil İmza ile gerek Akıllı Cep Telefonları ile gerekse de Tablet bilgisayarlardan Uyap ve E-Devlet uygulamalarına girmek ve her türlü işlemi yapmak mümkündür.

UYAP Mobil Şifre Nasıl Alınır?

ŞİFRE ALMA AŞAMALARI 1. http://sifre.uyap.gov.tr adresine giriş yapınız ve sicil numaranız ile UYAP‘a e-imzasız giriş şifresi olan portal şifresini giriniz. Bilmiyorsanız Şifremi Unuttum kısmından alabilirsiniz. 2. “Şifre Değiştir” butonuna tıklayınız.

UYAP a herkes girebilir mi?

1) UYAP VatandaĢ Portal Bilgi Sistemini Kimler Kullanabilir? Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlık numarası bulunan bütün Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşları UYAP Vatandaş Portal Bilgi Sistemini kullanabilir.

UYAP ücretli mi?

Ücretlendirme: Sorgu SMS 1,5 TL olarak ücretlendirilir. … Abonelik tarihinden öncesinde abone olan taraf ile ilgili tüm dava bilgilerinin öğrenilmesi için abonelik işleminden sonra TC kimlik numarası yazılarak 4060’a SMS gönderilmesi gerekmektedir.

UYAP Kurum portala nasıl girilir?

İlgili evraklar hazırlandıktan sonra http://kurum.uyap.gov.tr/ giriş yapılır. Giriş butonuna tıklandıktan sonra giriş seçeneklerinden herhangi biri seçilir.Örnek olarak E-imza seçerek devam ediyoruz, e-Devlet Aracılığıyla Giriş seçilir gerekli bilgiler girildikten sonra Kurum Portal sistemine giriş yapılır.

UYAP ihaleye nasıl girilir?

Elektronik ortamda teklif verebilmek için esatis.uyap.gov.tr internet sitesinde bulunan elektronik teklif sayfasına E İmzalı, Mobil İmzalı veya İmzasız giriş yapmak gerekmektedir.

Dava dosyasını nasıl takip edebilirim?

Erişim sağladıkları dosyaların evraklarını da elektronik ortamda görebilmektedirler. Bu işlemlerin tümü https://vatandas.uyap.gov.tr adresine T.C. Kimlik Numarası ve e-Devlet şifresiyle girilerek yapılabilmektedir.

Dava dosyası nasıl incelenir?

Sürmekte olan davanızla ilgili bilgi almak istediğinizde yapmanız gereken tek şey e-devlet üzerinden dosya sorgulama işlemi yapmak olur. Dilerseniz Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı’nın web sitesi olan www.yargitaycb.gov.tr adresine giriş yaparak sayfadaki dosya sorgu bölümüne de tıklayabilirsiniz.

Mobil imza nasıl aktif edilir?

Başvuru evraklarınız alındıktan sonra bir hafta içerisinde Türk Telekom Müşteri Hizmetleri (444 1 444) yetkilileri tarafından aranırsınız ve kimlik doğrulama işlemleriniz yapılır. Kimlik doğrulamada herhangi bir problem olmadığı takdirde mobil imza servis aktivasyonu yapılır.

E-imza ile UYAP a nasıl girilir?

1- http://avukat.uyap.gov.tr adresine gidilir, gidilen sayfada sağ üst köşede bulunan “Sisteme Giriş” butonuna tıklanır. 2- Açılan sayfada “E-devlet aracılığı ile giriş” seçeneği ile devam edilir. 3- Kimlik doğrulama sayfasında ilgili alana imza sahibinin TC Kimlik Numarası girilir ve “Devam et” seçeneğine tıklanır.

UYAP şifresi nasıl alınır?

https://sifre.uyap.gov.tr sayfası üzerinden ‘Şifremi Unuttum’ butonuna tıklanarak açılan sayfadaki, sicil ve sisteme kayıtlı cep telefonu numarası alanlarına giriş yapılarak sisteme kayıtlı cep telefonuna gelen doğrulama kodu ile portal giriş şifresi yenilenmektedir.