Power Balance Denge bilekliği işe yarıyor mu?

Power Balance Denge Bilekliği nedir?

Pek çok Avrupa ülkesinde, Amerika’da ve Türkiye’de de sıkça kullanılan Power Balance, silikon bir bilekliktir. Bilekliğin içindeki Hologram sayesinde size, denge – güç – esneklik kazandırır. Vücudunuzun enerjisini düzenleyerek , statik hale getirir.

Titanyum denge bilekliği ne işe yarar?

Hologram ve bileklik üzerinde yüklü olan enerjiler sayesinde size denge, güç, esneklik ve zindelik kazandırır. Vücudunuzun enerji akışını düzenleyerek dengeli hale getirir.

Power Balance bileklik sahtesi nasıl anlaşılır?

Eğer etkisini hissediyorsanız orijinaldir. Test etme şansınız yoksa Hologramını kontrol edin. Bileklik üzerinde sadece büyük harfler ile POWER BALANCE ve hemen altında daha küçük şekilde ‘Performance Technology’ yazmalıdır. Hologram içindeki B logosu belirgin ve rengi değişken görünmelidir.

Denge bilekliği nedir?

Kan dolaşımını ve fiziksel performansı artırmak için insan vücudunun biyo-akımını ayarlar. Vücudun ağrıyan kısımlarını hafifletir, kas sertliğini ve yorgunluğu giderir. Kandaki ağrı ve yorgunluk faktörlerini ortadan kaldırmak için kan akışını uyarır.

Denge bilekliği ne zaman çıktı?

Holografik teknoloji kullanılarak üretildiği iddia edilen denge bileklikleri (Power Balance), ilk olarak 2008 yılında ortaya çıksa da asıl satış patlamaları, 2010 yılında ünlü profesyonel sörfçü Bruce Irons’ın bu bilekliği takmasıyla başladı.

Days Balance bileklik ne ise yarar?

DaysBalance İyonlu Bileklikleri, üzerinde yüklü olan ortalama 1500 negatif iyon ve hologramın üzerinde yüklü olan farklı argoritmadaki frekanslar sayesinde size denge, güç, esneklik ve zindelik kazandırır. Vücudunuzun enerji akışını düzenleyerek dengeli hale getirir.

Days Balance bileklik ne işe yarar?

DaysBalance İyonlu Bileklikleri, üzerinde yüklü olan ortalama 1500 negatif iyon ve hologramın üzerinde yüklü olan farklı argoritmadaki frekanslar sayesinde size denge, güç, esneklik ve zindelik kazandırır. Vücudunuzun enerji akışını düzenleyerek dengeli hale getirir.

Manyetik bileklik ne işe yarar?

Manyetik takıların en önemli noktalarından biri kullanıldıkları bölgeden başlayarak etkilerinin tüm vücuda yayılmasıdır. Bu nedenle mıknatıslı bileklik taktığınız zaman öncelikle bilek, kol ve omuz bölgelerinizde kan dolaşımı artar, hücrelere oksijen gönderilir. Ardından bu etki yavaş yavaş tüm vücuda etki yayılır.

Denge bilekliği gerçek mi?

Tablodan da göreceğiniz üzere Power Balance markasına ait tescilli bileklik ile sahte bilekliğin insan vücudunda yarattığı etki arasında hiçbir fark yok. Hatta sahte bilekliği takan sporcuların plasebo etkisinden dolayı orijinal bilekliklere göre daha iyi performans gösterdiği bile söylenebilir.

Ti enerji bilekliği ne işe yarar?

TIENS, TiEnerji bilekliklerini manyetik alanın dengelenmesi kadar, insan vücudunda pozitif ve negatif iyonların dengelenmesi için kullanmaktadır. Fiziksel rahatsızlıklarda rahatlama, kan sirkülasyonu ve çevredeki radyasyona karşı etkin koruma sağlarlar.

Negatif iyon bileklik nedir?

İyonizer bileklikler kendi yakın çevresine düzenli olarak Negatif İyon sağlar, bileğinize taktığınızda süper iletken olan bedeniniz aldığı Negatif İyonu tüm vücudunuza iletecek ve ihtiyaç duyduğunuz Negatif İyonu almanızı sağlayacaktır.

Energy Balance ne işe yarar?

Hiçbir gösterişi olmayan ama yaptığı büyük olan bu bileklik vücuda denge, güç ve esneklik kazandırıyor. İçindeki negatif iyon sayesinde vücuttaki enerjiyi düzenliyor, dengeliyor.

Tiens bileklik neye iyi gelir?

TIENS, Ti-Enerji bilekliklerini manyetik alanın dengelenmesi kadar, insan vücudunda pozitif ve negatif iyonların dengelenmesi için kullanmaktadır. Fiziksel rahatsızlıklarda rahatlama, kan sirkülasyonu ve çevredeki radyasyona karşı etkin koruma sağlarlar.

Manyetik takı ne işe yarar?

Manyetik alanınızı kuvvetlendirir ve kan dolaşımını arttırır. Manyetik takılar nereye takılırlarsa öncelikle o alanda etkili olarak zaman içerisinde tüm vücutta olumlu etkilerini göstermeye başlarlar. Manyetik takıları ile hücrelere oksijen gider, ağrı ve ataklara karşı önlem alır, hücrelerin enerjisini yükseltir.

Mıknatıs neye iyi gelir?

Mıknatısların kullanım alanları şunlardır: – Mıknatıslar manyetik iğneler ve denizci pusulası oluşturmak için kullanılır. – Kalıcı mıknatıslar jeneratörlerde, elektrikli hızlandırıcılarda ve elektrik motorlarında kullanılır. – Elektromıknatıslar hoparlörlerde, elektrikli çanlarda ve elektrikli vinçlerde kullanılır.