Poyraz Karayel Dafne kim?

Poyraz Karayel Nevra kim?

Nevra Sayguner altmışlarında, asil, otoriter, karizmatik bir kadın. Sadık’ın eşi, Çınar ve Yavuz’un annesi, Sayguner Ailesi’nin soylu hanımefendisi, sosyetede sevilen bir iş kadınıdır. Sıcakken bile mesafeli, etrafındaki her şeyi ve herkesi kontrol etmek isteyen ama her daim ölçülü bir kadın.

Poyraz Karayel ihsan kim?

Ercü Turan’ın Poyraz Karayel dizisinde oynadığı İhsan Yıldırım karakterinin kısa açıklaması ve resmi.

Poyraz Karayel abisi kim olacak?

Meltem Karayel Ülgen

Meltem Karayel
Cinsiyet Kadın
Aile Poyraz Karayel (abisi) İsmail Karayel (üveybabası) (öldü) Adil Topal (babası) (öldü) Neşet Topal (abisi) (öldü)
Evlilik(ler) Zülfikar Ülgen
Çocuklar Sefer Sema Ayşegül

Poyraz Karayel de Begüm kim?

Begüm karakterini Babası İranlı ve Annesi Türk olan Şebnem Hassanisoughi canlandırıyor. Şebnem Hassanisoughi, daha önce başrollerinde İlker Kaleli’nin de bulunduğu “Kayıp Şehir” dizisinde yer almıştı.

Poyraz Karayel melis kim?

Gözde Türker’in Poyraz Karayel dizisinde oynadığı Melis karakterinin kısa açıklaması ve resmi.

Poyraz Sadrettin oldu mu?

Poyraz, Ayşegül’e kürtaj yapan doktoru bulunca, yurtdışına gitmek üzereyken doktorun evine gidip öldürdü. Bahri’nin oğlu Sadrettin‘i ise Adil Topal tuzağa düşürdü ve sokak ortasında adamlarına vurdurttu. Dizinin son sahnesinde Sadrettin, çok sayıda kurşunla göğsünden vurularak kanlar içinde sokağa yığıldı.

Cem Cücenoğlu nasıl zayıfladı?

Yer aldığı Poyraz Karayel dizisinde ‘Taş Kafa’ karakteriyle büyük çıkış yakalayan ünlü oyuncu Cem Cücenoğlu değişimi ile magazin gündeme bomba gibi düşmüştü. Geçirdiği mide ameliyatı sonrası 150 kilodan 90 kiloya düşen Cem Cücenoğlu verdiği 60 kilo ile adeta bambaşka birine dönüştü.

Poyraz’ın babası kim olacak?

Dizinin ikinci sezonunda ise Poyraz ve diğer karakterlerin aslında üvey babası olduğunu öğrendiği İsmail Karayel, sonradan ortaya çıkan babası Adil Topal ve kardeşi Neşet Topal ile yaşadığı maceralar anlatılır.

Poyraz Karayel Ayşegül kim öldürdü?

Poyraz Karayel dün akşam yayınlanan 82. son bölümüyle izleyicisine veda etti. Dizinin son bölümünde tam her şey düzeldi derken Nevra’nın hain pususu Ayşegül‘ün ölümüne sebep oldu.

Poyraz Karayel Begüm yüzüne ne oldu?

Begüm yurtdışına yerleşirse şikayetini geri çekeceğini söyleyince bu teklif bir şekilde kabul edilmek zorunda kalındı. Begüm ilk önce Sadreddin’e veda etti, sonrasında tüm hatalarını kabullenip Poyraz‘a elveda dedi.

Şebnem Hassanisoughi aslen nereli?

Şebnem Hassanisoughi (d. 7 Aralık 1985) İstanbul doğumlu Türk sinema, dizi oyuncusu. Babası İran Azerisi’dir. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Bölümü Tiyatro Ana Sanat Dalı ve Kadir Has Üniversitesi Film ve Drama Yüksek Lisans Program eğitimleri almıştır.

Poyraz Karayel neden erken final yaptı?

Poyraz Karayel dizisinin final kararı izleyiciyi üzerken neden biteceği ise büyük merak konusu oldu. Konuyla ilgili dizinin yapımcılarından gelen açıklamaya göre reytinglerde göstermiş olduğu performans nedeniyle dizinin final yapma kararı aldığı öğrenildi.

Poyraz Karayel Sadrettin ne zaman ölüyor?

Son bölümde vurulan Sadrettin‘in akıbeti merak konusu oldu. Poyraz Karayel‘in 10 Şubat Çarşamba yayınlanan 44. bölümünde son sahnede Sadrettin Umman’in silahla vurulması Sadrettin öldü mü sorusuna neden oldu.

Poyraz Sinan öldü mü?

Bölüm finalinde o palyaçoların Sinan‘ın doğum gününe geldiklerini öğrendik. Poyraz‘ı ortadan kaldırmak üzere gelen adamlarla Poyraz arasında çıkan çatışmada ise ne yazık ki Sinan vuruldu.

Cem Cücenoğlu kaç kilo verdi?

Yer aldığı Poyraz Karayel dizisinde ‘Taş Kafa’ karakteriyle büyük çıkış yakalayan ünlü oyuncu Cem Cücenoğlu değişimi ile magazin gündeme bomba gibi düşmüştü. Geçirdiği mide ameliyatı sonrası 150 kilodan 90 kiloya düşen Cem Cücenoğlu verdiği 60 kilo ile adeta bambaşka birine dönüştü.