Vampir Günlükleri Klaus kaç yaşında?

The Vampire Diaries Klaus ne zaman giriyor?

The Vampire Diaries‘de 2. sezonda adı sıkça geçen ve asıllardan olan Klaus‘u kimin canlandıracağı belli oldu. Klaus karakterine Joseph Morgan hayat verecek. 30 yaşındaki İngiliz oyuncu ilk olarak 2. sezon 19. bölümde bir flashback’te (geçmişe dönüş) yer alacak.

Klaus nasıl vampir oldu?

Tabi bu sırada da tüm sırlar bir anda aralanıyor. Mikaelson ailesi vampire dönüştüğü zaman içgüdüsel olarak avlanıyorlar ve Klaus ilk defa bir insanın kanını emip onu öldürdüğü zaman biyolojik babasından aldığı kurt adam özelliği açılıyor.Bu sayede Klaus‘un hem vampir hem de kurda dönüşümüne şahit oluyoruz.

Vampir Günlükleri izlemeden Originals izlenir mi?

Hayır arkadaşlar The Originals izlemek için The Vampire Diaries’ı izlemeniz lazım değil.

The Originals Hope vampir mi?

Hope Mikaelson (Danielle Rose Russell) Karışık bir soydan gelen Hope Mikealson; bir kurt adam, vampir ve cadı melezi. Hope, adını babasının üvey kardeşinin son sözlerinden alıyor. Elijah Mikaelson, ölmeden önce Klaus’un yeni doğacak çocuğunun ailenin umudu olacağını söylüyor. Hope İngilizce’de umut anlamına gelmekte.

Vampir Günlükleri Elena kimi seviyor?

Damon ve Elena dolu dolu bir ilişki yaşayamadılar ama dolu dizgin bir aşk yaşadılar. Aralarında büyük bir tutku olduğu için, birbirlerine ne kadar iyi gelmeseler de bir o kadar da iyi gidiyorlardı. Şunu açıkça söyleyebiliriz ki, en çok yüzü gülmeyen Damon’dur aslında.

The Vampire Diaries Hayley ne zaman geliyor?

Ağustos 2012’de, The CW televizyon dizisi The Vampire Diaries ‘in kadrosuna; Michael Trevino’nun canlandırdığı Tyler Lockwood’un arkadaşı Hayley Marshall rolüyde katıldı.

Rebekah Mikaelson ne zaman geri dönecek?

The Originals‘ın üçüncü sezonunda konuk statüsüyle karakteri Rebekah Mikaelson’ı canlandıran Holt, dördüncü sezonun en az yarısında görünecek.

Mikaelsonlar kaç kardeş?

The Originals, The Vampire Diaries dizisinin yan ürünü olarak Mikaelson kardeşler Klaus (Joseph Morgan), Elijah Mikaelson (Daniel Gillies), ve Rebekah (Claire Holt) etrafında geçer.

The Vampire Diaries ve The Originals bağlantılı mı?

The Originals, 10 Eylül 2009 tarihinde CW adlı kanalda yayına başlayan ve bir dönemin çok sevilen vampir dizisi The Vampire Diaries‘in yan dizisidir. 3 Ekim 2013 tarihinde yayınlanmaya başlayan bu dizi her hafta pazartesi günü yayınlansa da biz onu herhangi bir sitede salı günleri izleyebiliyoruz.

The Originals The Vampire Diaries in devamı mı?

The Originals, Klaus Mikaelson ve kökenlerin ana karakterler kadar sevilmesi üzerine çekilen The Vampire Diaries‘in spin-off dizisi. Beş sezon süren dizinin final çekimleri tamamlandı.

Hope Mikaelson kaçıncı sezonda?

The Originals’ın 5. sezonunda görülen ana kadın kahraman Hope Mikaelson, Danielle Rose Russell tarafından canlandırılıyor. Son olarak, iki Saltzman kız kardeşi, vampir ailesinin iki yeni üyesi olan Kaylee Bryant ve Jenny Boyd tarafından canlandırılıyor.

The Originals The Vampire Diaries devamı mı?

The Originals, Klaus Mikaelson ve kökenlerin ana karakterler kadar sevilmesi üzerine çekilen The Vampire Diaries‘in spin-off dizisi. Beş sezon süren dizinin final çekimleri tamamlandı.

Elena Gilbert kimi seçti?

Elena‘nın yanlışlıkla vampir olması sonucunda, işler karıştı ve aşk üçgeni kızıştı. Elena seçimini yapmış, eski sevgili Matt’le beraber Stefan’a gidiyordu.

Elena Gilbert kiminle evlendi?

Elena Gilbert/Salvatore

Elena Gilbert
Akrabaları Stefan Salvatore (serinin ilk sezonlarında sevgilisi, arkadaşı), Damon Salvatore(arkadaş, sevgili, eş), Bonnie Bennett (en yakın cadı arkadaşı), Caroline Forbes (en yakın vampir arkadaşı),

Paul Wesley Phoebe Tonkin neden ayrıldı?

Pek çok hayranın hatırlayacağı gibi, Paul, Phoebe ile ‘The Vampire Diaries’ setinde tanıştığı sırada eski karısı Torrey DeVitto ile evliydi. Hatta içeriden bazı kişiler, Paul‘ün iddiaya göre karısı Torrey’i Phoebe ile aldattığını ima etti.