Viomi markası kimin?

Viomi Xiaomi aynı mı?

Viomi akıllı ev aletleri üreten bir firmadır ve geçtiğimiz yıllarda Xioami tarafından satın alınmıştır. Her 2 markada benzer ürünler üretmekte ve teknoloji paylaşımı yapmaktadır.

Viomi v3 hangi marka?

Xiaomi Viomi V3Robot Süpürge cihaz özellikleri: LDS sensöre sahip cihaz haritalandırmayı üzerindeki bu sensörlerden çevreye attığı lazerler sayesinde ilerlemeden, yanı olduğu yerden yapabiliyor.

Deerma hangi ülkenin?

Çin şirketidir ve ürünlerini Çin’de üretmektedir.

Viomi V2 Pro kim üretiyor?

Viomi V2 Pro elektrikli süpürge, Xiaomi’nin bu tür cihazları için standart bir kutuda bize geliyor. Büyük bir robot çizimine sahip kahverengi ambalaj, muhtemelen bu Çin markasının ayırt edici özelliğidir.

Viomi S9 hangi ülkenin?

Genel Özellikler

Renk Siyah
Garanti 24
Menşei Çin

Xiaomi hangi ülkenin malı?

Xiaomi Corporation, Nisan 2010’da Lei Jun tarafından kurulmuş ve merkezi Pekin’de bulunan Çinli bir elektronik şirketidir.

Viomi hangi markanın yan ürünü?

Şirket, çok fazla bilinmese de akıllı ev teknolojileri alanında ciddi bir pazar payına sahip. Xiaomi, Robot süpürgeler başta olmak üzere ev teknolojileri alanında zirvede. Onlarca model ile de bu alana da önem verdiğini gösteriyor. Mi Vacuum, Mijia ve VIOMI serileri tüm dünyada büyük ilgi gördü.

Roidmi Xiaomi markası mı?

2015 yılında kurulan ROIDMI, Çin’de kablosuz süpürge sektörünün lideridir. Xiaomi ekosisteminin bir şirketi olarak ürünlerimiz, 200 teknik patent ve 6 tasarım ödülü ile birlikte dünya genelinde 65’ın üzerindeki ülkeye yayılmıştır ve bu ülkelerde son derece popüler olmuştur.

Deerma Xiaomi markası mı?

Xiaomi Deerma VC20 şarjlı süpürge yüksek emiş gücü ile temizlikte kolaylık sağlıyor. 0.60 Litre toz haznesi kolay boşaltım ve kolay tak çıkar özelliği ile temizlikte zaman kazandırıyor. Tam dolu şarj ile 30 dakikalık çalışma süresi sunuyor.

Dreame hangi markanın?

Dreame Markası Xiaomi dahil bir çok robot süpürgenin Ana üreticisi konumundadır. Kendi ürünlerini Premium kalitede üretmektedir.

Viomi V2 Pro nerede üretiliyor?

İstanbul’daki Sunny Elektronik mağazasında Viomi markasının Alpha 2 Pro, V5 ve V5 Pro modelleri üretilecek. Sunny Elektronik, Viomi robot süpürgelerinin üretiminin yanı sıra satış sonrası destek ve dağıtım konularında da yetkili olacak.

Viomi V2 Pro hangi markanın yan ürünü?

Marka: Xiaomi Viomi. Modeli: V2 Pro (RVCLM21B) Malzeme: ABS. Özellik: Paspas, Uzaktan Kumanda, Program, Kendi Kendini Şarj Etme.

Hangi robot daha iyi?

  • 1. Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Robot Süpürge. …
  • Roidmi Eve Plus Akıllı Çöp İstasyonlu Robot Süpürge. …
  • 3. Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro Robot Süpürge. …
  • Roborock S6 Maxv Aı Dual Mop Robot Süpürge. …
  • 5. Viomi Robot Vacuum S9 Robot Süpürge. …
  • Tefal RG7447 X-Plorer Mop Robot Süpürge. …
  • 7. iRobot Roomba i7+ Robot Süpürge.

Robot süpürge hangisi iyi?

1) Roborock S5 Max Vacuum Cleaner Beyaz Akıllı Robot Süpürge ve Paspas. Roborock robot süpürge, özel kir algılama sensörü sayesinde temizlenmeyen alan bırakmaz. En iyi robot süpürgeler arasında yer almaktadır.

OPPO hangi ülkenin malı?

OPPO” markası 2001 yılında Çin’de tescil edildi ve 2004 yılında piyasaya sürüldü. O zamandan itibaren OPPO, 40’tan fazla ülke ve bölgeye yayıldı.