Haber spikeri Selver Gözüaçık ne oldu?

TRT spikeri Selver Gözüaçık niye çıkmıyor?

TRT spikeri Selver Gözüaçık‘ın korona virüse yakalandığı belirtildi. 10 bine yakın çalışanı bulunan TRT‘de korona virüs vakalarının ardı arkası kesilmiyor. Medyaradar’ın ulaştığı bilgilere göre; TRT‘nin Harbiye’deki binasında rejide görev yapan iki isimde korona tespit edildi.

Selver Gözüaçık programdan ayrıldı mı?

TRT Haber’de Dün Bugün programıyla izleyicinin karşısına çıkan Selver Gözüaçık, kanala veda etti. Hafta içi her sabah TRT Haber ekranlarından Dün Bugün programıyla izleyici karşısına çıkan Selver Gözüaçık‘tan ayrılık haberi geldi.

Serdar Gözüaçık ne oldu?

Vedasını bugünkü programdan sonra öğrendiğini dile getiren Gözüaçık, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda “Eveet sevgili dostlar, her gün olduğu gibi bugün de programı tamamlarken “İnşallah pazartesi buradayız” diye tamamladım fakat önümüzdeki pazartesi nasip değilmiş…. Keşke bu sabah program başlarken haberim …

Selver Gözüaçık şimdi nerede?

selver gözüaçık – Sunucu – TRT – Turkish Radio and Television Corporation | LinkedIn.

Selver Gözüaçık hangi kanala geçti?

Bugüne kadar pek çok radyo ve televizyon kanalında çalışmıştır. Tempo TV’de sunuculuk ve spikerlik de yapan Selver Gözüaçık, Savaş muhabiri olarak 2001 yılında Afganistan’a gitmiştir. Selver Gözüaçık, son olarak TRT 1 ekranlarında sunucu olarak görev almıştır.

TRT haberi kim sunacak?

TRT 1 Haber
Tür Ana haber bülteni
Sunucu Ersoy Dede
Ülke Türkiye
Dili Türkçe

Ersoy Dede nerede yazıyor?

Sunuculuğun yanı sıra Star Gazetesi’nde yazarlık yapmaya da devam etmektedir. 15 Ağustos 2020 tarihinde 24 TV ile yollarını ayıran gazeteci Ersoy Dede 7 Eylül 2020 tarihinden itibaren TRT1’de Işıl Açıkkar’dan boşalan ‘TRT Ana Haber Bülteni’ni sunacak.

TRT Haber bugün ne var?

  • 06:00 Haber 06 (Canlı)
  • 06:55 Hava Durumu.
  • 07:00 Günaydın Hafta Sonu (Canlı)
  • 09:55 Hava Durumu.
  • 10:00 Haber 10 (Canlı)
  • 10:55 Hava Durumu.
  • 11:00 Haber 11 (Canlı)
  • 11:10 Vapurda Çay Simit Sohbet.

Gülçin Üstün Can Kimdir?

Gülçin Üstün Can TRT Haber spikeridir. Bir dönem TRT Türk’te ekonomi editörlüğü yapmıştır. TRT Haber’deki “Ekonomi 7/24” programıyla 12. Altın Kalem Özden Alpdağ Özel Ödülü’nün sahibi oldu. Soyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan Gülçin Üstün Can‘ın Twitter’da 3 bin takipçisi bulunmaktadır.

TRT Ana Haberi kim sunacak?

TRT 1 Haber
Tür Ana haber bülteni
Sunucu Ersoy Dede
Ülke Türkiye
Dili Türkçe

TRT Haber Ana haberi kim sunuyor?

Başarılı gazeteci hafta içi her gün saat 19.00’da seyirciyle buluşacak. Yeni yayın dönemine hazırlanan TRT 1 Ana Haber, Ersoy Dede’ye emanet olacak. TRT 1 Ana Haber‘i Işıl Açıkkar’dan devralan Dede, bugün itibarıyla ekranlarda olacak. Ersoy Dede ile Ana Haber hafta içi her gün saat 19.00’da TRT 1‘de.

Ersoy Dede nerede çalışıyor?

Sunuculuğun yanı sıra Star Gazetesi’nde yazarlık yapmaya da devam etmektedir. 15 Ağustos 2020 tarihinde 24 TV ile yollarını ayıran gazeteci Ersoy Dede 7 Eylül 2020 tarihinden itibaren TRT1’de Işıl Açıkkar’dan boşalan ‘TRT Ana Haber Bülteni’ni sunacak.

Ersoy Dede hangi kanalda haber sunuyor?

TRT Ana Haber spikeri Ersoy Dede‘nin dün gece sunduğu TRT Ana Haber Bülteni sırasında krize neden olduğu iddia edildi. Medyaradar’ın haberinde yer alan iddiaya göre Dede‘nin yayın sırasında stüdyo kameramanına, “Beni takip edeceksin, düzgün görüntü al” şeklinde çıkışlarda bulunması tartışmaya neden oldu.

TRT Haber Gönül Dağı bugün var mı?

Ömrünü tükettiği uzun yollardan molasını verdiği duraklara kadar bizim insanımızın hikayesini TRT Haber ekranına yansıtan Gönül Dağı, her pazar 21.20’de TRT Haber‘de.

TRT Haber hangi kanalda?

Kaliteli, gündemdeki tüm haberleri, canlı, yepyeni, taptaze ekranlara getiren TRT Haber kanalını Digiturk 55. kanaldan sürdürmektedir.