Yağmur Tanrısevsin Adını Feriha Koydum hangi rolde?

Yağmur Tanrısevsin Hangi dizilerde oynamış?

Başrollerinde Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy’un yer aldığı “Adını Feriha Koydum” dizisi ile oyunculuk kariyerine başlayan Yağmur Tanrısevsin, “Pis Yedili”, “The Tragedy”, “Güneşi Beklerken”, “Geniş Aile Yapıştır”, “ Yok Artık 2”, “İki Yalancı” gibi birçok dizi ve filmde rol aldı.

Adını Feriha Koydum Son Bölüm ferihayı kim öldürdü?

sorusunun cevabı belli oldu. Dizinin yeni karakterleriden polis Can, Emir’in acıklı hikayesini okurken bu detay ortaya çıktı. Haberde yazılana göre Feriha‘yı hastaneden kaçan eski nişanlısı Halil’in vurduğu ortaya çıktı. Üstelik Halil’in sadece Feriha‘yı değil aynı zamanda annesi Zehra’yı da öldürdüğü belli oldu.

Yağmur Tanrısevsin kimin kızı?

Deniz TanrısevsinYağmur Tanrısevsin / Ebeveynleri

AFK Halil Kimdir?

Ufuk Tan Altunkaya,15 Mayıs 1984 yılında doğdu ve 36 yaşındadır. Ufuk Tan Altunkaya, Adını Feriha Koydum dizisinde Feriha’ya körkütük aşık olan Halil karakteriyle tanınmıştır. Dizi ve tiyatro oyuncusu olan Altunkaya, Fatih (2013), Biz Size Döneriz (2017) ve Beni Böyle Sev (2013) adlı yapımlarda da kendini göstermiştir.

Melih Selçuk Hangi dizilerde oynadı?

Adını Feriha Koydum2011 – 2012
Pis Yedilişu tarihten beri: 2011Yıldızlar ŞahidimKasaba
Melih Selçuk/TV şovları

Oğuzhan Koç ve Yağmur Tanrısevsin ayrıldı mı?

Oğuzhan Koç ile Yağmur Tanrısevsin, 5 yıllık ilişkileri sürpriz bir şekilde bitti..

Ferihanın finalinde ne oldu?

29 Haziran 2012 ise Adını Feriha Koydum dizisi hayranlarının aklından çıkmayan bir gün… Çünkü o gün Feriha Sarrafoğlu, 2 kurşunla vurularak öldürülmüş ve dizinin 67. bölümünde Hazal Kaya izleyicilere veda etmişti.

Adını Feriha Koydum Feriha Diziden neden ayrıldı?

Yayından kaldırılan Adını Feriha Koydum-Emir’in Yolu dizisinin oyuncularından Ayşegül Çıdamlı, eski rol arkadaşı Hazal Kaya’nın bu projeden rahatsız olduğu için ayrıldığını söyledi. Çıdamlı, “Hazal senaryo gereği bekaret kontrolüne götürülünce itiraz etti” dedi.

Yağmur Tanrısevsin hiç evlendi mi?

1990 doğumlu olan Yağmur Tanrısevsin, 2021 yılı itibarıyla 31 yaşındadır ve bekardır.

Kalp Yarasi Aysenin dedesi kim?

Usta oyuncu İştar Gökseven, sevilen dizinin kadrosuna Ayşe’nin dedesi Şahin karakteriyle dahil oldu. Yönetmen koltuğunda Yıldız Hülya Bilban’ın oturduğu ve medeniyetler beşiği Antakya’da çekilen ATV’nin reyting rekortmeni dizisi Kalp Yarası, bu sezonun en sevilen projeleri arasında yer alıyor.

Buket Akşitoğlu kimdir?

1987 almanya doğumlu, bilgi uni sinema tv okumakta, ilk projesi adını feriha koydum ve an itibari ile umutsuz ev kadınların da oynamakta. hakkında net alemınde pek bır kaynaga henuz rastlayamadıgımız hatun kişi, kedigillerden, mırrr 😉 kolpaçino 3. devre filminde mert/kral’ın sevgilisi.

Yusuf Akgün kaç yaşında?

37 yaşında (11 Eylül 1984)Yusuf Akgün / Yaş

Adını Feriha Koydum Mehmet Hangi dizilerde oynadı?

Adını Feriha KoydumMehmet Yilmaz / TV dizisi

Melih Selçuk kaç yaşında?

38 yaşında (2 Şubat 1984)Melih Selçuk / Yaş

Yağmur Tanrısevsin hafızasını sildirdi mi?

Sayfa adlı magazin programının haberine göre, Oğuzhan Koç’u unutmak ve kötü olayları hatırlamamak için radikal bir karar aldı. Yağmur Tanrısevsin, hafızasını sildirmeye karar verdi. TMU veya TMS (Trans Manyetik Stimülasyon) denilen tedavi şekline başvurarak kötü anılardan kurtulacak.