Şoray Uzun ne mezunu?

Şoray Uzun kaç çocuğu var?

Mehmet Okan Uzun
Ahmet Kaan Uzun
Şoray Uzun/Çocukları

Şoray Uzun evli mi kaç çocuğu var?

Bir dönem “Şoray Uzun Yolda” adlı, eğlence programında sunuculuk yapan Uzun, son olarak Ev Yapımı dizisinde rol almıştır. Elçin Uzun ile evli olan sanatçının Mehmet Okan Uzun ve Ahmet Kaan Uzun isimlerinde 2 erkek çocuğu vardır.

Şoray Uzun kaç yaşında öldü?

54 yaşında (9 Haziran 1967)Şoray Uzun / Yaş

Şoray Uzun hangi liseden mezun?

Babası Tır şoförüymüş. İlkokul öğrenimini Adana’da, ortaokulu İstanbul’da Yenibosna Ellinci Yıl Ortaokulu’nda okuyan Şoray Uzun, üniversite eğitimini de Marmara Üniversitesi İletişim Bilgileri Fakültesi Radyo-TV Bölümü’nden mezun olduktan sonra aynı bölümde mastır yaparak tamamladı.

Şoray Uzun’un oğlu kaç yaşında?

Ekranların sevilen ismi Şoray Uzun, önceki gün eşi Elçin Uzun ve oğullarıyla birlikte Florya’daki bir AVM’de objektiflere yansıdı. Eşi ve çocuklarıyla mutlulukları gözlerine yansıyan Şoray Uzunun 15 yaşındaki Mehmet Okan’ın babasının boyunu geçmesi dikkat çekti.

Şoray Uzun oğlu kaç yaşında?

Şoray Uzun-Elçin Uzun çifti, önceki gün oğullarıyla birlikte alışveriş turunda objektiflere yansıdı. 15 yaşındaki Mehmet Okan’ın babasının boyunu geçtiği görüldü

Şorayın kaç çocuğu var?

Yağmur ÜnalTürkan Şoray / Çocukları

80 ler Gülden kaç yaşında?

Ayşe Tolga, 9 Haziran 1973 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü mezunudur.

Şoray Uzun Yolda kaç yıl sürdü?

Şoray Uzun (9 Haziran 1967, Razgrad, Bulgaristan), Türk sunucu, senarist, yönetmen ve oyuncu. Seksenler’deki Ahmet rolüyle tanınır. Değişik film ve dizilerde görev aldı. Hâlen, televizyon programı sunuculuğu yapmaktadır….

Şoray Uzun
Etkin yıllar 1987-günümüz
Evlilik Elçin Uzun
Çocuk(lar) 3

Şoray Uzun Yolda kaç yaşında?

54 yaşında (9 Haziran 1967)Şoray Uzun / Yaş

Seksenlerde Okan Kimdir?

Seksenler” dizisinde canlandırdığı Ahmet karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Şoray Uzun’un 15 yaşındaki oğlu Mehmet Okan‘ın değişimi şaşırttı. Ekranların sevilen ismi Şoray Uzun, önceki gün eşi Elçin Uzun ve oğullarıyla birlikte Florya’daki bir AVM’de objektiflere yansıdı.

Ahmet Kaan uzun kaç yaşında?

4 yaşında Ahmet Kaan ve 3 aylık Mehmet Okan adında iki erkek çocuk sahibi olan Uzun, 8 yıldır Elçin Uzun‘la evli. Çocuk sahibi olmanın her şeyden daha önemli olduğunu söyleyen Uzun, yoğun iş programından dolayı ailesinden uzak kalmaktan yana dertli…

Çiğdem Tunç kaç yaşında?

58 yaşında (28 Ağustos 1963)Çiğdem Tunç / Yaş

Türkan Şoray Cihan Ünal kaç yıl evli kaldı?

1945 doğumlu olan Türkan Şoray, 2021 yılı itibarıyla 76 yaşındadır. Şadi Çadırcı ve Türker İnanoğlu ile nişanlandı fakat evlenmeden ayrıldı. 1983-1987 yılları arasında oyuncu Cihan Ünal ile evli kaldı.

80 lerdeki Nazlı kaç yaşında?

Yasemin Çonka (18 Şubat 1972; İstanbul), Türk dizi oyuncusu. Seksenler dizisinde “Nazlı” karakteri ile tanınmıştır. 1993 yılında, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bolümünden mezun olmuştur.