Saklı Kalan dizisi kaç bölüm oynadı?

Saklı BluTV kaç sezon?

Yayınlandığında beğeniyle karşılanan, yayın hayatı toplam beş sezon süren The Affair dizisinin yerli adaptasyonu Saklı, 23 Kasım’da BluTV‘de yayınlanacak. Başrollere taşıdığı isimlerle dikkat çeken dizinin yeni afişine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Saklı konusu ne?

Saklı, ilk kitabını yazma arifesinde olan bir adam ile acı çeken bir kadının küçük bir tatil kasabasında yollarının kesişmesiyle başlayan yasak aşk hikayesini konu ediyor.

BluTV saklı ne zaman?

Dram- romantik türündeki Saklı dizisi 23 Kasım 2021 Salı günü saat 12:00’da blutv dijital platformunda yayınlanmaya başlayacak. Dizinin kaç bölümünün yayınlanacağı da aynı şekilde 23 Kasım 12:00’dan sonra belli olacak.

BluTV ilk 7 gün ücretsiz mı?

Web, iOS ve Android platformları üzerinden oluşturduğunuz yıllık üyeliklerinizde ilk 7 gün ücretsiz bir şekilde izleme yapabilirsiniz. *Ödemeniz, 7 günlük ücretsiz deneme süreciniz bittikten sonra tahsil edilecektir.

Saklı hangi dizinin uyarlaması?

BluTV’de yayınlanmaya hazırlanan Saklı‘nın başrollerini Hazar Ergüçlü ve Fırat Çelik paylaşıyor. Dizi, The Affair’den uyarlanarak hayata geçirildi.

Saklı dizisi hangi dizinin uyarlaması?

“The Affair” uyarlamasıSaklı“, BluTV platformunda seyirciyle buluştu. Tamamı yayınlanan dizi, iki mutsuz evlilikten filizlenen bir aşka, Aslı ile Ozan’ın ilişkisine eğilirken öte yandan küçük kasabanın yerlileri bunaltıp yabancıları içine çeken atmosferini irdeliyor.

Saklı dizi ne zaman?

Başrollerini Hazar Ergüçlü, Fırat Çelik, Defne Kayalar ve Ahmet Rıfat Şungar’ın paylaştığı Saklı dizisi, 23 Kasım Salı günü saat 12.00’de blutv dijital platformunda yayınlanmaya başlayacak. Dram- romantik türündeki dizinin kaç bölümünün yayınlanacağı da aynı şekilde 23 Kasım 12:00’den sonra belli olacak.

BluTV ücretsiz deneme kaç gün?

BluTV‘yi 7 gün boyunca ücretsiz deneyebilir ve istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Deneme sürecinde hiçbir şekilde ödeme alınmayacaktır.

BluTV ücretsiz nasıl kullanılır?

BLU TV ÜCRETSİZ NASIL İZLENİR? Hafta sonu geçerli olacak ücretsiz erişim kampanyasından faydalanmak isteyen internet kullanıcıları, BluTV‘nin internet sitesine e-posta adreslerini girerek bir kod alacaklar. Bu kod ile de hafta sonu boyunca BluTV‘deki tüm içerikleri ücretsiz bir şekilde izleyebilecekler.

Saklı uyarlama mı?

BluTv’nin uyarlama dizisi Saklı‘nın üç başrol oyuncusuyla konuştuk.

Saklı Ne Zaman Yayınlanacak?

Hazar Ergüçlü ve Fırat Çelik’in yıldızı olacağı Saklı dizisinin yayın tarihi resmi olarak açıklandı. BluTV’de gösterimini yapacak olan dizi, 23 Kasım’da izleyici karşısına çıkmaya başlayacak. Saklı‘nın tüm bölümleri aynı anda platformdaki yerini alacak.

BluTV ne izlemeli?

En iyi BluTV Dizileri 2021

  • 1.Chernobyl, IMDb: 9,4. …
  • 2.Game of Thrones, IMDb: 9,3. …
  • 3.The Sopranos, IMDb: 9,2. …
  • 4.True Detective, IMDb: 8,9. …
  • 5.Six Feet Under, IMDb: 8,7. …
  • 6.Shameless, IMDb: 8,6. …
  • 7.Normal People, IMDb: 8,5. …
  • 8.Babylon Berlin, IMDb: 8,4.

BluTV ilk 7 gün ücretsiz mi?

Web, iOS ve Android platformları üzerinden oluşturduğunuz yıllık üyeliklerinizde ilk 7 gün ücretsiz bir şekilde izleme yapabilirsiniz. *Ödemeniz, 7 günlük ücretsiz deneme süreciniz bittikten sonra tahsil edilecektir.

BluTV deneme yok mu?

BluTV Twitter पर: “@alperzen 1 hafta deneme süresi ücretsizdir. Defalarca kez farklı mail adresleri ile üyelik açılmasını önlemek amacıyla kart bilgileri istenmektedir.” / Twitter.

BluTV kaç gün ücretsiz?

Web, iOS ve Android platformları üzerinden oluşturduğunuz yıllık üyeliklerinizde ilk 7 gün ücretsiz bir şekilde izleme yapabilirsiniz.