Sosa hangi ülkeden?

Sosa ne kadar maaş alıyor?

1,5 milyon EUR (2021)José Sosa / Maaş

Sosa nerede oynuyor?

FenerbahçeJosé Sosa / Şu andaki takımı (#5 / Orta saha)Fenerbahçe futbol takımı, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün Süper Lig’de mücadele eden profesyonel futbol takımıdır. Kulübün futbol dışında faaliyet gösterdiği diğer spor dalları basketbol, voleybol, atletizm, boks, kürek, yelken, yüzme ve masa tenisi’dir. Vikipedi

Carolina Alurralde nereli?

İstanbul’da doğdular. Trabzon’da İngilizce ve Türkçe konuşmaya başladılar.

Sosa turkiyede hangi takimlarda oynadi?

Arjantinli futbolcu Jose Sosa Türkiye Süper Lig’de Beşiktaş ve Trabzonspor formaları giydikten sonra Fenerbahçe’ye transfer oldu.

Sosa Fenerbahçe ne kadar kazanıyor?

Sarı lacivertliler, Sosa‘ya yıllık 1,5 milyon euro ücret ödeyecek. Bonservisi elinde olan Arjantinli futbolcu Fenerbahçe‘den 1,5 milyon euro imza parası da alacak.

Fenerbahçe Sosa ya ne kadar verdi?

Fenerbahçe‘nin verdiği kararda Jose Sosa‘nın ilerleyen yaşı, oyuncunun yıllık 1,5 milyon euroluk maaşı ve gelecek sezon uygulanacak olan yabancı kuralının etkili olduğu belirtildi.

Sosa Beşiktaş’tan sonra hangi takıma gitti?

Jose Sosa – Orta Saha Arjantinli yıldız, Beşiktaştan ayrıldıktan sonra İtalya’nın dev ekibi Milan’a transfer oldu. 38 yaşındaki oyuncu Sosa, şu anda Fenerbahçe’de top koşturuyor.

Sosa hangi mevkide oynuyor?

Orta sahaJosé Sosa / Pozisyon

Caro Alurralde kimdir?

beşiktaş’ın maestrosu jose sosa’nın güzel eşi. ayrıca rachel mcadams’a çok benzemektedir. jose ernesto sosa’nın çok bahsedilen, şehir beğenmeyen eşi.

Sosa eşinden ayrıldı mı?

Arjantin basınına konuşan Jose Sosa‘nın ayrıldığı eşi Carolina Alurralde, “Jose Sosa ile ayrıldık. Bu çok fazla bilinen bir durum değil çünkü ailemizin iyiliği için büyümesini istemiyoruz. Kendisi çocuklarımın babası ve birbirimize saygı duyuyoruz ancak aramızdaki duygusal ilişki sona erdi.” ifadelerini kullandı.

Sosa hangi takımda oynadı?

Orta sahaJosé Sosa / Pozisyon

Sosa fenere kaça geldi?

Sarı-Lacivertliler, 35 yaşındaki futbolcuyla 1.9 milyon Euro garanti ücret karşılığında 2 yıllık anlaşmaya vardı. Sosa‘ya 500 bin Euro imza parası, menajerine ise 250 bin Euro daha verileceği öğrenildi. Böylece bu transferin Fenerbahçe’ye faturası 4.8 milyon Euro (Yaklaşık 42 milyon lira) olacak.

Fenerbahçe Sosa ile kaç yıl anlaştı?

Fenerbahçe Jose Ernesto Sosa ile iki yıllık sözleşme imzaladı. Arjantinli yıldızın yıllık ücreti ve imza parası da netleşti. Son dakika Haberi… Fenerbahçe, Trabzonspor’la sözleşmesi biten Josa Sosa ile her konuda anlaşmaya vardı.

Novak kaç para?

Fenerbahçe, Trabzonspor’la sözleşmesi biten Filip Novak‘la ön anlaşma yaptı. Ajansspor’un haberine göre; Çek futbolcu, serbest bir oyuncu olarak transfer olduğu için 1 milyon Euro imza parası alacak, yıllık 1.5 milyon Euro kazanacak.

Enner Valencia ne kadar alacak?

Güney Amerika basınında yer alan habere göre Fenerbahçeli Enner Valencia için Wolves, sarı lacivertli kulübe resmi transfer teklifini yaptı. Ekvadorlu futbolcu için ilk etapta 4.5 milyon euro bonservis önerildi.