Kemal Sunal’ın K * * * * filmi nerede çekilmiş?

Salako filmi nerede çevrilmiş?

Salako ise Hamido’yu öldürür ve kasabanın eşkıyası olur. Salako filmi Çatalca İnceğiz mağaraları ile çatalcanın kestanelik ve Örcünlü köylerinde çekilmiştir.

Kemal Sunal filmleri nerede çekildi?

1974 yılında yayınlanan Köyden İndim Şehire filmi Ankara’da çekildi. 1984 yılında yayınlanan Orta Direk Şaban filmi Yeşilköy’de çekildi. Kemal Sunalın canlandırdığı Sakar Şakir, 1977 yılında Yeşilköy’de çekildi. Kemal Sunalın Meral Zeren ile başrollerini paylaştığı Salako filmi Çatalca’da çekildi.

Zülfiye filmi nerede çekildi?

Zülfü ile Zülfüye’ydi önce ismi, sonradan Keriz koydular filmin ismini. Bütün bu Aksaray civarda bizim köyde çevrildi bu film. Figüran bir roldeydim ben zaten. Çok köy halkı vardı.

Kemal Sunal Keriz filmi hangi köyde çekildi?

Kemal Sunal ve Perihan Savaş’ın başrolünde olduğu film, Aksaray’ın Gücünkaya köyünde çekilmiştir.

Salako hangi yöreye ait?

Salako filmi Çatalca İnceğiz mağaraları ile Çatalca’nın Kestanelik ve Örcünlü köylerinde çekilmiştir.

S * * * * milyoner nerede çekildi?

Sevilen filmin çekimleri İstanbul’un Yeşilköy, Beyoğlu, Taksim, Nişantaşı ve Beşiktaş’ta gerçekleşti.

Kovan filmi nerede çekilmiştir?

Filmin oyuncu kadrosunda; Meryem Uzerli, Feyyaz Duman, Hakan Karsak, Burcu Salihoğlu ve Şennur Nogaylar yer alıyor. KOVAN FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ? Meryem Uzerli’nin başrolde yer aldığı Kovan filminin çekimleri Artvin Borçka’ya bağlı Macael vadisinde yapıldı.

Banker Bilo filmi nerede çekildi?

BANKER BİLO FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ? 1980’li yılların sevilen yapımlarından olan Banker Bilo filminin çekimleri İstanbul’un Levent semtinde gerçekleştirildi.

Kemal Sunal Tokatçı filmi nerede çekildi?

Osman çok para kazanır ve köye döner. Şevket’le birlikte bir plan hazırlayıp Hasan Ağa’yı da tokatlar. TOKATÇI NEREDE ÇEKİLDİ? Kemal Sunal klasiklerinden olan Tokatçı filmi İstanbul Sarıyer sınırları içerisinde yer alan Reşitpaşa’da çekildi.

Kemal Sunal Şark Bülbülü filmi nerede çekildi?

Film bir gecede şöhret olan ünlüleri tiye alan klasik olmuş bir Kemal Sunal komedisidir. ŞARK BÜLBÜLÜ NEREDE ÇEKİLDİ? 1979 yılından bu yana film severlerin ilgiyle takip ettiği Şark Bülbülü, İstanbul’da çekildi.

Tokatçı filmi nerede çekildi?

Osman çok para kazanır ve köye döner. Şevket’le birlikte bir plan hazırlayıp Hasan Ağa’yı da tokatlar. TOKATÇI NEREDE ÇEKİLDİ? Kemal Sunal klasiklerinden olan Tokatçı filmi İstanbul Sarıyer sınırları içerisinde yer alan Reşitpaşa’da çekildi.

Keriz filmi İstanbul’da nerede çekildi?

Yeşilçam sinemasının unutulmazları arasına giren ‘Keriz‘ filminin çekimleri Aksaray’ın merkeze bağlı Gücünkaya köyünde gerçekleştirildi. 1985 yılında çekilen filmin başrollerinde ise Kemal Sunal ile Perihan Savaş yer almakta.

Kemal Sunal Çöpçüler Kralı nerede çekildi?

Kemal Sunal’ın sevilen filmlerinden Çöpçüler Kralı, Güneşli Sokak, Cihangir ve çevresinde çekildi.

Kemal Sunal inatçı filmi nerede çekildi?

Aydın’ın Söke ilçesi Sarıkemer bölgesinde bulunan ve Kemal Sunal’ın başrolünü oynadığı İnatçı filmine de ev sahipliği yapan tarihi taş köprüde biriken çöpler temizlendi.

S * * * * Milyoner ne zaman çekildi?

Salak Milyoner, yönetmenliğini Ertem Eğilmez’in yaptığı 1974 yapımı komedi sinema filmi.