Saks mavisi ile hangi renk uyar?

Saks mavisi ile hangi renk uyumlu olur?

Saks mavisi elbiseye takı olarak yeşil, gümüş rengi, siyah, beyaz detaylardan oluşan takılar kullanmalısınız. saks mavisi siyah uyumu en çok tercih edilen saks kombinler arasında yer almaktadır.

Saks mavisinin ustune hangi renk şal olur?

Saks mavisi tesettür abiye üzerine şal olarak ise gümüş, siyah, lacivert ve griyi öneriyoruz.

Mavi renge en çok hangi renk yakışır?

Mavi ile uyumlu renkler kırmızı, turuncu, sarı, pembe, mor, siyah, beyaz, gri, krem ve bej gibi renklerdir. Beyaz ceket kombininde bahar aylarında bebek mavisi basic tişörtler tercih edebilirsiniz.

Mavi renk hangi renklerle uyumludur?

Buz mavisi ile siyah, beyaz, vizon ve mavi ile kombin edilebilen renklerin hepsi uyumludur. Ayrıca, buz mavisi ile koyu mavi de mükemmel bir görünüm sağlar.

Saks mavisi elbise altına ne renk ayakkabı olur?

Açık mavi ile uyumlu renkler, sarı, vizon rengi, lacivert, pudra rengi, somon rengi, bej rengi, ekru renk, nude renk, beyaz, taba rengi, bordo, fuşya ve tonları olarak karşımıza çıkmaktadır. Elbise ayakkabı kombini yaparken ayakkabı çanta, ayakkabı şal, ayakkabı aksesuar uyumuna dikkat etmek gerekir.

Saks mavisi abiye elbise altına ne renk ayakkabı giyilir?

Saks mavisi abiye ve ayakkabılarınız ile parlak bir kontrast yaratmak istiyorsanız gold renk ayakkabı veya silver ayakkabı modellerini tercih ederek bir adım öne çıkabilirsiniz. Modern bir görünüme kavuşmak için zebra desen ayakkabılar ile tüm dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.

Mavi abiye hangi şal gider?

Açık mavi elbise üstüne şal belirlerken daha çok lacivert, siyah, fuşya, koyu mavi, bordo gibi renklerde şal kullanırken koyu mavi elbise üstüne şal belirlerken ise pudra, dore, beyaz, krem, lame, somon, mercan rengi, bej, fuşya, koyu yeşil gibi renkleri kullanabilirsiniz.

Parlement mavisi ne renk?

Parlement mavisi rengi, denizin hava kararırken aldığı renk olarak tanımlanabilecek mavidir. Parlement mavisi, orijinal olarak lapis lazuli taşının tozlarından elde edilen mavi tonlardan biridir. Parlement mavisi renk kodu #0437F2 ile canlı bir koyu mavi renktir.

Mavi ile hangi renk kombin edilir?

Mavi rengi kırmızı, sarı, beyaz, kahverengi, gri, turuncu ve pembe ile kombinlenebilir. Bu renkler kullanılacak olan mavinin tonuna göre de revize edilerek uyumlu hale getirilmelidir. Tekrar belirtelim; mavinin kullanılacağı kombinasyonlarda yapacağınız seçimleri iki kere düşünmenizde fayda var.

Açık mavi renge hangi renk uyar?

Açık mavi ile uyumlu renkler koyu renkler olarak bilinir. Siyah, kahverengi, lacivert, koyu yeşil, açık mavi renklerle tam uyum gösterir. Bunun yanında koyu mor oldukça sıra dışı kombinler ortaya çıkartmanıza yardımcı olur.

Bebe mavisi ne ile kombinlenir?

  1. 1 – Mavi ve Kot. İlk olarak bebek mavisini yine başka bir mavi tonu ya da kot ile kombinleyerek oldukça zarif ve sakin bir hava yaratabilirsiniz. …
  2. 2 – Pudra Tonları Bir pudra rengini en iyi bir başka pudra rengi tamamlar! …
  3. 3 – Kırmızı ve Turuncu. …
  4. 4 – Siyah ve Beyaz. …
  5. 5 – Taba ve Kahverengi Tonları

BE 19 Ağu 2559

Mavi elbisenin altına ne renk ayakkabı olur?

Koyu mavisi elbise kombinleri ile şıklığınızı üst seviyelere çıkarmak için siyah, kahverengi, bordo, lacivert, taba rengi, gri, gümüş rengi ve giydiğiniz mavi elbisenin bir üst ve alt tonunda ayakkabı kullanabilirsiniz.

Mavi çiçekli elbise altına nasıl ayakkabı giyilir?

Çiçekli elbise altına çiçek desenli babet kullanabilirsiniz. Çiçek desenli elbise altına sade renklerde dolgu topuk, sandalet, stiletto ve spor ayakkabısı kullanabilirsiniz. Yazlık elbise kombinleri için sandalet, babet, dolgu topuk ve spor ayakkabısı en doğru tercih olacaktır.

Abiyenin altına hangi ayakkabı giyilir?

Abiye bir elbisenin altına şık zarif topuklu bir ayakkabı tercih edilmelidir. Sandalet, bot, çizme ve benzeri ayakkabılar tercih edilmemelidir. Ayak bileklerini kesen ayakkabılar bacak boyunu kısa göstereceğinden iyi bir seçim olmayacaktır. Giyilecek elbiseyle birebir aynı renkte ayakkabı seçmek zorunlu değildir.

Siyah abiye elbise altına ne renk ayakkabı?

Siyah elbise altına kırmızı, turuncu, sarı gibi canlı renklerde ayakkabılar tercih edebilirsiniz. Çanta ve ayakkabı kombini yaparak düz siyah elbiseyi farklı tarzlara dönüştürebilmeniz mümkün. Her ortama uyum sağlayan siyah elbiseleri, farklı stillere ait parçalar ile tamamlayabilirsiniz.