TRT Spor Stadyum olacak mı?

TRT Spor Stadyum programı neden yok?

Ersin Düzen paylaşımında, “11 yıl görev yaptığım Stadyum ve TRT Spor‘a, kendi isteğimle devam etmeme kararı aldım. Eşime ve doğacak oğlumuza daha fazla vakit ayırmak, yeni bir başlangıç yapmak istiyorum. TRT‘nin tüm yöneticilerine, spor servisindeki arkadaşlarım ve yorumcularımıza şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Stadyum Programi bitti mi?

Ocak 2011’de TRT’ye transfer oldu. Cumartesi ve Pazar akşamları TRT 1’de yayınlanan Stadyum adlı programın sunuculuğunu yapmaya başladı. … Ersin Düzen 10 Ağustos 2021 tarihinde Twitter hesabından TRT’den ayrıldığını açıkladı.

Stadyum programını kim sunuyor?

Ersin Düzen ve Seyhan Şaşko aşk yaşıyor! Ersin Düzen’in, sunucusu ve yapımcısı olduğu “Stadyum” programında yorumcu olarak yer alan Tuncay Şanlı’nın eski aşkı Seyhan Şaşko ile aşk yaşadığı ortaya çıktı.

Stadyum bu sene hangi kanalda?

Stadyum, TRT Spor’da cumartesi ve pazar akşamları yayınlanan futbol programı.

Stadyum programı hangi kanalda?

Cumartesi ve Pazar akşamları TRT 1’de yayınlanan Stadyum adlı programın sunuculuğunu yapmaya başladı.

Tümer Metin TRT Spor ayrıldı mı?

Uzun yıllardır TRT ekranlarında yorumculuk yapan eski futbolcu Tümer Metin, bu sezon Tivibu Spor ekranlarında olacak. … Tümer Metin, bu sezon TRT ekranlarında olmayacak. Uzun süre Ersin Düzen’le program yapan Metin, artık Tivibu Spor kanalında maç sonraları yorumlarını yapacak.

100 Futbol yayından kalktı mı?

Koronavirüsün Omicron varyantı spor camiasını etkilemeye devam ederken bir haber de futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen’den geldi. Rıdvan Dilmen, TRT Spor ekranlarında yayınlanan %100 Futbol programının koronavirüs sebebiyle 10 Ocak günü ekranlarda olmayacağını duyurdu.

Rıdvan Dilmen programı neden bıraktı?

Programın sponsorunun sponsorluktan çekildiği ve bu sebeple programın yayından kaldırıldığı ileri sürüldü. Diğer taraftan Dilmen‘in yakın çevresine sağlık sorunları nedeniyle sık sık Londra’ya gitmesi gerektiğini ve bu sebeple yayınlara ara verdiğini söylediği belirtildi.

Stadyum ne oldu?

TRT’de yayınlanan “Stadyum” programını sunan spor programı sunucusu Ersin Düzen, 11 yıl görev yaptığı TRT’den ayrılma kararı aldığını açıkladı. … “11 yıl görev yaptığım Stadyum ve TRT Spor’a, kendi isteğimle devam etmeme kararı aldım.

Tümer Metin hangi kanalda?

Uzun yıllardır TRT ekranlarında yorumculuk yapan eski futbolcu Tümer Metin, bu sezon Tivibu Spor ekranlarında olacak.

Ersin Düzen neden kovuldu?

Türkiye Futbol Federasyonu Basın Danışmanı Ersin Düzen, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu’nda 6-1 kaybedilen Hollanda maçı sonrasında yaptığı paylaşımın tepki çekmesinin ardından görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Tümer Metin stadyumdan ayrıldı mı?

Tümer Metin, TRT Spor’dan ayrıldı! Fatih Terim’in yardımcısı Ümit Davala ile program yapacak – Haberler.

Ersin Düzen hangi kanala gecti?

Ersin Düzen TRT Spor’dan…

Tümer Metin hangi takımı tutuyor?

‘BEŞİKTAŞLI OLDUĞUMU HERKES BİLİR’ “Bir çok futbolcu arkadaşım takım değiştirdi, Fenerbahçe’ye gitti, ‘Doğuştan Fenerbahçeliyim’ dedi. Ben Aziz Başkana söyledim. O camiadaki herkes benim Beşiktaşlı olduğumu bilir.

Tümer Metin hangi kanalda program yapıyor?

Uzun yıllardır TRT ekranlarında spor yorumculuğu yapan eski futbolcu Tümer Metin, bu sezon Tivibu Spor ekranlarında olacak. Metin‘in yorumcu partneri ise Fatih Terim’in eski yardımcısı, efsane futbolcu Ümit Davala.