Unico sigorta sahibi kimdir?

Unico sigorta kime ait?

Türkiye sigorta sektöründe 30 yıla yakın bir süredir hizmet veren Unico Sigorta AŞ el değiştirdi. Hollanda merkezli Kibele B. V.’nin sahip olduğu şirketin yüzde 75 hissesini SBK Holding aldı.

Unico sigorta kime satıldı?

2019 YILINDA SATILDI 2019’un eylül ayında ise SBK Holding’in çoğunluk hissesine sahip Heksagon’a satıldı. Böylece SBK Holding bünyesindeki Heksagon, Unico Sigorta‘nın yüzde 75 hissesine sahip oldu.

Unico Sigorta satıldı mi?

Üstelik akıllara ziyan yöntemlerle… SBK Holding’in en dikkat çekici satın almalarından birisi, 1988’de kurulan Türkiye’nin önemli sigorta şirketlerinden Unico Sigorta‘ydı. … 2019’un sonunda Heksagon Mühendislik’in, Unico Sigorta‘nın yüzde 75 hissesini satın aldığı açıklandı.

SBK holding sahibi kim?

Sezgin Baran Korkmaz (d. 7 Kasım 1977; Digor, Kars), Türk iş insanı ve girişimcidir. SBK Holding ve SBK Vakfının kurucu başkanıdır.

Unico Sigorta Genel Mudur?

2020 yılından bu yana Unico Sigorta Genel Müdürü olarak görev yapan Ahmet Sertem Demir görevinden ayrıldı. Unico Sigorta‘dan yapılan açıklamada genel müdürlük koltuğuna 5 Kasım 2021 tarihi itibarıyla vekâleten şirket CFO’su Emine Talay Turan’ın atandığı açıklandı.

Heksagon kimin?

Yapılan açıklamada; son 3 aydır yoğun görüşme sonunda taraflar arasında imzalanan 5 Ağustos tarihli pay devir sözleşmesine göre, Heksagon‘un yeni sahibi Sezgin Baran Korkmaz (SBK) Holding oldu.

Sertem Demir kimdir?

Boğaziçi Üniversitesi İktisat Bölümü’nü 2002 yılında bitiren Sertem Demir, mezuniyetinin ardından sigortacılığa başladı. İş yaşamı boyuncateknik pozisyonlarda görev alarak sigortacılık ve brokerlik alanında deneyim kazanan Demir, en son Unico Sigorta’da genel müdürlük görevini üstlenmişti.

Biofarma sahibi kim?

Biofarma İlaç‘ın tamamı Eczacı Mustafa Öncel ve ailesince satın alındı. Ambalaj ve matbaacılık sektöründe faaliyet göstermek üzere Sentez Ambalaj Sanayi ve Ticaret A.Ş. kuruldu ve İstanbul’da üretime başladı.

Türkiye Sigorta kimin?

Türkiye Sigorta, 27 Ağustos 2020 itibarıyla faaliyet göstermeye başlayan sigorta şirketidir. Türkiye Varlık Fonu bünyesinde bulunan kamu sigorta şirketleri Ziraat Sigorta A.Ş., Halk Sigorta A.Ş’nin Güneş Sigorta A.Ş. ile birleştirilmesiyle kurulmuştur.

Heksagon mühendislik kimin?

(Hexagon Studio), Kıraça Holding A.Ş. ile Heksagon Danışmanlık ve Ticaret A.Ş. ‘ nin ortak girişimi tarafından 2006 yılında kurulan Türkiye’ nin en büyük bağımsız tasarım ve mühendislik firmasıdır.

Hexagon Studio kime satıldı?

Ünlü iş adamı İnan Kıraç’ın başında bulunduğu Kıraça Holding’e bağlı Heksagon Mühendislik ve Tasarım, SBK (Sezgin Baran Korkmaz) Holding’e satıldı.

Arex sigorta sahibi kimdir?

AREX Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Süphanoğlu, “Bize güvenen arkadaşlarımızla bir yola çıktık. Bir hayalimiz vardı. Yenilikçi bir bakış açısı geliştirdik” dedi.

Arex Sigorta Genel Müdürü Kimdir?

AREX Sigorta‘da yeni dönem: Genel Müdürlük görevine Sertem Demir getirildi. Boğaziçi Üniversitesi İktisat Bölümü’nü 2002 yılında bitiren Sertem Demir, mezuniyetinin ardından sigortacılığa başladı.

Biofarma kime satıldı?

SBK Holding Biofarma‘yı İsviçreliler’e sattı

Biofarma ne zaman satıldı?

Sbk Holding, himayesinde bulunan Biofarma İlaç Sanayi ve Ticaret A.Ş.’yi İsviçre merkezli bir yatırımcı grubuna sattı. Biofarma‘nın satışı 10 Aralık 2020 tarihinde yurtdışı işlemlerde, 11 Şubat 2021 tarihi itibarıyla da yurtiçi işlemlerde tamamlanarak sonuçlandırıldı.