TRT de nasıl işe girilir?

TRT’ye nasıl iş başvurusu yapılır?

Tüm yayınlanan güncel ilanları ile ilgili değerlendirmeye alınmak için CV gönderebilirsiniz. Bunun için aşağıda link verilmiştir. Belirtilen linki tıklayarak TRT kariyer sayfası üzerinden iş başvuru kaydınızı oluşturabilirsiniz.

TRT de nasıl memur olunur?

Türkiye Radyo Televizyon Kurumu (TRT) münhal iş kadroları için yeni memur ve sözleşmeli personel alımları yapıyor. TRT personel alım ilanları kurumun resmi kariyer internet sitesinden yayınlanıyor. TRT‘ye ön başvurular internetten yapılıyor eğer aday şartları taşıyorsa TRT alım sınavlarına davet ediliyor.

TRT kariyer kaç kişi alınacak?

Program ile yayıncılığın enerjik, eğlenceli ve hızla gelişen dünyasının kapılarını aralarken, işin ustaları ile çalışma fırsatı yakalayacaksın. 2021 yılında ikincisi gerçekleştirilen program ile 253 Yetenek, TRT ailesine katıldı.

TRT’de Hangi pozisyonlar var?

Pozisyon : Quality & Assurance Analyst
Yayın Tarihi : 6.1.2022
Pozisyon : QC Editor Spanish
Yayın Tarihi : 6.1.2022
Pozisyon : Platform Operations Specialist (English, Arabic, Urdu and Spanish)

TRT’ye alım var mı?

TRT personel alımı 2021 başvuru süreci TRT kariyer internet sitesinde başvurular sadece online olarak yapılabilecektir. TRT personel alımı için başvurular Ekim-Kasım itibarıyla yapılabilir. Başvuru son tarihi henüz açıklanmadı. TRT personel alımı süreci başladı.

TRT KPSS kaç puan istiyor?

Her bir sınav şeklinden en az 70 puan almış olma şartı aranır.

TRT çalışanları devlet memuru mu?

Bir başka deyişle bu çalışanlar memur statüsündedir. Tabi olduğunuz kadro itibariyle belediye ve üniversite gibi kurumlara memur, vhki, bilgisayar işletmeni olarak geçmenizde hukuken engel bir durum yoktur.

TRT’ye nasıl Atanılır?

Adaylar “kariyer.trt.net.tr/yetenek” adresi üzerinden başvurularını gerçekleştirebilir. Adaylar projeyle ilgili tüm sorularını “yetenek@trt.net.tr” adresinden iletebilecek.

TRT Yetenek kariyer Programı Nedir?

TRT Yetenek, üniversitelerin lisans bölümlerinden 2021 yılında mezun olacak öğrencileri, 01.01.2018 tarihi itibarıyla lisans mezuniyeti elde edenleri ve medya sektöründe kariyer yapmayı hedefleyen yetenekli gençleri kapsamaktadır.

TRT ne iş yapar?

Türkiye Radyo Televizyon Kurumu (TRT), 1 Mayıs 1964 tarihinde çıkarılan TRT yasasıyla kurulan ve Türkiye’nin kamu yayıncılığı yapmakla görevli ilk ve tek kuruluşu. Türkiye’de yayın yapan ikinci televizyon kanalıdır.

TRT hangi puan türü?

Adayların sınava son başvuru tarihi itibarıyla herhangi bir lisans programından mezun olmaları ve 5-6 Temmuz 2014 tarihlerinde yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünde 50 ve üzeri puan almış olmaları şarttır. Herhangi bir lisans programından mezun olmak.

TRT hangi kanuna tabi?

f) Yönetim Kurulu: Türkiye Radyo-Televizyon Kurumu Yönetim Kurulunu, ifade eder. MADDE 5 – (1) Sözleşmeli personel, sosyal güvenlik açısından, 17/7/1964 tarihli ve 506 sayılı Sosyal Sigortalar Kanunu hükümlerine tabidir.

TRT statüsü nedir?

Türkiye Radyo Televizyon Kurumu (TRT), devlet adına radyo ve televizyon yayınlarını gerçekleştirmek amacıyla, 01 Mayıs 1964’te, özel yasayla özerk tüzel bir kişiliğine sahip olarak kuruldu. 1972’deki anayasa değişiklikleri ile kurum “tarafsız” bir kamu iktisadi kuruluş olarak tanımlandı.

TRT dijital strateji ne iş yapar?

Ne İş Yapar? TRT‘nin kanallarının ve ürünlerinin dijital mecralarda yayılımını sağlamak ve hedef kitlenin analizini yapmak istiyorsan doğru yerdesin. Ürünlerin hangi platformda olacağını birlikte belirleyelim istiyorsan ve dijital kampanya yönetimi ilgini çekiyorsa sen buraya aitsin.

TRT hangi alanda hizmet verir?

TRT bugün, özerkliği ve tarafsızlığı anayasada hükme bağlanan, radyo ve televizyon ile tüm medya araçlarından yayın yapan kamu hizmeti yayıncısı olarak hizmet vermektedir.