Yeni Zelanda çalışma izni nasıl alınır?

Yeni Zelanda’ya çalışmak için nasıl gidilir?

Ziyaret, Çalışma ve Oturum Vizeleri Bunlardan en uzun sürelisi çalışma vizesi olup, en fazla 3 seneye kadar verilebilmektedir. Ziyaretçi vizeleri ise en fazla 9 ay için verilir ve bu süre istisnai olarak 12 aya uzatılabilir. Oturum vizesi ise, vize sahibine Yeni Zelanda‘da süresiz oturum ve çalışma hakkı tanır.

Yeni Zelanda Türkiye’den vize istiyor mu?

Yeni Zelanda Vize İstiyor Mu? Umumi (Bordo), Hizmet (Gri) ve Diplomatik (Siyah) pasaporta sahip Türk vatandaşları vizeye tabidirler.

Yeni Zelanda vizesi almak zor mu?

Vatandaşlarımız bu ülkeye olan seyahatleri öncesi vize uyum koşullarını eksiksiz olarak yerine getirmelidir. Yeni Zelanda vize uyum koşullarının eksiksiz bir şekilde tamamlanamaması halinde ise vize almak zordur.

Yeni Zelanda vatandaşı olmak için ne yapmak gerekir?

Yeni Zelanda Vatandaşlık Nasıl Alınır?

  1. Minimum son 5 yıldır Yeni Zelanda‘da yaşıyor olmanız gerekmektedir. …
  2. Son 5 yıldır Yeni Zelanda‘da yeteri kadar zaman geçirmiş olmanız gerekmektedir. 5 yıl, Yeni Zelanda vatandaşlığı için başvurduğunuz günden geriye doğru sayılmaktadır.

Yeni Zelanda asgari ücret ne kadar?

Asgari ücretin saatini 18.90 dolardan 20 dolara yükselten ve en yüksek gelir dilimine sahip gruplara yüzde 39 vergi getiren yasa, yarın uygulanmaya başlanacak. Hükümet, asgari ücret zammından 175 bin 500 işçinin yararlanacağını ve bunun ekonomiye yıllık etkisinin 216 milyon dolar olacağının tahmin edildiğini açıkladı.

Yeni Zelanda hayat pahalı mı?

Yeni Zelanda‘da okumak için ilk yılınızda kendinize ayırmanız gereken yıllık ortalama ücret, 15.000 ile 18.000 Yeni Zelanda Doları olmalıdır. Bu da aylık 750 ile 1.300 arasında bir yaşam masrafına denk geliyor.

Yeni Zelanda turist vizesi veriyor mu?

Türkiye Cumhuriyeti pasaportuna sahip, Yeni Zelanda‘ya turistik, aile / arkadaş ziyareti, eğitim, ticari, çalışma, göçmenlik ve aile birleşimi gibi çeşitli amaçlarla seyahat etmeyi planlayan kişiler seyahat sebeplerine bağlı olarak vize başvurusu yapmalıdır.

Yeni Zelanda hangi ülkelerden vize istemiyor?

Vize muafiyeti ülkeleri

  • Andorra.
  • Arjantin.
  • Bahreyn.
  • Brezilya.
  • Brunei.
  • Kanada.
  • Şili.
  • Hong Kong.

Yeni Zelanda ikamet vizesi nasıl alınır?

Yeni Zelanda oturum izni alacak olan Türk vatandaşları oturum izni başvurularını Yeni Zelanda Ankara Büyükelçiliği’ne yapmalıdır. Yeni Zelanda Ankara Büyükelçiliği’ne başvuru yapacak olan kişilerin oturum izni başvuru türüne uygun olan belgeleri eksiksiz olarak teslim etmesi gerekmektedir.

Yeni Zelanda vatandaşlık ne kadar?

Yeni Zelanda‘da yaşamak isteyen yatırımcılar, yatırım yoluyla Yeni Zelanda vatandaşlığı alabilirler. 4 yıllık bir süre zarfında 3 milyon Yeni Zelanda Doları ya da 10 milyon Yeni Zelanda Doları ve fazlası yatırım yaparak yatırımcı vizesi alabilir ve Yeni Zelanda vatandaşlığı için başvuru yapabilirsiniz.

En kolay vatandaşlık hangi ülkeden alınır?

Malta pasaportu, AB vatandaşlığı almak isteyen herkesin izlemesi gereken en kolay seçenektir. Malta, ülkeye bağış ve yatırım kombinasyonu karşılığında 15 aydan daha kısa bir sürede vatandaşlık vermektedir.

En yüksek asgari ücret nerede?

Lüksemburg, 2 bin 201 avroyla Avrupa’da asgari ücretin en yüksek olduğu ülke. Türkiye ise yüzde 50’den fazla zamma rağmen avro bazında sonda ikinci sırada.

Yeni Zelanda Asgari ücret kaç TL?

Yeni Zelanda‘da tam zamanlı (haftada 40 saat) çalışan bir kişinin haftalık asgari maaşı 590$’dır (vergi öncesi). Öğrenci vizesiyle haftada 20 saat çalışmak ise vergi öncesi 295$ kazandırabilir. Asgari ücret saatlik 14.75$’dır, yıllık asgari ücret ise 44.426$’dır.

Yeni Zelanda zengin mi?

Kuzey ve Güney Adaları’nın yanı sıra, çok sayıda adadan oluşan Yeni Zelanda, oksijen açısından dünyanın en zengin ülkelerinden birisidir.

Yeni Zelanda öğrenci vizesi ne kadar?

4. Uçuş Detaylarınız (Vize Bölümü size vize vereceğini duyurduktan sonra biletin aslını görmek isteyebilir ancak önceden biletinizi almanızı tavsiye etmiyoruz.) 5. US$140 Başvuru Ücreti.