Yagmur Tanrisevsin nerelidir?

Yağmur Tanrısevsin memleketi neresi?

Yağmur Tanrısevsin kimdir, Yağmur Tanrısevsin, 24 Ağustos 1990 tarihinde Mersin’de doğmuştur. Aslen Mersin’lidir. Mersin’de büyüdü. İlkokul, ortaokul ve liseyi Mersin’de okudu.

Yağmur Tanrısevsin kimin kizi?

Deniz TanrısevsinYağmur Tanrısevsin / Ebeveynleri

Yağmur Tanrısevsin kaç yaşında nereli?

Yağmur Tanrısevsin 24 Ağustos 1990 yılında Mersin’de doğmuştur. Yağmur Tanrısevsin, ‘Güneşi Beklerken’ dizisinde ünlü bir ailenin duygusal krizler geçiren hassas kızı ‘blumia hastası’ ‘Melis Güzel’ karakterini canlandırarak tanınmıştır.

Ayşe Yağmur Tanrısevsin Kimdir?

İstanbul’da baristalık ,köpek gezdiriciliği gibi birkaç işte çalışıyor. En büyük hayallerinden birisi de günün birinde kendi cafe’ sini açmak. Yağmur Tanrısevsin kimdir? Kalp Yarası dizisinde Ayşe‘ye hayat veren Yağmur Tanrısevsin, 24 Ağustos 1990 tarihinde Mersin’de doğan Türk oyuncudur.

Yağmur Tanrısevsin annesi kimdir?

Deniz TanrısevsinYağmur Tanrısevsin / Annesi

Yağmur Tanrısevsin kaç kilo?

1990 doğumlu olan Yağmur Tanrısevsin, 2021 yılı itibarıyla 31 yaşındadır ve bekardır. Yağmur Tanrısevsin 1.70 cm boyunda, 55 kilo ve başak burcudur.

Yağmur Tanrısevsin hiç evlendi mi?

1990 doğumlu olan Yağmur Tanrısevsin, 2021 yılı itibarıyla 31 yaşındadır ve bekardır.

Kalp ağrısında Ayşe kim?

Yağmur Tanrısevsin ATV ekranlarında yayınlanan Kalp Yarası dizisinde sergilediği Ayşe rolü ile sosyal medyada en çok konuşulan isimler arasına girdi. Türk oyuncu olan Yağmur Tanrısevsin Geniş Aile: Yapıştır, Yok Artık 2, Adını Feriha Koydum, Pis Yedili gibi projelerde yer aldı. İşte detaylar…

Yağmur Tanrısevsin kimdir kaç yaşındadır?

24 Ağustos 1990, Mersin doğumlu Yağmur Tanrısevsin 31 yaşındadır. Türk oyuncudur. Oyunculuk kariyeri boyunca birçok projede yer alan Yağmur Tanrısevsin Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik-Cam Bölümünü tamamladı.

Kalp Yarası Ayşe nereli?

24 Ağustos 1990, Mersin doğumlu Yağmur Tanrısevsin 31 yaşındadır. Türk oyuncudur. Oyunculuk kariyeri boyunca birçok projede yer alan Yağmur Tanrısevsin Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik-Cam Bölümünü tamamladı.

Kalp Yarası daki Hande kimdir?

Hande çok zengin Varoğlu ailesinin tek kızı. İstediği her şeyi çok kolay elde etmiş olmanın zaaflarıyla maluldür. New York’ta endüstri tasarımı okumuş, detaylara düşkün.

Yağmur Tanrısevsin kardeşi kimdir?

Pınar TanrısevsinYağmur Tanrısevsin / Kardeşleri

Yağmur Tanrısevsin nasıl kilo verdi?

Kanal D’nin sevilen dizi ‘Güneşi Beklerken’de Melis karekterini canlandıran Yağmur Tanrısevsin, rolü için diyete girdi. Genç oyuncu, senaryo gereği bulimiya hastası olunca inandırıcılığı artsın diye zayıfladı:, Tanrısevsin, “1100 kalorilik beslenme programı uyguladım. 1,5 ayda 6 kilo verdim.” dedi.

Demet Özdemir kaç kilo?

DEMET ÖZDEMİR BOYU, KİLOSU 1,70 boyunda olan Demet Özdemir, 56 kilo olduğunu belirtmişti.

Oğuzhan Koç ve Yağmur Tanrısevsin ayrildi mi?

Oğuzhan Koç ile Yağmur Tanrısevsin, 5 yıllık ilişkileri sürpriz bir şekilde bitti..