Yuvacık Barajı yüzde kaç dolu?

Yuvacık Barajı su seviyesi yüzde kaç?

Sapanca Gölü’nde su seviyesi 31,89 metre ölçülürken, Yuvacık Barajı‘nın doluluk oranı ise yüzde 83 oldu. Kocaeli’nin içme suyu ihtiyacının karşılandığı 51 milyon metreküp kapasiteli Yuvacık Barajı‘nda su seviyesi, 42 milyon 600 bin metreküple yüzde 83 olarak ölçüldü.

Yuvacık barajına hangi otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Yuvacık Barajı yakınından geçiyor: 622, 623.

Yuvacık Barajı ne yapılır?

Yuvacık barajında en çok tercih edilen ve bir çok aktiviteyi yapma imkanının bulunduğu Karaaslan Kamping’de Kahvaltı, Restorant, Konaklama, ATV Safari, Offroad Safari, Trekking, Paintball, Zipline gibi bir çok seçenek bulunuyor.

Yuvacık salıncak nerede?

Kocaeli ilinin Başiskele ilçesine bağlı Yuvacık‘ta bulunan bu doğa harikası yer, Sizlere Yuvacık Barajı’nın eşsiz güzellikteki manzarasını sunmaktadır.

Yuvacık nasıl bir yer?

Kocaeli ili, İzmit merkez ilçesine bağlı Yuvacık, İzmit’e 10-12 kilometre mesafede, İzmit Körfezi’nin doğu ucunda 25 kilometrekare alana sahip yayla görünümünde, doğal güzellikleri içinde barındıran ormanlık alanları ile Kocaeli ile çevresinin en zengin su kaynaklarını içinde barındıran bir cennettir.

Kocaelide kaç tane baraj var?

Kocaeli ilinde bulunan 5 adet baraj haritada gösteriliyor, sayfa 1.

Istanbul izmit Yuvacık Barajı kaç km?

İstanbul Yuvacık arası yaklaşık 117 kilometre (km) mesafede ve araçla yaklaşık 2 saat kadar sürmektedir.

Kocaeli Yuvacık Barajı Nerede?

Yuvacık Barajı iki büyük derenin birleştiği vadide, Kirazdere Çayı üzerinde, içme suyu üretmek amacıyla 1987-1999 yılları arasında inşa edilmiş bir barajdır. Baraja Ayrıca Kirazdere Barajı‘da denmektedir. İzmit il merkezine 15 km uzaklıktadır.

Istanbul Kocaeli Yuvacık nasıl gidilir?

Özel aracı ile İstanbul‘dan Yuvacık‘a gidenler neredeyse bir buçuk saatte bölgeye varıyorlar. Ayrıca otobüs ile Yuvacık‘a gitmek için otogardan Kocaeli otobüslerine binilir. Kocaeli şehir merkezinden Yuvacık‘a giden minibüslere binilir. Kocaeli merkezden kısa süre sonra Yuvacık‘a ulaşılabilir.

Yuvacık Menekşe Yaylası Nasıl Gidilir?

Menekşe yaylasına iki farklı yoldan gidebilirsiniz. İlki Kocaeli -> Yuvacık üzerinden Aytepe’ye gidip ardından Menekşe yaylası tabelalarını takip ederek yaylaya ulaşmak. İkincisi ise; Kocaeli -> Gölcük -> Nuzhetiye üzerinden yine Menekşe yaylası tabelalarını takip ederek yaylaya ulaşabilirsiniz.

Yuvacık Aytepe nereye bağlı?

Yuvacık Aytepe – Kocaeli – İzmit. Kocaeli sınırları içinde bulunan Aytepe, İstanbul’a yakınlığı ve doğa içerisinde konaklama imkanı sunan, güzel vakit geçirebileceğiniz bir cazibe merkezidir.

Fethiye manzaralı salıncak nerede?

Fethiye‘nin Uzunyurt Mahallesinde bulunan eşsiz Kabak Koyu manzaralı salıncak özel bir işletme içerisinde bulunmakta. Özellikle son zamanlarda sosyal medyada en trend olan yerlerin başında gelen kabak koyu, işletmenin yeri ve konumu bakımından size unutamayacağınız bir tatil yapma fırsatı tanıyor.

Yuvacık Zipline nerede?

Aktivite şuan sadece Karaaslan Kamping tesislerinde yapılmaktadır.

Yuvacıkta nereye gidilir?

Yuvacık’tan baraj gölü manzaralı yolculukla varacağınız dere kenarındaki tesislerde bol çeşitli bir kahvaltı yaptıktan sonra Aytepe, Menekşe Yaylası, Soğukpınar Deresi, Kirazdere, Kungul Dağı, Kayaüstü ve daha birçok yerde bulunan yürüyüş parkurlarında doğa içinde güzel yürüyüşler yapabilirsiniz.

Yuvacık istanbul arası kaç km?

İstanbul Yuvacık arası yaklaşık 117 kilometre (km) mesafede ve araçla yaklaşık 2 saat kadar sürmektedir.