Galatasaray-Trabzonspor maçının hakemi kim?

Trabzonspor Galatasaray hakemi kim?

Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında 23 Ocak Pazar günü oynanacak GalatasarayTrabzonspor maçının hakemi açıklandı. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu’ndan yapılan açıklamaya göre Nef Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak mücadeleyi, Atilla Karaoğlan yönetecek.

Trabzonspor maçının VAR hakemi kim?

Trabzonspor – Kasımpaşa mücadelesinde VAR hakemi olarak Özgür Yankaya’nın görev yapacağı açıklandı. Karşılaşmada orta hakem olarak Zorbay Küçük görev alacakken yardımcılıklarını da Ali Saygın Ögel ve Esat Sancaktar yapacaklar. Karşılaşmanın dördüncü hakemi olarak ise Bahattin Şimşek görev yapacak.

Galatasaray maçı hakemi kim?

Hakem Arda Kardeşler’in yöneteceği müsabaka VAR hakemi belli oldu. Karşılaşmanın VAR koltuğunda Mete Kalkavan’ın oturacağı açıklandı. Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 26. hafta maçında Göztepe ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Gürsel Aksel Stadyumu’nda oynanacak mücadelede hakem Arda Kardeşler düdük çalacak.

Galatasaray-Trabzonspor maçı nerede?

Süper Lig’in 23. haftasında dev derbide Galatasaray ile Trabzonspor kozlarını paylaşacak. Nef Stadyumu’nda oynanacak zorlu karşılaşmada hakem Atilla Karaoğlan düdük çalacak.

Galatasaray Trabzonspor maçını kim yönetecek?

Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında oynanacak GalatasarayTrabzonspor maçını Atilla Karaoğlan yönetecek.

Galatasaray Kayserispor hakem kim?

Süper Lig ‘in 25. haftasında Yukatel Kayserispor, deplasmanda Galatasaray ‘a konuk olacak. Saat 19.00’da başlayacak mücadelede hakem Sarper Barış Saka çalacak. Saka’nın yardımcılıklarını Kerem Ersoy ve İbrahim Bozbey yapacak.

Atilla Karaoğlu hakem nereli?

Lig’de düdük çalacak. Ak Parti Akyazı eski ilçe başkanı Osman Karaoğlan’ın oğlu Sakarya Hakemlerinden Atilla Karaoğlan son yıllarda mesleğindeki kariyeri nedeniyle birçok maçta görev aldı.

Trabzonspor Giresunspor hakemi kim?

Süper Lig’in 22. haftasında bugün oynanacak TrabzonsporGiresunspor maçının VAR’ı belli oldu. Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan atamada VAR olarak Erkan Engin görev yapacak.

Özgüç Türkalp kim?

2004-2005 sezonunda süper lig klasmanına yükselen genç futbol hakemlerimizden birisi.

Galatasaray Trabzonspor maçı hangi statta 2022?

23.01.2022 | 19:00 | GalatasarayTrabzonspor | Süper Lig | 23. Hafta. Galatasaray ile Trabzonspor 21/22 Süper Lig 23. hafta maçında karşı karşıya geliyor. Atilla Karaoglan tarafından yönetilen GalatasarayTrabzonspor maçı, Nef Stadyumu’nde oynanıyor.

Galatasaray Trabzonspor maçı şifresiz hangi kanalda?

Galatasaray 27, Trabzonspor 51 puanda. Aslan, güçlü rakibini devirip nefes almak istiyor. Lider Fırtına, evine 3 puanla dönmekten başka bir şey düşünmüyor. Zorlu 90, beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Galatasaray Trabzonspor Maçı Ne Zaman 2022?

GalatasarayTrabzonspor, Spor Toto Süper Lig maçı, 23-01-2022 Pazar günü Bein Sports 1, kanal(lar)ından yayınlanacak.

Galatasaray Trabzonspor biletleri ne zaman satışa çıkacak?

Bilet satın almak için TIKLAYIN! 21 Ocak günü saat 15.00’te, 2019-2020 sezonu kombine sahiplerine, GS Bonus kart ve GS Mobile sahiplerine; 22 Ocak Cumartesi günü saat 11.00’de rakip takım hariç, tüm takım logolu passolig kartlarına satışa çıkacaktır.

Galatasaray Kayserispor maçı golleri kim attı?

İşte detaylar… Süper Lig’in 25. haftasında Galatasaray, evinde Kayserispor‘u konuk etti. Mücadele, 1-1’lik beraberlikle sonuçlandı. Maçın golleri, 70. dakikada Kayserisporlu Cardoso’dan gelirken Galatasaray, 85’e Mohamed ile eşitliği sağladı.

Kayseri gs maçı kaç kaç?

Galatasaray, Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor ile 1-1 berabere kaldı ve galibiyet hasreti 6 maça çıktı. Goller 70. dakikada Cardoso ve 85. dakikada Mostafa Mohamed’den geldi. Süper Lig’in 25. haftasında Galatasaray ile Kayserispor kozlarını paylaştı. Nef Stadyumu’nda oynanan mücadele 1-1’lik eşitlikle sona erdi.