Aslıhan Gürbüz neden Yahsi Cazibeden ayrildi?

Yahşi cazibenin finali nasıl bitti?

Seyirci finalde; Aslıhan Gürbüz’ün canlandırdığı ‘Cazibe’ karakterinin farklı ülkelerde birçok kişi ile evlilik yaptığını ve onları dolandırdığını izledi. Bunun üzerine ‘Kemal’ de, ‘Simge’ (Hande Katipoğlu) ile evlenmeye karar verdi.

Yahşi Cazibe Dolandirici mi?

İki yıl boyunca izleyicinin karşısına melek ruhlu Azeri kızı olarak çıkan Cazibe‘nin öyküsü son bölümde tamamen değiştirildi ve erkeklerle para için evlenip onları dolandıran bir kadın olarak gösterildi.

Yahşi Cazibe nerede cekildi?

Yahşi Cazibe
Mekân İstanbul Bakü
Gösterim süresi 90 dakika
Yapım şirketi Süreç Film
Yayın bilgileri

Yahşi Cazibe deki Cazibe’nin adı nedir?

Aslıhan Gürbüz, (d. 16 Şubat 1983, Çanakkale), Türk, tiyatro ve sinema oyuncusu. Konya Selçuk Üniversitesi Konservatuvar Tiyatro Bölümünü bitirmiştir. Bir Bulut Olsam dizisinde ünlendi. Bir zamanlar yayınlanmakta olan Yahşi Cazibe dizisinde Azerbaycanlı karakter “Cazibe“yi canlandırdı.

Yahşi Cazibe son bölüm neden böyle bitti?

İddiaya göre Gürbüz’ün, dizinin yapımcısı Ali Gündoğdu ile sözleşmesini uzatmak istemeyip son bölümde rol almaması nedeniyle dizinin finali beklentilerin aksi yönünde gerçekleşti.

Yahşi Cazibe dizisi neden bitti?

atv’da iki yılı aşkın bir süreden bu yana devam eden Yahşi Cazibe dizisi, 93. bölüm ile final yaptı. … İddiaya göre Gürbüz’ün, dizinin yapımcısı Ali Gündoğdu ile sözleşmesini uzatmak istemeyip son bölümde rol almaması nedeniyle dizinin finali beklentilerin aksi yönünde gerçekleşti.

Hande Katipoğlu kimdir nerelidir?

Hande Katipoğlu kimdir, Hande Katipoğlu, 13 Mart 1983 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Bilfen Koleji sonrası Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi’nde sosyoloji eğitimi aldı. Ama Isparta’da yapamadı ve İstanbul’a döndü. İstanbul’da TÜRVAK Sinema-TV Eğitim Merkezi’ne devam etti.

Yahşi Cazibe Itır kimin kızı?

Yahşi Cazibe ile çocuk oyuncu sıfatından sıyrılmıştır. Yayınlandığı dönem büyük ses getiren dizide başrol Kemal’in (Hakan Yılmaz) asi kızıItır” olarak karşımıza çıkmıştır. Bu dizi ile fark edilen ve dikkatleri üzerine çeken genç ve güzel oyuncuya daha sonra da pek çok teklif gelecektir.

Gurbuz kimdir?

Aydoğan Temel, 1 Ocak 1966’da dünyaya geldi. Temel, Mimar Sinan Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun, tiyatrocu ve seslendirme sanatçısıdır. 1983 yılından beri dizi, çizgi film, sinema filmi, belgesel ve reklam filmlerinde dublaj ve yönetmenliği yapmaktadır.

Yahşi Cazibe Cazibe nereli?

Aslıhan Gürbüz,16 Şubat 1983, Çanakkale, Türk, tiyatro ve sinema oyuncusu.

Yahşi Cazibe son bölüm ne oldu?

Hafta sonu 92. bölümüyle ekrana veda eden Yahşi Cazibe, beklenmedik finaliyle herkesi şoka uğrattı. Final bölümünde yer almayan Cazibe karakteri, kötü bir insan olarak lanse edilip, Kemal’in mutlu sona Simge ile varması, tepkilere neden olurken, finale özellikle Azeri izleyiciler tepki gösterdi.

Yahşi Cazibe neden kapandı?

Yaygın şekilde konuşulan iddiaya göre, başrol oyuncusu Aslıhan Gürbüz, yapımcı ile sözleşmesini uzatmak istemedi. İki yıl boyunca izleyicinin karşısına melek ruhlu Azeri kızı olarak çıkan Cazibe‘nin öyküsü son bölümde tamamen değiştirildi ve erkeklerle para için evlenip onları dolandıran bir kadın olarak gösterildi.

Yahşi Cazibe kaç yaşında?

Aslıhan Gürbüz (d. 16 Şubat 1983, İstanbul), Türk oyuncudur.

Aslı Gürbüz kaç yaşında?

39 yaşında (16 Şubat 1983)Aslıhan Gürbüz / Yaş

Hande Katipoğlu kocası kim?

Cenk SeyhunHande Katipoğlu / Koca (e. 2010–2011)