Ece Çeşmioğlu hamile mi?

Taner Ölmezin eşi kaç aylık hamile?

8 aylık hamile olan Ece Ceşmioğlu karnı burnunda pozlarını ilk kez paylaştı! Taner Ölmez’in biricik eşine ünlülerden yorum yağdı

Taner Ölmez’in karısı hamile mi?

Kendisi gibi oyuncu Taner Ölmez ile mutlu bir evlilik sürdüren Ece Çeşmioğlu, bebeğine kavuşmak için gün sayıyor. Bir kızı olacak olan güzel oyuncu, Instagram hesabından ilk kez karnı burnunda fotoğrafını paylaştı.

Ece hamile mi?

2. Sayfa programında 22 Ocak tarihinde nişanlısı Mehmet Bilir’le evleneceğini müjdeleyen Ece Ronay’ın 2.5 aylık hamile olduğu ortaya çıktı.

Taner Ölmez’in çocuğu var mı?

Çeşmioğlu’nun karnının büyümeye başladığı görülmüştü. Öte yandan Taner Ölmez, Kasım 2020’de 29 yaşına basan Çeşmioğlu’nun doğum gününü, sosyal medyada yaptığı paylaşımla kutlamıştı. Güzel oyuncunun fotoğrafını yayınlayan Ölmez, “İyi ki doğdun, iyi ki…” notunu yazmıştı.

Ece Çeşmioğlu Alevi mı?

Ölmez, “Dersimli ve Alevi bir aileden geldiğim için evimizde türkü her zaman okunurdu. Salonda ayrı, mutfakta ayrı radyo çalar, sabahtan akşama kadar türkü dinlenirdi. Aile toplanınca birlikte türküler söylerdik ve ben hâlâ söylüyorum” dedi.

Ece Çeşmioğlu nerede oynuyor?

Ece Çeşmioğlu

  • Tutunamayanlar. 2020. İrem.
  • Yuvamdaki Düşman. 2018. Ceren.
  • Söz. 2017 – 2019. Melisa.
  • Yüz Yüze.
  • Muhteşem Yüzyıl Kösem: Bağdat Fatihi IV. Murad. 2016 – 2017. Atike Sultan.
  • Kalbim Yangın Yeri. 2016. Sevda Günsoy.
  • Yaz’ın Öyküsü 2015. Yaz.
  • Firar. 2011.

Ece Çeşme oğlu kimdir?

Ece Çeşmioğlu, 26 Kasım 1990’da İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Oyunculuk hayatına 2002 yılında Çocuklar Duymasın dizisiyle adım atmıştır. Sonrasında çeşitli dizilerde rol alsa da asıl olarak İki Aile dizisindeki Ceren rolüyle tanınmıştır.

Taner Ölmez eşi kim?

Ece ÇeşmioğluTaner Ölmez / Eşi (e. 2021)

Ece onay kimden hamile?

2. Sayfa programında ocak ayında nişanlısı Mehmet Bilir’le evleneceğini müjdeleyen Ece Ronay‘ın sevgilisi Mehmet Bilir’den 2.5 aylık hamile olduğu ortaya çıktı.

Ece Ronay hamile mi?

“DOĞRU BABAYI BULDUM” Ece Ronay, geçtiğimiz ay hamile olduğunu duyurmuştu. Ronay, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, ”Ben çocuğuma doğru babayı bulduğuma inanıyorum. Belki mutlu oluruz belki olmayız bilemiyorum.

Taner Ölmez Alevi mı?

Ekranın en çok izlenen dizisi Mucize Doktor’un Ali Vefa’sı Taner Ölmez, “Dersimli ve Alevi bir aileden geldiğim için evimizde türkü her zaman okunurdu” dedi.

Ecem Çeşmioğlu aslen nereli?

Ece Çeşmioğlu, 26 Kasım 1990 yılında İstanbul’da doğmuştur ve İstanbulludur.

Ece Çeşmioğlu kaç aylık hamile?

Geçtiğimiz haziran ayında nikah masasına oturan oyuncu çift Ece Çeşmioğlu (30) ile Taner Ölmez (35), şimdilerde anne-baba olmak için gün sayıyor. Yaklaşık yedi aylık hamile olan güzel oyuncu, sosyal medya hesabından karnı burnunda fotoğrafını paylaştı.

Ece Çeşmioğlu evli mi?

Taner ÖlmezEce Çeşmioğlu / Eşi (e. 2021)

Ece Çeşmioğlu Alevi mi?

Ölmez, “Dersimli ve Alevi bir aileden geldiğim için evimizde türkü her zaman okunurdu. Salonda ayrı, mutfakta ayrı radyo çalar, sabahtan akşama kadar türkü dinlenirdi. Aile toplanınca birlikte türküler söylerdik ve ben hâlâ söylüyorum” dedi.