Sakli kac sezon?

Saklı BluTV kaç bölüm?

Saklı dizisinin yayınlanan ilk sezonu 10 bölümden oluşuyor ve her bölüm ortalama bir saat uzunluğunda.

Saklı Kalan dizisi kaç bölüm oynadı?

Saklı Kalan
Sezon sayısı 1
Bölüm sayısı 3
Yapım
Yapımcı Kemal Kurçer

Saklı Ne Zaman BluTV?

Dram- romantik türündeki Saklı dizisi 23 Kasım 2021 Salı günü saat 12:00’da blutv dijital platformunda yayınlanmaya başlayacak. Dizinin kaç bölümünün yayınlanacağı da aynı şekilde 23 Kasım 12:00’dan sonra belli olacak.

Saklı dizisi hangi dizinin uyarlaması?

“The Affair” uyarlamasıSaklı“, BluTV platformunda seyirciyle buluştu. Tamamı yayınlanan dizi, iki mutsuz evlilikten filizlenen bir aşka, Aslı ile Ozan’ın ilişkisine eğilirken öte yandan küçük kasabanın yerlileri bunaltıp yabancıları içine çeken atmosferini irdeliyor.

BluTV ilk 7 gün ücretsiz mı?

Web, iOS ve Android platformları üzerinden oluşturduğunuz yıllık üyeliklerinizde ilk 7 gün ücretsiz bir şekilde izleme yapabilirsiniz. *Ödemeniz, 7 günlük ücretsiz deneme süreciniz bittikten sonra tahsil edilecektir.

Saklı uyarlama mı?

BluTv’nin uyarlama dizisi Saklı‘nın üç başrol oyuncusuyla konuştuk.

Saklı dizi ne zaman?

Başrollerini Hazar Ergüçlü, Fırat Çelik, Defne Kayalar ve Ahmet Rıfat Şungar’ın paylaştığı Saklı dizisi, 23 Kasım Salı günü saat 12.00’de blutv dijital platformunda yayınlanmaya başlayacak. Dram- romantik türündeki dizinin kaç bölümünün yayınlanacağı da aynı şekilde 23 Kasım 12:00’den sonra belli olacak.

Saklı dizi ne anlatıyor?

Bir ihanet hikayesinin ötesinde çarpıcı bir ilişki hikayesi anlatan Saklı, hikayesini karakterlerin bakış açılarından yansıtarak, aynı anların ayrı kişiler tarafından bambaşka anlaşılabileceğini ve bazen tek bir doğrunun da kişiye göre değiştiğinin altını çiziyor.

BluTV ücretsiz deneme kaç gün?

BluTV‘yi 7 gün boyunca ücretsiz deneyebilir ve istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Deneme sürecinde hiçbir şekilde ödeme alınmayacaktır.

BluTV ücretsiz nasıl kullanılır?

BLU TV ÜCRETSİZ NASIL İZLENİR? Hafta sonu geçerli olacak ücretsiz erişim kampanyasından faydalanmak isteyen internet kullanıcıları, BluTV‘nin internet sitesine e-posta adreslerini girerek bir kod alacaklar. Bu kod ile de hafta sonu boyunca BluTV‘deki tüm içerikleri ücretsiz bir şekilde izleyebilecekler.

Saklı dizisi sonunda ne oluyor?

Dizinin sonunda Ozan’ın tutuklandığını izliyoruz. Aslı ile evlenmiş, muhtemelen çocukları var.

BluTV ne izlemeli?

En iyi BluTV Dizileri 2021

  • 1.Chernobyl, IMDb: 9,4. …
  • 2.Game of Thrones, IMDb: 9,3. …
  • 3.The Sopranos, IMDb: 9,2. …
  • 4.True Detective, IMDb: 8,9. …
  • 5.Six Feet Under, IMDb: 8,7. …
  • 6.Shameless, IMDb: 8,6. …
  • 7.Normal People, IMDb: 8,5. …
  • 8.Babylon Berlin, IMDb: 8,4.

Börü 2039 ne zaman?

Senaristliğini yine Alper Çağlar’ın yaptığı ‘Börü 2039‘ dizisi, 6 bölümden oluşacak ve 28 Aralık 2021 Salı günü saat 20.39’da BluTV’de yayınlanacak.

BluTV ilk 7 gün ücretsiz mi?

Web, iOS ve Android platformları üzerinden oluşturduğunuz yıllık üyeliklerinizde ilk 7 gün ücretsiz bir şekilde izleme yapabilirsiniz. *Ödemeniz, 7 günlük ücretsiz deneme süreciniz bittikten sonra tahsil edilecektir.

BluTV deneme yok mu?

BluTV Twitter पर: “@alperzen 1 hafta deneme süresi ücretsizdir. Defalarca kez farklı mail adresleri ile üyelik açılmasını önlemek amacıyla kart bilgileri istenmektedir.” / Twitter.