Yeni Yüzyıl Üniversitesi geçme notu kaç?

Yeni Yüzyıl Üniversitesi kaç kişilik?

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi 2018-2019 eğitim yılında, 10 Fakülte (27 Lisans), 2 Yüksekokul (25 Ön lisans), 3 Enstitü (21 Yüksek Lisans, 2 Doktora) olmak üzere 70 programda 10642 öğrenciyle eğitim ve öğretim faaliyeti sürdürülmektedir.

Istanbul yeni yüzyıl üniversitesi tercih bursu var mı?

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi‘nin belirli Bölüm ve Programlarını ilk 5 tercihe yazan aday öğrencilere +  , ,0 oranında tercih bursu verilecektir.

Iyyü özel mi devlet mi?

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi, “Vatan Sağlık ve Eğitim Vakfı” (VASEV) tarafından 19 Şubat 2009 tarihinde 5839 sayılı kanunla İstanbul’da kurulan bir vakıf üniversitesidir.

Istanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Hukuk ingilizce mi?

Bu amaca hizmet etmek üzere Fakültemiz bünyesinde Hukuk İngilizcesi ve Hukuk Almancası derslerinin yanı sıra yurtdışı üniversitelerle yapılan Erasmus anlaşmaları çerçevesinde öğrencilerimize yurtdışında eğitim görme olanağı da sağlanmaktadır.

Yeni Yüzyıl Üniversitesi nin sahibi kim?

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi, “Vatan Sağlık ve Eğitim Vakfı” (VASEV) tarafından kurulan bir vakıf üniversitesidir. “Vatan Sağlık ve Eğitim Vakfı” arkasında önemli bir gücü barındıran itibarlı bir yapıdır.

Yeni Yüzyıl Üniversitesi kaç taksit?

Vadesinde yapılan ödemeler için herhangi bir faiz alınmaz. Kredi = OTS işlemi Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş. tarafından %20 peşin kalanı 9 eşit taksitte yapılır. Peşinat nakit veya kredi kartı ile kayıt sırasında alınır.

Ek tercihte tercih bursu var mı?

Üniversitemiz ek yerleştirme döneminde ön lisans ve lisans programlarına öğrenci alımına devam edecektir ve öğrenim burslarına ek olarak %25 tercih indirimi verilecektir. Ayrıca Ek Yerleştirmede meslek yüksekokullarının tüm bölümlerinde yüzde 50 burs indirimine ilave olarak yüzde 25 tercih indirimi uygulanacak.

Istinye Üniversitesi Bilinçli tercih indirimi nedir?

İstinye Üniversitesi önlisans programlarına ilk on tercihinin içinde yerleşen ve birinci tercihi ile İSÜ’ye yerleştiği tercih arasında İSÜ dışında başka hiçbir vakıf/Kıbrıs üniversitesini tercih etmemiş olanlara verilen indirimdir. Öğrencinin ödemesi gereken tutar üzerinden %15 oranında indirim sağlanır.

Iyyü ne zaman kuruldu?

28 Şubat 2009, İstanbul, Türkiyeİstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi / Kuruluş tarihi

Iyyü Hangi bölüm?

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi (İYYÜ) Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları

Üniversite Adı Bölüm Puan Türü
İSTANBUL YENİ YÜZYIL ÜNİVERSİTESİ (Vakıf Üniversitesi) Elektrik-Elektronik Mühendisliği (%50 İndirimli) SAY
İSTANBUL YENİ YÜZYIL ÜNİVERSİTESİ (Vakıf Üniversitesi) Elektrik-Elektronik Mühendisliği (Burslu) SAY

•8 Tem 2021

Yeni Yüzyıl Rektörü kimdir?

YeniYuzyil EduTR İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesinin Yeni Rektörü Prof. Dr. Yaşar Hacısalihoğlu oldu.

Profesör Doktor Hacısalihoğlu kimdir?

Yaşar Hacısalihoğlu (d. 5 Nisan 1964), Türk uluslararası ilişkiler uzmanı ve coğrafyacı. Yeni Yüzyıl Üniversitesi rektörüdür. Lisans Eğitimini 1985 yılında İstanbul Üniversitesi Beşeri, Siyasi ve İktisadi Coğrafya alanında tamamladı.

Tam burslular kayıt yeniler mi?

Öğrenciler her akademik yarıyılın başında kayıtlarını yenilemek zorundadırlar. Yarıyıl kayıtlarının yapılabilmesi için o yarıyıla ait eğitim-öğretim ücretinin Akademik Takvim’de belirlenen tarihlerde ödenmiş olması gereklidir. Tam burslu öğrencilerin bu işlemi yapmasına gerek yoktur.

Yeni Yüzyıl Üniversitesi kime ait?

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi, “Vatan Sağlık ve Eğitim Vakfı” (VASEV) tarafından kurulan bir vakıf üniversitesidir. “Vatan Sağlık ve Eğitim Vakfı” arkasında önemli bir gücü barındıran itibarlı bir yapıdır.

Ek tercih nasıl olacak?

EK YERLEŞTİRME NEDİR? Üniversite sınav sonuçları açıklandıktan sonra öğrencilerin kayıt işlemini gerçekleştirmeleri sonucu boş kalan bölümler ÖSYM’ye bildirilir. boş kalan veya kaydolmama nedeniyle dolmayan kontenjanlarına ÖSYM tarafından merkezî olarak Ek Yerleştirme yapılır.