K * * * * filmi nerede çekildi?

Salako filmi nerede çekildi?

Salako ise Hamido’yu öldürür ve kasabanın eşkıyası olur. Salako filmi Çatalca İnceğiz mağaraları ile çatalcanın kestanelik ve Örcünlü köylerinde çekilmiştir.

Keriz filmi hangi köyde çekildi?

Yönetmenliğini Kartal Tibet’in, yapımcılığını ise Türker İnanoğlu’nun üstlendiği ve 1985 yılında Aksaray’ın Gücünkaya köyünde Kemal Sunal ile Perihan Savaş’ın başrolünü paylaştığı “Keriz” filminin ve Yeşilçam’ın izleri hala görülebiliyor.

Zülfiye filmi nerede çekildi?

Zülfü ile Zülfüye’ydi önce ismi, sonradan Keriz koydular filmin ismini. Bütün bu Aksaray civarda bizim köyde çevrildi bu film. Figüran bir roldeydim ben zaten. Çok köy halkı vardı.

Davaro filmi nerede?

Yeşilçam’ın efsanesi Davaro filmi 1981 yılında Arnavutköy Boğazköy‘de çekildi.

Tosun Paşa filmi nerede çekildi?

Tosun Paşa filminin hikayesi İskenderiye’de geçiyor. Ancak filmin tamamı İstanbul’da çekildi. Tellioğulları’nın, Seferoğulları’nın ve Daver Bey’in konaklarına ait sahneler Hidiv Kasrı ve Göksu Kasrı’nda gerçekleştirildi. Dış sahnelerin birçoğu ise Emirgan Korusu’nda çekildi.

Kemal Sunal inatçı filmi nerede çekildi?

Aydın’ın Söke ilçesi Sarıkemer bölgesinde bulunan ve Kemal Sunal’ın başrolünü oynadığı İnatçı filmine de ev sahipliği yapan tarihi taş köprüde biriken çöpler temizlendi.

Tokatçı filmi nerede çekildi?

Osman çok para kazanır ve köye döner. Şevket’le birlikte bir plan hazırlayıp Hasan Ağa’yı da tokatlar. TOKATÇI NEREDE ÇEKİLDİ? Kemal Sunal klasiklerinden olan Tokatçı filmi İstanbul Sarıyer sınırları içerisinde yer alan Reşitpaşa’da çekildi.

Kemal Sunal’ın kedi filmi nerede çekildi?

(Aksaray’ın Gücünkaya köyünde çekilmiştir.)

Davaro Filmi ne zaman çekildi?

Davaro, Kartal Tibet’in yönetmenliğini yaptığı 1981 yapımı Türk filmi.

Davaro filmi mağara nerede çekildi?

Davaro filminin çekimlerinin büyük çoğunluğu Boğazköy’de gerçekleşti ancak Davaro filminde bulunan mağara Boğazköy’de değil, Çatalca’da bulunuyor. Davaro filminde yer alan mağaralar, İnceğiz Köyü’nde yer alıyor.

Filmdeki Yeşil Vadi nerede?

Yeşil vadi nerede? Tosun Paşa filmindeki Yeşil Vadi sahneleri ise Kemerburgaz Ağaçlı Köyü’nde çekildi.

Tosun Paşa filmi çöl sahnesi nerede çekildi?

Dış sahnelerin birçoğu ise Emirgan Korusu’nda çekildi. Filmle ilgili en çok merak edilenlerden biri de çöl sahnelerinin nerede çekildiği. Tosun Paşa filminin çöl sahneleri Kilyos’ta gerçekleştirildi.

Kemal Sunal Davacı filmi nerede çekildi?

DAVACI FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ? Atmosferi ile de dikkat çeken bir film olan Davacı, Bursa’nın Yenişehir ilçesinde çekildi.

Sarıkavak köyü neresi?

Sarıkavak Köyü Ankara ilinde yer almakta olup, Çamlıdere Köyleri semtinde bulunan Sarıkavak Köyü Çamlıdere ilçesine bağlıdır.Sarıkavak Köyü haritası konumu ise 40° 28′ 30.4464” Kuzey ve 32° 19′ 19.1388” Doğu gps koordinatlarıdır. Sarıkavak Köyü bağlı olduğu Çamlıdere ilçe merkezine 13 kilometre mesafe uzaklıktadır.

Tokatçı köy sahneleri nerede çekildi?

TOKATÇI NEREDE ÇEKİLDİ? Kemal Sunal klasiklerinden olan Tokatçı filmi İstanbul Sarıyer sınırları içerisinde yer alan Reşitpaşa’da çekildi.