Yeni Yüzyıl Üniversitesi Özel mi?

Yeni Yüzyıl Üniversitesi kaç para?

Program Adı Puan Türü Ödenecek ÜCRET
Beslenme ve Diyetetik (İngilizce) (P Burslu) MF-3 13.500,00 TL
Beslenme ve Diyetetik (İngilizce) (% Burslu) MF-3 20.250,00 TL
Beslenme ve Diyetetik (İngilizce) (Ücretli) MF-3 27.000,00 TL
Fizyoterapi ve Rehabilitasyon (Tam Burslu) MF-3

Yeni Yüzyıl Üniversitesi kime ait?

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi, “Vatan Sağlık ve Eğitim Vakfı” (VASEV) tarafından kurulan bir vakıf üniversitesidir. “Vatan Sağlık ve Eğitim Vakfı” arkasında önemli bir gücü barındıran itibarlı bir yapıdır.

Yeni Yüzyıl kaç öğrenci var?

6) İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi’nde kaç öğrenci öğrenimini sürdürüyor? İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi 2018-2019 eğitim yılında, 10 Fakülte (27 Lisans), 2 Yüksekokul (25 Ön lisans), 3 Enstitü (21 Yüksek Lisans, 2 Doktora) olmak üzere 70 programda 10642 öğrenciyle eğitim ve öğretim faaliyeti sürdürülmektedir.

Yeni Yüzyıl Üniversitesinde hangi bölümler var?

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi

  • Fen-Edebiyat Fakültesi.
  • Hukuk Fakültesi.
  • İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi.
  • İletişim Fakültesi.
  • Mühendislik-Mimarlık Fakültesi.
  • Sağlık Bilimleri Fakültesi.
  • Tıp Fakültesi.
  • Meslek Yüksekokulu.

Yeni Yüzyıl Üniversitesi 2 yıllık Kampüsü nerede?

T.C. İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi. Üniversitenin Cevizlibağ’da yer alan Topkapı Dr. Azmi OFLUOĞLU Merkez Kampüsünde birçok olanak bir arada sunulmaktadır.

Yeni Yüzyıl Üniversitesi Tercih Bursu var mı?

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi‘nin belirli Bölüm ve Programlarını ilk 5 tercihe yazan aday öğrencilere + %10 ,%20 ,%30 oranında tercih bursu verilecektir.

Yeni Yüzyıl Üniversitesi Rektörü Kim?

YeniYuzyil EduTR İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesinin Yeni Rektörü Prof. Dr. Yaşar Hacısalihoğlu oldu.

Prof Dr Yaşar hacisalihoğlu kimdir?

İ. Yaşar Hacısalihoğlu (d. 5 Nisan 1964), Türk uluslararası ilişkiler uzmanı ve coğrafyacı. Yeni Yüzyıl Üniversitesi rektörüdür. Lisans Eğitimini 1985 yılında İstanbul Üniversitesi Beşeri, Siyasi ve İktisadi Coğrafya alanında tamamladı.

Yeni Yüzyıl Üniversitesi kaç kampüsü var?

-Şirinevlerde YENİSEM (Sürekli Eğitim Merkezi) Yerleşkesi En yeni yerleşkemiz ise İstanbul Şirinevler’de bulunan ‘Şirinevler Yerleşkesi’dir. Bu yerleşkemizde ise İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi’nin (YENİSEM) eğitim programları gerçekleştirilmektedir.

Yeni Yüzyıl Üniversitesi kaç taksit?

Vadesinde yapılan ödemeler için herhangi bir faiz alınmaz. Kredi = OTS işlemi Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş. tarafından %20 peşin kalanı 9 eşit taksitte yapılır. Peşinat nakit veya kredi kartı ile kayıt sırasında alınır.

Yeni Yüzyıl Üniversitesi Devlet mi?

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi, “Vatan Sağlık ve Eğitim Vakfı” (VASEV) tarafından 19 Şubat 2009 tarihinde 5839 sayılı kanunla İstanbul’da kurulan bir vakıf üniversitesidir.

Vatan Sağlık ve Eğitim Vakfı kimin?

Vatan Sağlık ve Eğitim Vakfı (VASEV) tarafından 28 Şubat 2009 tarihinde İstanbul’da kurulan bir vakıf üniversitesidir. Vakfın başkanı ve aynı zaman da Üniversitemizin Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Azmi Ofluoğlu’dur.

Yeni Yüzyıl Üniversitesi nerelerde var?

Üniversitemizin ana yerleşkesi, İstanbul Avrupa Yakası Topkapı’da bulunan ‘Dr. Azmi Ofluoğlu Yerleşkesi’dir.

Ek tercihlerde tercih indirimi var mı?

İlk yerleştirme döneminde geçerli olan %25 ek tercih indirimi, ek yerleştirme döneminde de geçerlidir.

Istinye Üniversitesi Bilinçli tercih indirimi nedir?

İstinye Üniversitesi önlisans programlarına ilk on tercihinin içinde yerleşen ve birinci tercihi ile İSÜ’ye yerleştiği tercih arasında İSÜ dışında başka hiçbir vakıf/Kıbrıs üniversitesini tercih etmemiş olanlara verilen indirimdir. Öğrencinin ödemesi gereken tutar üzerinden %15 oranında indirim sağlanır.