Adını feriha koydum ece kim?

Yağmur Tanrısevsin kimin kizi?

Deniz TanrısevsinYağmur Tanrısevsin / Ebeveynleri

Yağmur Tanrısevsin nereli?

Mersin, TürkiyeYağmur Tanrısevsin / Doğum yeriMersin, eski adıyla İçel, Türkiye’nin bir ili ve bu ilin merkezidir. Dördü merkez ilçe olmak üzere 13 ilçesi vardır. Mersin Türkiye’nin Akdeniz Bölgesi’nde bulunan bir liman kentidir. Mersin Limanı Türkiye’nin en büyük limanları arasındadır. Şehirde turizm, sanayi, denizcilik gelişmiştir. Vikipedi

Yağmur Tanrısevsin nereden mezun?

Marmara ÜniversitesiYağmur Tanrısevsin / ÜniversiteMarmara Üniversitesi İstanbul’da bulunan bir devlet üniversitesidir. Türkiye’nin önde gelen yükseköğretim kurumlarından biridir. Üniversite bünyesinde 16 fakülte, 11 enstitü, 3 yüksekokul ve 4 meslek yüksekokulu bulunmaktadır. Vikipedi

Yağmur Tanrı versin kaç yaşında?

31 yaşında (24 Ağustos 1990)Yağmur Tanrısevsin / Yaş

Arif Tanrısevsin Kimdir?

1985 yılından beri bakliyat sektöründe çalışmaktayım. Alt kademelerden başlayarak işletme müdürlüğüne kadar yükseldim. 2001- 2004 yılları arasında kendi işimin patronuydum. 30 yıllık bakliyat sektöründeki deneyimlerimi Tekinler Dış Ticaret bünyesinde titizlikle pekiştiriyorum.

Kalp Yarası Ayse kimin kızı?

Babası, annesinin aşkı uğruna malı, mülkü ve ailesini geride bırakarak İstanbul’a göç etmiş Ayşe‘nin. Babası, yaşamayı çok seven, hayattan zevk almayı bilen ve haliyle biraz har vurup harman savuran bir adam. Ayşe‘nin annesi dillere destan bir güzelliğe sahip, bir kadınmış.

Yağmur Tanrısevsin annesi kimdir?

Deniz TanrısevsinYağmur Tanrısevsin / Annesi

Yağmur Tanrısevsin kaç kilo?

1990 doğumlu olan Yağmur Tanrısevsin, 2021 yılı itibarıyla 31 yaşındadır ve bekardır. Yağmur Tanrısevsin 1.70 cm boyunda, 55 kilo ve başak burcudur.

Yağmur Tanrısevsin liseyi nerede okudu?

Yağmur Tanrısevsin kimdir, Yağmur Tanrısevsin, 24 Ağustos 1990 tarihinde Mersin’de doğmuştur. Aslen Mersin’lidir. Mersin’de büyüdü. İlkokul, ortaokul ve liseyi Mersin’de okudu.

Yağmur Tanrısevsin kaç boyu?

170 cmYağmur Tanrısevsin / Boy

Yağmur Tanrısevsin kime benziyor?

Bir süredir ekranda uzakta olan Yağmur Tanrısevsin, Eser Yenenler ve Berfu Yıldız’ın düğün törenine katılanlar arasındaki en şık isimlerden birisiydi… Yağmur Tanrısevsin‘in düğümdeki haliyle, Özgü Kaya’nın benzerliği ise sosyal medyanın diline düştü.

Kalp Yarası Ayşe annesi kimdir?

Yağmur Tanrısevsin Ayşe‘nin annesi dillere destan bir güzelliğe sahip, bir kadınmış. Babası, ailesini geçindirmek için türlü türlü işlerde çalışmış. Yokluğun ve zaman zaman hiçliğin içinde bile aile olmayı başarabilmişler.

Kalp Yarasinda Ayşe kim?

Yağmur Tanrısevsin ATV ekranlarında yayınlanan Kalp Yarası dizisinde sergilediği Ayşe rolü ile sosyal medyada en çok konuşulan isimler arasına girdi. Türk oyuncu olan Yağmur Tanrısevsin Geniş Aile: Yapıştır, Yok Artık 2, Adını Feriha Koydum, Pis Yedili gibi projelerde yer aldı.

Yağmur Tanrısevsin hiç evlendi mi?

1990 doğumlu olan Yağmur Tanrısevsin, 2021 yılı itibarıyla 31 yaşındadır ve bekardır.

Yağmur Tanrısevsin nasıl kilo verdi?

Kanal D’nin sevilen dizi ‘Güneşi Beklerken’de Melis karekterini canlandıran Yağmur Tanrısevsin, rolü için diyete girdi. Genç oyuncu, senaryo gereği bulimiya hastası olunca inandırıcılığı artsın diye zayıfladı:, Tanrısevsin, “1100 kalorilik beslenme programı uyguladım. 1,5 ayda 6 kilo verdim.” dedi.