Şoray Uzun hangi kanalda program yapıyor?

Şoray Uzun kanal 7 den neden ayrıldı?

Vatan Gazetesi’ne konuşan Uzun, “Pişmanlık gibi bir duygum yok” dedi. Elçin Uzun ile evli ve bu evlilikten biri 8 biri 4 yaşında 2 çocuk sahibi olan Şoray Uzun‘un iman nikahlı evliliği üzerine Kanal 7’deki programına da son verildiği iddia edildi.

Şoray Uzun Yolda programı neden kaldırıldı?

İddiaya göre; Şoray Uzun ile Meyda Yılmaz’ın, Kanal 7 yönetimiyle arası bozuldu. Sevgililer kanaldan ayrıldı. Bodrum’a yerleşip otelci oldu. Olayın ortaya çıkması üzerine, Kanal 7 yönetimi bir açıklama yaptı ve “Şoray Uzun‘un ayrılma kararı kendisine aittir.

Şoray Uzun Yolda kac yil sürdü?

Şoray Uzun (9 Haziran 1967, Razgrad, Bulgaristan), Türk sunucu, senarist, yönetmen ve oyuncu. Seksenler’deki Ahmet rolüyle tanınır. Değişik film ve dizilerde görev aldı. Hâlen, televizyon programı sunuculuğu yapmaktadır….

Şoray Uzun
Etkin yıllar 1987-günümüz
Evlilik Elçin Uzun
Çocuk(lar) 3

Şoray Uzun aslen nereli?

Şoray Uzun, 9 Haziran 1967 tarihinde Bulgaristan’ın Razgrad şehrinde dünyaya gelmiştir. Bulgar zulmünden kaçmak için ailesiyle birlikte 5 yaşındayken 1972 yılında Adana’ya göç etmiştir.

Şoray Uzun kaç çocuğu var?

Mehmet Okan Uzun
Ahmet Kaan Uzun
Şoray Uzun/Çocukları

Şoray Uzun kimi hamile bıraktı?

Şoray Uzun Yolda adını taşıyan programı sunan Uzun ile programın yönetmeni Meyda Yılmaz arasında zamanla bir yakınlaşma doğdu. Sözün kısası ikilinin iş arkadaşlığı zamanla aşka dönüştü. Evli olan Şoray Uzun ile Meyda Yılmaz’ın ilişkisi sürdü. Bu arada Yılmaz hamile kaldı.

Şoray Uzun Yolda hangi günler?

başarılı bulduğum televizyon programı. perşembe-cumartesi 19:45, pazar günleri ise 21:30’da kanal 7 ekranlarında boy gösteren şoray uzun memleketin yollarını aşındırıyor; maşallah pek bir şen, pek bir şakrak.

Şoray Uzun Yolda ne zaman çıkıyor?

başarılı bulduğum televizyon programı. perşembe-cumartesi 19:45, pazar günleri ise 21:30’da kanal 7 ekranlarında boy gösteren şoray uzun memleketin yollarını aşındırıyor; maşallah pek bir şen, pek bir şakrak.

Baskül Ailesi kaç yıl sürdü?

Baskül Ailesi 1997 yılında 15 bölümü Star TV’de, 1998 yılında ise 16. final bölümü Kanal D’de yayımlanmış, Berrin Dağçınar ile Uğur Erkır’ın yönetmenliğini üstlendiği ve Yılmaz Okumuş, Resul Ertaş ve Gani Müjde’nin ise senaryosunu yazdığı Komedi dizisidir.

Şoray Uzun kaç yaşında öldü?

54 yaşında (9 Haziran 1967)Şoray Uzun / Yaş

Şoray Uzun Adanalı mı?

Şoray Uzun kimdir, Şoray Uzun, 1968 yılında Bulgaristan’ın Razgrad şehrinde doğmuştur. Bulgar baskısından kaçmak için ailesi ile beraber 5 yaşındayken 1972 yılında Adana‘ya göç etmiştir. Adana‘nın Yavuzlar Mahallesi’nde büyüdü. Annesi ona hamileyken, babası Türkan Şoray‘ın bir filmini izlemiş.

Türkan Şoray aslen nereli?

İstanbul’un Eyüpsultan ilçesinde doğan Türkan Şoray memur bir ailenin ilk çocuğudur. Baba tarafı Kabartay Çerkezlerindendir, anne tarafı Selanik göçmenidir. Nazan ve Figen adında iki kız kardeşi daha olan Şoray‘ın babası vefat etmişti.

Şoray Uzun’un oğlu kaç yaşında?

Ekranların sevilen ismi Şoray Uzun, önceki gün eşi Elçin Uzun ve oğullarıyla birlikte Florya’daki bir AVM’de objektiflere yansıdı. Eşi ve çocuklarıyla mutlulukları gözlerine yansıyan Şoray Uzunun 15 yaşındaki Mehmet Okan’ın babasının boyunu geçmesi dikkat çekti.

Şoray Uzun oğlu kaç yaşında?

Şoray Uzun-Elçin Uzun çifti, önceki gün oğullarıyla birlikte alışveriş turunda objektiflere yansıdı. 15 yaşındaki Mehmet Okan’ın babasının boyunu geçtiği görüldü

Mehmet Okan uzun kaç yaşında?

Eşi ve çocuklarıyla mutlulukları gözlerine yansıyan Şoray Uzun‘un 15 yaşındaki Mehmet Okan‘ın babasının boyunu geçmesi dikkat çekti.