Ustura Kemal aslında kimdir?

Ustura Kemal dizisi neden bitti?

Yeni yayın döneminde büyük umutlarla başlayan Ustura Kemal, reytinglerde istenilen başarının elde edilememesi üzerine yayından kaldırılıyor.

Ustura Kemal ne zaman başladı?

Ustura Kemal, 4 Eylül 2012 tarihinde Show TV’de yayınlanmaya başlayan ve 8 Aralık 2012 tarihinde ekrana gelen 14. bölümden sonra yayından kaldırılan gerçek bir hikâyeden esinlenmiş dram ve tarihi türdeki Türk televizyon dizisidir. Başrollerini Oktay Kaynarca, Naz Elmas ve Emre Kınay paylaşmaktadır.

Ustura Kemal dizisi kaç bölüm?

Ekranlarda bugüne kadar 13 bölüm yayınlanan ve 3 defa gün değiştiren Ustura Kemal, ratinglerde istenilen başarının elde edilemediği gerekçesiyle yayından kaldırılıyor.

Ustura Kemal dizisi nerede çekiliyor?

1900’lerde geçen bir öykünün işlendiği, Oktay Kaynarca’nın ‘Ustura Kemal‘i canlandırdığı dizi; Heybeliada, Eyüp, İstanbul Erkek Lisesi gibi dizinin tarihi dokusuna uygun yerlerde çekiliyor. Dizide Oktay Kaynarca’ya Emre Kınay ve Naz Elmas eşlik ediyor.

Ustura Kemal kimdir nerelidir?

1937 yılında Edirne’de dünyaya gelen Niyazi Taligacı, Yeşilçam’ın efsanesi Ustura Kemal lakabıyla tanınıyor. Gençlik yıllarında sinemada çalışan Taligacı, oyuncu olmaya karar verdikten sonra 1955 senesinde İstanbul’a yerleşti. Yönetmen Çetin İnaç ile tanıştı ve oyunculuk kariyerine ilk adımını attı.

Kemal Niyazi kim?

Yeşilçam sinema dünyasının emektar figüran oyuncularından olan Niyazi Taligacı 1937 yılında dünyaya gelmiştir. Özellikle Ustura Kemal lakabı ile tanınan usta oyuncu günümüzde yaşantısını sürdürdüğü Edirne’de seyyar aracı ile tatlı satarak geçimini sağlamaktadır. Aslen Edirne’lidir ve Edirne’de doğmuştur.

Yeşilçam Niyazi kimdir?

1937 yılında Edirne’de dünyaya gelen Niyazi Taligacı, Yeşilçam‘ın efsanesi Ustura Kemal lakabıyla tanınıyor. Gençlik yıllarında sinemada çalışan Taligacı, oyuncu olmaya karar verdikten sonra 1955 senesinde İstanbul’a yerleşti. Yönetmen Çetin İnaç ile tanıştı ve oyunculuk kariyerine ilk adımını attı.