Wayfarer gözlük ne demek?

Rayban Wayfarer kime yakışır?

Köşeli ve dar tasarımıyla zamansız bir model olan Wayfarer gözlükler özellikle şehirli erkeklerin vazgeçilmezleri arasında. Erkekler için yüz tipine göre gözlük seçimi söz konusu olduğunda Wayfarer güneş gözlükleri özellikle dikdörtgen, kare, ters üçgen ve oval yüzler için ideal bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor.

Ray Ban Wayfarer ne demek?

RayBan Wayfarer güneş gözlüğü, 1956’dan beri RayBan tarafından üretildi ve ardından 1999’dan beri İtalyan Luxottica Grubuna aittir. Wayfarers, 1950’lerde ve 1960’larda erken popülerlikten faydalandı ve 1982 ürünü yerleştirdikten sonra tekrar popülerliğe döndü. 2000’lerin ortasında ikinci bir canlanma yaşandı.

Wayfarer 50 mi 54 mü?

bu modelin iki adet lens seçeneği bulunur; 50 mm ve 54 mm. 50 mm’lik wayfarerların çerçevesi gözlükte daha fazla yer kaplar, bunlar medium wf olarak geçer. 54 mm likte ise çerçeve daha ince, camlar biraz daha büyüktür, bu iki model yaklaşık 10mm kadar farketmektedir o yüzden bu modele de large wayfarer denir.

Ray Ban Wayfarer sahtesi nasıl anlaşılır?

RayBan güneş gözlüklerinde gözlüğün bu bölgesinde RB şeklinde oyulmuş bir RayBan logosu vardır. Bu logo baktığınız gözlükte yoksa o gözlük sahtedir. RayBan gözlük camının üst tarafında da lazerle işlenmiş “Ray Ban” yazısı bulunur. Eğer bu logo camın alt tarafındaysa veya işçilik kötüyse gözlük sahtedir.

52 ekartman gözlük büyük mü?

demiryollarında iyi ray arasındaki mesafeyi anlatan tabir. gözlüğün büyüklüğünü gösteren birimdir. 55 – 58 – 62 küçük, orta, büyük boydur.

Wayfarer kaç ekartman?

Rayban Wayfarer Unisex Güneş Gözlüğü RB2140 901

Ürün Kodu : RB2140
Cam Özelliği : Yeşil
Sap Uzunluğu : 150
Ekartman : 50-22
Garanti Süresi : 24 Ay

Rayban wayfarer kaç ekartman?

Ray-Ban Rayban 2140 Wayfarer 54 Ekartman Unısex Güneş Gözlüğü

Rayban wayfarer 2140 kaç ekartman?

Ray-Ban Rb 2140 901 54 G Ekartman Unisex Güneş Gözlüğü

Bir güneş gözlüğünün orjinal olup olmadığını nasıl anlarız?

Kaliteli ve orijinal bir gözlüğün yüze tam oturması gerekir ve kullanılan materyallerin iyi olması da çok önemlidir. Orijinal bir güneş gözlüğünün camlarının içerisinde mutlaka markanın bir simgesi yer alır. Logo ufak bile olsa güneş gözlüğünü ışığa tutup bakarak, logoyu rahatlıkla görebilirsiniz.

Bir gözlüğün orjinal olup olmadığını nasıl anlarız?

CE İşareti Güneş gözlüğünün sahte olup olmadığını anlamak için ürünün üzerinde CE işaretinin olup olmadığına bakılması gerekir. Bu işaret Avrupa Birliği Yeni Yaklaşım kapsamında uygulanmaktadır. CE işaretinin bulunduğu gözlükler insan, çevre ve hayvan için güvenilir ve kaliteli gözlüklerdir.

51 ekartman gözlük büyük mü?

demiryollarında iyi ray arasındaki mesafeyi anlatan tabir. gözlüğün büyüklüğünü gösteren birimdir. 55 – 58 – 62 küçük, orta, büyük boydur.

50 ekartman kaç mm?

Gözlük ölçülerinde birinci değer olarak 50-20-150 ölçüsü yer almaktadır. Bu ölçülerde 50 mm ekartman ölçüsünü belirlerken 20 mm iki cam arasındaki köprü ölçüsünü ifade etmektedir. 150 mm ölçü ise gözlüğün sap için ayarlanabilir ölçüsüdür.

Polarize gözlük ne demek?

Polarize cam 1940’lı yıllardan beri gözlük sektöründe yaygın olarak kullanılan bir film tabakasıdır. Göz sağlığının korunmasında ve güneşten yeryüzüne gelerek cisimlerden ve nesnelerden göze yansıyan zararlı ışınları kesmekte oldukça etkilidir.

Ekartman ne demek?

Ekartman, gözlük cam aralığı olarak bilinen köprünün ana mesafesi olarak bilinmekte olan bir ölçüdür. Aslında en basit ifade şekli ile gözlüğün boyutunu ifade etmektedir. Gözlük kullanacak olan kişinin yüz ölçülerine ve yüz şekillerine göre ekartman ölçüleri farklılık göstermektedir.

Güneş gözlüğü ekartman nedir?

Ekartman genel ifadeyle, gözlük camının ve gözlük cam aralığı olarak adlandırılan köprünün ara mesafe ölçüsü olarak ifade edilmektedir. Gözlüğün boyutu ekartman ölçülerine göre ayarlanmaktadır. Gözlük boyutları farklı olan modellerde ekartman ölçüleri de değişmektedir.