Poyraz Ar gerçek annesi kimdir?

Poyraz Ar kimin oğludur?

Sibel Ülker oğlu Poyraz Ar‘ın Benim Adım Melek dizisinde rol alması dolayısıyla Kutsi ile tanışmış ve nikah masasına oturmuştur. Benim Adım Melek dizisinde Melek’in küçük çocuğu Seyit Ali karakterine hayat veren Poyraz Ar 8 Mart 2013 doğumludur ve 6 yaşının içindedir.

Sibel ürker kimdir?

Sibel Ülker, Benim Adım Melek dizisinin çocuk oyuncusu Poyraz Ar’ın annesidir. Oğlunun setinde tanıştığı Kutsi ile bir süredir aşk yaşayan Sibel Ülker, Gaziantep’te sessiz sedasız evlenmiştir. Hakkında pek fazla bilgi bulunmayan Sibel Ülker 39 yaşındadır ve İstanbul doğumludur.

Sibel Ülker kim kaç yaşında?

Sibel Ülker Benim Adım Melek dizisindeki Seyit karakterine hayat veren Poyraz Ar’ın annesidir. İstanbul doğumlu Sibel Ülker 39 yaşındadır.

Kutsinin eşi kimdir?

Sinem BayraktutarKutsi / Eşi (e. 2008–2015)

Kutsi kaç çocuğu var?

Ceylin Ada KaradoğanKutsi / Çocukları

Poyraz ay kimdir?

Poyraz Ar, 8 Mart 2013 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlköğretim hayatına yeni başlayan Poyraz Ar’ın Benim Adım Melek dizisi ilk oyunculuk deneyimi olacaktır. Dizide Melek’in 2 oğlundan biri olan Seyit Ali karakterine hayat veren Poyraz Ar, 1.26 metre boyunda, 22 kilo ve Balık burcudur.

Sibel Ülker oyuncu mu?

Henüz Sibel Ülker hakkında çok fazla bir bilgi yok sadece çocuk oyuncu Poyraz Ar’ın annesi olduğu biliniyor. İstanbul’da doğan Sibel Ülker 39 yaşındadır. Sibel Ülker Benim Adım Melek dizisinde rol alan çocuk oyuncu Poyraz Ar’ın annesidir.

Sibel Ülker hangi dizilerde oynadı?

İstanbul’da doğan Sibel Ülker 39 yaşındadır. TRT1 ekranlarında Benim Adım Melek dizisinde oynamıştır. Sibel Ülker Benim Adım Melek dizisinde rol alan çocuk oyuncu Poyraz Ar’ın annesidir.

Sibel Ulkerin kac cocugu var?

Henüz Sibel Ülker hakkında çok fazla bir bilgi yok sadece çocuk oyuncu Poyraz Ar’ın annesi olduğu biliniyor.

Kutsinin gerçek adı ne?

Ahmet Kutsi Karadoğan veya tanınan adıyla Kutsi (d. 16 Mart 1973, Malatya), Türk şarkıcı, besteci, söz yazarı ve dizi oyuncusu. İsmini Türk şair Ahmet Kutsi Tecer’den almıştır.

Kutsinin babası kim?

ŞinasiKutsi / Babası

Kutsi nereli ve kaç yaşında?

1973 doğumlu olan Kutsi, Malatya doğumludur. İsmini Türk şair Ahmet Kutsi Tecer’den almıştır.

Kutsi annesi kimdir?

HaticeKutsi / Annesi
Biyografi. Kutsi, 16 Mart 1973 tarihinde Malatya’da dünyaya geldi. Anne adı Hatice, baba adı Şinasi’dir.

Ada masalındaki Poyraz Kimdir?

ADA MASALI POYRAZ KİMDİR? 31 yaşında olan ve 15 Ocak 1990 senesinde İstanbul’da dünyaya gelen Alp Navruz, 1.85 metre boyundadır ve Kova burcudur. Eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü’nde tamamlamış olan genç oyuncu, modellik yaparken oyunculuk eğitimi almaya başlamıştır.

Benim Adım Melek Seyit Ali Baba Kaç Yaşında?

1 Aralık 1961, Kahramanmaraş doğumlu. 1986 yılında Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu.