16 Şubatta Survivorda Kim Elendi?

Sorwayvir kim elendi 2022 bugün?

Bu hafta takım arkadaşlarının oylamaları ile eleme adayı olarak sürgün adasına giden yarışmacılar gönüllüler takımından Yunus Emre, Yasin, Gökhan, ünlülerden de Nagihan olmuştu. Noter onaylı SMS oylamasına göre Survivor’dan elenen isim Yunus Emre oldu.

Survivor kim elendi dün akşam?

SURVİVOR‘DA DÜN AKŞAM KİM ELENDİ? Survivor yarışmasında gelen SMS oyları ile rakiplerine göre daha düşük oyu alarak elenen isim Sercan oldu.

Soyvarvır kim elendi 2022 13 Mart?

Gönüllüler takımından gitme adayı oylama sonucuna göre Evrim seçildi. Performans birincisi Sema ise ünlüler takımından dördüncü eleme adayını belirleyerek Barış’ın ismini verdi. Survivor‘a veda eden isim ise Sercan oldu.

Survivor kim elendi 9 Mart 2022?

Bu dört yarışmacı için daha önce yapılan SMS oylaması sonuçları konseyde Acun Ilıcalı tarafından açıklandı. Oy sonuçlarına göre 9 Mart tarihinde Survivor‘dan elenen isim Birsen oldu.

Survivor da kim kavga etti?

Survivor All Star 2022’deki ada konseyinde Yasin Obuz ile Hikmet Tuğsuz arasında kavga çıktı. Konseydeki çekimlerin tamamlanmasının ardından Hikmet’in üzerine yürüyen Yasin, fiziki saldırıda bulundu. Survivor ekibi stüdyodaki kavgayı ayırmaya çalıştı. Kavganın detaylı görüntüleri ise TV8’de yayınlanmadı.

Survivor kim elendi 13 Mart?

Ünlülerde Adem ve Sema dokunulmazlığı elde etti. Gönüllüler takımından gitme adayı oylama sonucuna göre Evrim seçildi. Performans birincisi Sema ise ünlüler takımından dördüncü eleme adayını belirleyerek Barış’ın ismini verdi. Survivor‘a veda eden isim ise Sercan oldu.

Survivor kim aday oldu 11 Mart?

4 gün önce
Survivor‘da dokunulmazlığı kaybeden Ünlülüler takımı ada konseyinde eleme adayını belirlediler. Oylama sonucunda Sercan eleme adayı oldu.

Survivor Yasin kimle kavga etti?

Survivor son bölüme Yasin ve Hikmet arasında yaşanan kavga damga vurdu. Dün akşam Survivor‘da konsey esnasında Yasin ve Hikmer arasında ipler gerildi. Konseyin sonunda sinirlerine hakim olamayan Yasin‘in Hikmet’e saldırması ekrana yansıdı.

Survivor Sürgün adasına kim gitti?

Cumartesi günü gerçekleşen ilk dokunulmazlığı ünlüler kazanmıştı. Gönüllüler ise oy birliği ile Yunus Emre’yi sürgün adasına gönderdi. İkinci eleme adayı ise Yasin oldu.

13 Mart Survivor kim kazandı?

2 gün önce
Survivor 2022’de ilk dokunulmazlık ardından kaybeden ünlüler takımı, potaya ilk olarak Sercan’ı gönderdi ve ikinci oyunu da kaybederek pota için Mert’i tercih ettiler. Gönüllüler takımında Hikmet ve Yağmur dokunulmaz oldu. Ünlülerde Adem ve Sema dokunulmazlığı elde etti.

12 Mart Survivor eleme adayı kim oldu?

3 gün önce
Dokunulmazlık oyununu 2. kez gönüllüler kazanırken ünlüler takımında yapılan oylamada eleme adayı Mert seçildi. Mert’in ismi neredeyse tüm takım tarafından yazılırken Acun Ilıcalı da büyük şaşkınlık yaşadı.

11 Mart 2022 Survivor Kim Kazandı?

11 MART SURVİVOR DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI? Ünlüler ve gönüllüler takımı, dokunulmazlık oyununda kıyasıya mücadele etti. Final oyununa giden mücadeleyi Gönüllüler kazandı ve dokunulmazlığı Gönüllüler aldı.

Survivor Yasine ne oldu?

Survivor 2022 kadrosunda yer alan Yasin Obuz yaşadığı tartışmalar ile adından söz ettiriyor. Hikmet ile olan kavgasının ardından Yasin Obuz altı ödülden mahrum kaldı.

Ayse Yuksel kimdir?

Survivor 2021 yarışmacısı Ayşe Yüksel Düzceli. 23 Mayıs 2000 doğumlu olan Yüksel, Düzce Üniversitesi’nde spor yöneticiliği bölümünde okuyor. Üniversite 2. sınıf öğrencisi olan yarışmacı, ortaokulda masa tenisi eğitimine başladı, o yıllarda başladığı halterde başarıyı yakaladı ve genç kategorisinde Türkiye’de 3. oldu.

Survivor kimin ismi çıktı 15 Mart?

Oylamaların tamamlanmasının ardından Acun Ilıcalı, ünlüler takımı oy sonuçlarını açıkladı. Dün gece konseydeki oylamada Barış ve Bora’nın isimleri çıktı. Bora’dan daha çok oy alan Barış, Survivor‘da 2. eleme adayı oldu.