TV Plus nasil kapatilir?

TV+ üyeliğimi nasıl iptal edebilirim?

Giriş TV+ Paketi’ni iptal etmek için IPTAL GIRISTVPLUS yazıp 2200’a kısa mesaj gönderebilirsiniz. Canlı TV+ 3 GB Paketi’ni iptal etmek için IPTAL CANLITV3GB yazıp 2200’a kısa mesaj gönderebilirsiniz.

Tvde bugün nasıl iptal edilir?

IPTAL TVDEBUGUNPAKETI yazıp 3778’e veya 2200’a gönderebilirsiniz.

Superonline TV Plus nasıl iptal edilir?

+Net Paketi’ni iptal etmek için IPTAL NET, +Cep Paketi’ni iptal etmek için IPTAL CEP yazıp 2200’ye gönderebilirsiniz.

Mobil TV iptali nasıl yapılır?

Önemli: Uygulamayı kaldırdığınızda aboneliğiniz iptal edilmez….Google Play’de aboneliklerinizi yönetme

  1. Google Play uygulamasını açın.
  2. Sağ üst taraftaki profil simgesine dokunun.
  3. Ödemeler ve abonelikler. Abonelikler’e dokunun.
  4. İptal etmek istediğiniz aboneliği seçin.
  5. Aboneliği iptal et’e dokunun.
  6. Talimatları uygulayın.

TV Plus Turkcell lilere ücretsiz mi?

Tüm TV+ kullanıcılarına ücretsiz! Ek Profil Paketi ile aile fertleriniz için ek profil oluşturarak Sosyal TV, favori yönetimi, ebeveyn kontrolü gibi özellikleri kişiselleştirebilirsiniz.

TV+ taahhütlü mü?

Temel TV+ Paketi (Özel 1 GB internetle beraber): Aylık 9.99 TL. Premium TV+ Paketi (Özel 1 GB internetle beraber): Aylık 14.99 TL. Yıllık Giriş TV+ Paketi (Özel 5 GB internetle beraber): Aylık 9.90 TL (12 ay taahhütlüdür) Yıllık Premium TV+ Paketi (Özel 10 GB internetle beraber): Aylık 12.90 TL (12 ay taahhütlüdür)

Turkcell TV servisi nedir?

110’dan fazla yerli ve yabancı kanalları, sevdiğiniz filmleri, dizileri Turkcell TV+ uygulamasını kullanarak cebinizden veya tabletinizden ya da www.turkcelltvplus.com.tr adresine giderek bilgisayarınızdan izleyebileceğiniz, dilerseniz 2 TL’den başlayan fiyatlarla en popüler, en güncel filmleri kiralayabileceğiniz bir …

Superonline tv plus ne kadar?

Sadece TV+ Kampanyası

​​TV+ Paketleri ​ TV+ Paketi Aylık Tarife Fiyatı Kampanya Fiyatı*​​
​TV+ Giriş Paketi​ ​​44,90 TL ​​​​​49,90 TL
​TV+ Aile Paketi​ ​​59,90 TL​ ​​​​​64,90 TL​
​TV+ Ekstra Paketi ​69,90 TL 74,90 TL

Mobio TV nasıl iptal edilir Vodafone?

Vodafone TV servisi aboneliği nasıl iptal edilir? Vodafone TV Servisi’ni iptal etmek için IPTAL PAKETADI yazıp 8800’a SMS gönderebilirsiniz.

TV Plus sadece Turkcell mi?

Web’de TV+ TV+ uygulamasının desteklediği cihazlara sahip tüm kullanıcılar gsm operatörüne bakılmaksızın kullanabilir.

TV Plus hızlı giriş ücretli mi?

Turkcell cephesinden gelen açıklamanın özetine göre; hotspot özelliği yine ücretsiz olacak ancak internetin paylaşıma açıldığı cihazda Hızlı Giriş ile kimlik doğrulamanız gerekecek. Doğrulama yapmadığınız durumda 2 GB için ayda 9 TL ödeme yapmanız gerekecek.

TV Plus cayma bedeli ne kadar?

Turkcell TV abonelerine herhangi bir taahhüt veya cayma bedeli yansıtılmaz. Turkcell TV aboneliğini iptal ettiğiniz zaman, paketinizin abonelik dönemi sonunda Turkcell TV aboneliğiniz otomatik olarak iptal olur.

TV+ ucretli mi?

Turkcell TV Plus ücretli bir çevrim içi platformdur. Abonelik sisteminin yanı sıra film ve dizi kiralama hizmeti de veren Turkcell TV Plus abonelik paketi ve içerik kiralama ücretlerini Turkcell ve Superonline kullanıcılarının faturalarına yansıtır.

Turkcell TV paketi nedir?

Turkcell TV Paketlerinin detayları nedir? Cep Paketi ile bilgisayarınızda, cep telefonu ve tabletinizde 80’den fazla TV kanalını izleyebilirsiniz. Dilediğiniz programları 25 saate kadar kaydedebilirsiniz. Turkcell TV+ Market bölümünde en popüler, en güncel filmleri ve dizileri kiralayabilirsiniz.

TV+ ne işe yarar?

TV+, dilediğiniz zaman, dilediğiniz yerden TV ve film izleyebileceğiniz internet tabanlı dijital TV platformudur. TV+ ile, en beğenilen TV kanalları, filmleri ve dizileri dilediğiniz yerde dilediğiniz zaman izleyebilirsiniz.