Kemal Sunal’ın K * * * * filmi nerede çekildi?

Salako filmi nerede çekildi?

Salako ise Hamido’yu öldürür ve kasabanın eşkıyası olur. Salako filmi Çatalca İnceğiz mağaraları ile çatalcanın kestanelik ve Örcünlü köylerinde çekilmiştir.

Kemal Sunal filmleri nerede çekildi?

1974 yılında yayınlanan Köyden İndim Şehire filmi Ankara’da çekildi. 1984 yılında yayınlanan Orta Direk Şaban filmi Yeşilköy’de çekildi. Kemal Sunal‘ın canlandırdığı Sakar Şakir, 1977 yılında Yeşilköy’de çekildi. Kemal Sunal‘ın Meral Zeren ile başrollerini paylaştığı Salako filmi Çatalca’da çekildi.

Kemal Sunal Keriz filmi hangi köyde çekildi?

Kemal Sunal ve Perihan Savaş’ın başrolünde olduğu film, Aksaray’ın Gücünkaya köyünde çekilmiştir.

Zülfiye filmi nerede çekildi?

Zülfü ile Zülfüye’ydi önce ismi, sonradan Keriz koydular filmin ismini. Bütün bu Aksaray civarda bizim köyde çevrildi bu film. Figüran bir roldeydim ben zaten. Çok köy halkı vardı.

Tosun Paşa filmi nerede çekildi?

Tosun Paşa filminin hikayesi İskenderiye’de geçiyor. Ancak filmin tamamı İstanbul’da çekildi. Tellioğulları’nın, Seferoğulları’nın ve Daver Bey’in konaklarına ait sahneler Hidiv Kasrı ve Göksu Kasrı’nda gerçekleştirildi. Dış sahnelerin birçoğu ise Emirgan Korusu’nda çekildi.

Kemal Sunal inatçı filmi nerede çekildi?

Aydın’ın Söke ilçesi Sarıkemer bölgesinde bulunan ve Kemal Sunal’ın başrolünü oynadığı İnatçı filmine de ev sahipliği yapan tarihi taş köprüde biriken çöpler temizlendi.

Kovan filmi nerede çekildi?

Filmin oyuncu kadrosunda; Meryem Uzerli, Feyyaz Duman, Hakan Karsak, Burcu Salihoğlu ve Şennur Nogaylar yer alıyor. KOVAN FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ? Meryem Uzerli’nin başrolde yer aldığı Kovan filminin çekimleri Artvin Borçka’ya bağlı Macael vadisinde yapıldı.

Banker Bilo filmi nerede çekildi?

BANKER BİLO FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ? 1980’li yılların sevilen yapımlarından olan Banker Bilo filminin çekimleri İstanbul’un Levent semtinde gerçekleştirildi.

Tokatçı filmi nerede çekildi?

Osman çok para kazanır ve köye döner. Şevket’le birlikte bir plan hazırlayıp Hasan Ağa’yı da tokatlar. TOKATÇI NEREDE ÇEKİLDİ? Kemal Sunal klasiklerinden olan Tokatçı filmi İstanbul Sarıyer sınırları içerisinde yer alan Reşitpaşa’da çekildi.

Keriz filmi İstanbul’da nerede çekildi?

Yeşilçam sinemasının unutulmazları arasına giren ‘Keriz‘ filminin çekimleri Aksaray’ın merkeze bağlı Gücünkaya köyünde gerçekleştirildi. 1985 yılında çekilen filmin başrollerinde ise Kemal Sunal ile Perihan Savaş yer almakta.

Kemal Sunal Propaganda filmi nerede çekildi?

1948 yılında gerçek yaşanan bir hikayeden yola çıkılarak çekilen Propaganda filminin çekimleri Aksaray’ın Yalman Köyü’nde yapıldı.

Kemal Sunal Tokatçı filmi nerede çekildi?

Osman çok para kazanır ve köye döner. Şevket’le birlikte bir plan hazırlayıp Hasan Ağa’yı da tokatlar. TOKATÇI NEREDE ÇEKİLDİ? Kemal Sunal klasiklerinden olan Tokatçı filmi İstanbul Sarıyer sınırları içerisinde yer alan Reşitpaşa’da çekildi.

Filmdeki Yeşil Vadi nerede?

Yeşil vadi nerede? Tosun Paşa filmindeki Yeşil Vadi sahneleri ise Kemerburgaz Ağaçlı Köyü’nde çekildi.

Tosun Paşa filmi çöl sahnesi nerede çekildi?

Dış sahnelerin birçoğu ise Emirgan Korusu’nda çekildi. Filmle ilgili en çok merak edilenlerden biri de çöl sahnelerinin nerede çekildiği. Tosun Paşa filminin çöl sahneleri Kilyos’ta gerçekleştirildi.

Kemal Sunal Davacı filmi nerede çekildi?

DAVACI FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ? Atmosferi ile de dikkat çeken bir film olan Davacı, Bursa’nın Yenişehir ilçesinde çekildi.