Ray Ban gözlük neden pahalı?

Ray Ban gözlüklerinin orjinal olduğunu nasıl anlarız?

Ray-Ban güneş gözlüklerinde gözlüğün bu bölgesinde RB şeklinde oyulmuş bir Ray-Ban logosu vardır. Bu logo baktığınız gözlükte yoksa o gözlük sahtedir. Ray-Ban gözlük camının üst tarafında da lazerle işlenmiş “Ray Ban” yazısı bulunur. Eğer bu logo camın alt tarafındaysa veya işçilik kötüyse gözlük sahtedir.

Ray Ban markası hangi ülkenin?

RayBan, Amerika Birleşik Devletleri merkezli bir gözlük üreticisidir. Şirket, 1936 yılında Bausch & Lomb tarafından kurulmuş olup 1999 yılında Luxottica tarafından satın alındı. Özellikle Wayfarer ve Aviator serisi gözlükler ile bilinmektedir.

Atasun Optik Ürünleri orjinal mi?

Atasun Optik’ten satın aldığınız tüm güneş gözlükleri orijinal olup 2 yıl ürün garantisi ve orijinal kutu ve aksesuarları ile tarafınıza gönderilmektedir.

Neden ray ban?

Neden Ray Ban marka güneş gözlüğü tercih etmeliyiz? Tabii ki Ray Ban marka güneş gözlüğü almak için birden fazla nedeniniz var. Ray Ban güneş gözlükleri, neredeyse ömür boyu kullanılabilen gözlüklerdir. Piyasadaki ucuz markalar ile karşılaştırıldığında, bir Ray Ban gözlüğe verilen ücret kendini fazlası ile amorti eder.

Bir güneş gözlüğünün orjinal olup olmadığını nasıl anlarız?

Kaliteli ve orijinal bir gözlüğün yüze tam oturması gerekir ve kullanılan materyallerin iyi olması da çok önemlidir. Orijinal bir güneş gözlüğünün camlarının içerisinde mutlaka markanın bir simgesi yer alır. Logo ufak bile olsa güneş gözlüğünü ışığa tutup bakarak, logoyu rahatlıkla görebilirsiniz.

Kaliteli gözlük camı nasıl anlaşılır?

Satın alınan güneş gözlüğünün camının UV tabakalı ya da polarize olup olmadığını mutlaka araştırmalısınız. Polarize özelliği taşıyan camların iç kısımlarında henüz hamur halindeyken bir film tabakası yerleştirilir. Tabakalar camdaki yansıma ve parlamaları tek bir noktada toplar.

Ray Ban kurucusu kimdir?

Böylece Amerikan Hava Kuvvetleri bu sorunu gidermek amacıyla RayBan kurucusu Lester Belisario’dan yardım isterler. gün kendini geliştiren RayBan ilerleyen zamanlarda güneş gözlüklerinin yanı sıra numaralı gözlüklerde üretmeye başlamıştır.

Ray Ban mı Ray Ban mi?

Ülkemizde dımdızlak direkt okunan gözlük markası olan Rayban, aslında reyben şeklinde okunması sevgili dostlar.

Güneş gözlüğünde hangi marka tercih edilmeli?

En İyi 15 Güneş Gözlüğü Markası

  • Ray – Ban. Türkiye’de en fazla tercih edilen gözlük markası Ray – Ban’dır. …
  • Mustang. Adını efsanevi atlardan alan Mustang markası, özellikle erkek güneş gözlüğü modellerinde ön plana çıkıyor. …
  • Prada. …
  • Chanel. …
  • Fendi. …
  • Dolce & Gabbana. …
  • Osse. …
  • Daniel Klein.

Ray-Ban mı Ray-Ban mi?

Ülkemizde dımdızlak direkt okunan gözlük markası olan Rayban, aslında reyben şeklinde okunması sevgili dostlar.

Ray-Ban kurucusu kimdir?

Böylece Amerikan Hava Kuvvetleri bu sorunu gidermek amacıyla RayBan kurucusu Lester Belisario’dan yardım isterler. gün kendini geliştiren RayBan ilerleyen zamanlarda güneş gözlüklerinin yanı sıra numaralı gözlüklerde üretmeye başlamıştır.

Gözlükte CE işareti nerede?

Orjinal güneş gözlüklerinde bu işaret mutlaka yer almaktadır. Güvendiğiniz bir satış noktasından güneş gözlüğü satın aldıysanız, güneş gözlüğünüzün garanti belgeleri ve sertifikaları sizlere verilmektedir. Bu belgeler içerisinde CE işaretini de görebilirsiniz.

Polarize gözlük mü UV gözlük mü?

Kaliteli her güneş gözlüğünde UV koruma filtresi bulunur. Polarize filtreli gözlük ise tamamen size kalmış bir seçimdir. Seçtiğiniz güneş gözlüğünde polarize filtre olmaması göz sağlığınıza zarar vermez. Fakat UV koruma olmaması gözünüzde kalıcı hastalıklara yol açabilir hatta körlüğe kadar götürebilir.

Optik cam alırken nelere dikkat edilmeli?

Antirefle ürünler yani yapay ışıkları yansıtmayan camlar tercih edilmeli. ▼ Uzak ve yakın bir arada tercih edilecek camda kanal geçişlerinin geniş olmasına dikkat edilmeli. ▼ Sadece çerçeveye odaklanmayın, camda da marka ve kaliteyi sorgulamak çok önemli. ▼ Çok ucuz çerçevede sağlığa zararlı vernikler kullanılabilir.

Bir gözlüğün UV filtreli olup olmadığını nasıl anlarsınız?

Güneş gözlüğünün UV filtreli olup olmadığını gözlüğün sertifikasından anlamak mümkündür. Güneş gözlüğünün 400 UV ve üzeri koruyuculukta olması tavsiye edilir. Doğa sporları için tercih edilecek olan güneş gözlüğünün daha şiddetli UV koruyuculuğa sahip olması gerekir.