Serra Arıtürk hangi dizide oynuyor?

Serra Arıtürk şimdi hangi dizide oynuyor?

Aşkın Tarifi dizisindeki Naz Soyluer karakteri merak ediliyor. Aşkın Tarifi dizisi pazartesi günleri Kanal D ekranlarında yayınlanıyor. Serra Arıtürk‘ün canlandırdığı Naz Soyluer karakteri kısa sürede araştırılan konular arasına girdi.

Serra Arıtürk hangi liseden mezun?

HAYATI VE KARİYERİ İstanbul’da dünyaya gelen Serra Arıtürk, Liseyi Özel Denizatı Anadolu Lisesi‘nde tamamladı. Ardından Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesini kazandı.

Serra Arıtürk hangi bölüm mezunu?

SERRA ARITÜRK‘ÜN HAYATI Lisans eğitimini Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi’nde tamamladı. Klasik gitar virtüözü Hüsrev İsfendiyaroğlu’ndan gitar dersi aldı. Şan eğitimi aldıktan sonra şarkı söylemeye başlayan Serra Arıtürk, Boğaziçi Caz Korosu ekibinde yer aldı. Müzik eğitiminin ardından oyunculuk eğitimi aldı.

Serra sarıtürk kim?

22 Haziran 1998 İstanbul doğumlu Serra Arıtürk 23 yaşındadır. Sarıtürk, 7 yaşındayken gitar çalmaya başladı. Sarıtürk, gitar konusunda Hüsrev İsfendiyaroğlu’dan eğitim aldı. Lise sondan itibaren şarkı söylemeye başladı.

Serra Ariturk kac yasinda?

23 yaşında (22 Haziran 1998)Serra Arıtürk / Yaş

Serra Arıtürk kaç doğumlu?

22 Haziran 1998 (23 yıl yaşında)Serra Arıtürk / Doğum tarihi

Serra Arıtürk ailesi nereli?

SERRA ARITÜRK KİMDİR? 22 Haziran 1998 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Serra Arıtürk, 23 yaşında,1.68 boyunda, 54 kilo ve yengeç burcu. Serra Arıtürk‘ün baba tarafı Yörük, anne tarafı ise Kırım göçmeni.

Serra Arıtürk hangi üniversite?

Hayatı ve kariyeri Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesini kazanmıştır. 2019 yılında “Kendimi Bilmeden” adlı şarkısını yayımladı. Arıtürk aynı zamanda Amy Winehouse destekçisidir. 2021 yılında ise Kanal D’de yayımlanan Aşkın Tarifi adlı dizide başrol oyuncusu olarak yer almaktadır.

Serra Arıtürk Hangi üniversite mezunu?

Özel Denizatı Anadolu Lisesi’ni tamamlamış ardından eğitimine Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi‘nde devam etmiştir. 1998 yılında dünyaya gelen Serra Arıtürk İstanbul doğumludur, yaşantısını İstanbul Kadıköy’de sürdürmektedir.

Serra Arıtürk hangi üni?

Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesini kazanmıştır. 2019 yılında “Kendimi Bilmeden” adlı şarkısını yayımladı. Arıtürk aynı zamanda Amy Winehouse destekçisidir. 2021 yılında ise Kanal D’de yayımlanan Aşkın Tarifi adlı dizide başrol oyuncusu olarak yer almaktadır.

Serra Arıtürk kimdir boy kilo?

İstanbul, Kadıköy’de yaşayan Arıtürk, şarkı çalışmalarına devam ederken, diğer yandan da Kanal D ekranlarında yer alan Aşkın Tarifi isimli dizide Kadir Doğulu ile başrolü paylaşıyor. Serra Arıtürk, 1.68 metre boyunda, 54 kilo ve yengeç burcudur.

Serra Arıtürk nasıl ünlü oldu?

Kadir Doğulu’nun Aşkın Tarifi dizisinde ki partneri Serra Arıtürk oldu. Bir müzik programına katılarak canlı performans sergileyen Serra Arıtürk, bir dönem Boğaziçi Caz Korosu’nda şarkı söylemiştir. … Kanal D’nin yeni yaz dizisi Aşkın Tarifi dizisinin kadın başrol oyuncusu da belli oldu.

Serra Arıtürk nereli kaç yaşında?

1998 yılında dünyaya gelen Serra Arıtürk İstanbul doğumludur, yaşantısını İstanbul Kadıköy’de sürdürmektedir. 2019 yılında “Kendimi Bilmeden” isimli ilk singleını çıkarttı. Sanatçı, 2020 yılında “Kimse Yok ve “Olmazdın” gibi single çalışmaları ile tanınmaktadır.

Mert Ramazan Demir kaç yaşında?

24 yaşında (1998)Mert Ramazan Demir / Yaş

Serra Arıtürk kimin sevgilisi?

Serra Arıtürk‘ün Yeni Sevgilisi Serra Arıtürk, yakışıklı meslektaşına aşık oldu. Aynı zamanda müzikle de ilgilenen Arıtürk, Mert Ramazan Demir’le sevgili oldu.