Turkcell TV Cep paketi nedir?

TV+ mobil ücretli mi?

Turkcell TV Plus ücretli bir çevrim içi platformdur. Abonelik sisteminin yanı sıra film ve dizi kiralama hizmeti de veren Turkcell TV Plus abonelik paketi ve içerik kiralama ücretlerini Turkcell ve Superonline kullanıcılarının faturalarına yansıtır.

TV Plus internetten yiyor mu?

TV+ uygulaması, 3G Mobil Genişbant (MGB/MGBS) erişim noktaları ve kurumsal APN ler üzerinden yapılan TV+ kullanımlarda kullanıcının tarifesine bağlı olarak standart internet bağlantı ücreti yansıtılır veya data paketi varsa paketten düşülür. … MobilGenişbant olarak tanımlı APN lerde kota düşümü gerçekleşir.

Turkcell TV paketi kaç TL?

Kurumsal Giriş TV+ 15 GB Paketi : 40,99 TL/ay. Kurumsal Giriş TV+ 30 GB Paketi : 52,99 TL/ay. Temel TV+ 5 GB Paketi : 18,90 TL​​/ay. Mini TV+ Paketi : 7,90 TL​​/ay.

Turkcell TV paketi nasıl kullanılır?

Turkcell.com.tr üst menüdeki “Ürün ve Hizmetler” seçeneğinde yer alan “Servisler” bölümündeki “Turkcell TV+” sayfasından detaylı bilgi alabilir, dilerseniz Turkcell şifrenizle giriş yaparak size uygun paket seçeneğiyle Turkcell TV+ keyfini yaşamaya başlayabilirsiniz.

TV+ ücretsiz nasıl izlenir?

​+Cep Paketi ile bilgisayarınızdan www.turkcelltvplus.com.tr adresine girerek veya cep telefonu ve tabletinizden mobil uygulamayı indirerek izleyebilirsiniz. Onlarca sen seç filmini paketinize dahil olarak ücretsiz izleyebilir, yayınları veya filmleri kaydedebilirsiniz.

Turkcell Mobil TV nasıl izlerim?

TV+ müşterileri, sistemlerde kayıtı cep telefon numaraları ve şifreleri ile giriş yapabilirler. Turkcell müşterisiyseniz SIFRE yazıp 2200’a kısa mesaj gönderip şifrenizi ücretsiz alabilirsiniz. Turkcell müşterisi değilseniz, SIFRE yazıp “0(532) 755 2222″a kısa mesaj göndererek şifrenizi alabilirsiniz.

TV+ Hediye internet nasıl kullanılır?

+Net Paketi ile bilgisayarınızdan www.turkcelltvplus.com.tr adresine girerek veya cep telefonu ve tabletinizden mobil uygulamayı indirerek izleyebilirsiniz. +Net Paketi wi-fi üzerinden kullanılan bir pakettir. Mobil internet (3G, 2G) üzerinden bağlanılarak TV kanalları izlenememektedir.

TV+ interneti yavaşlatır mı?

hıza etkisi yok veri kullanımınıda etkilemiyor…

TV Plus Turkcell lilere ücretsiz mi?

Tüm TV+ kullanıcılarına ücretsiz! Ek Profil Paketi ile aile fertleriniz için ek profil oluşturarak Sosyal TV, favori yönetimi, ebeveyn kontrolü gibi özellikleri kişiselleştirebilirsiniz.

TV+ paketi nasıl alınır?

CEP yazıp 2200’a göndererek aylık 7,9 TL olan +Cep Paketi‘ne üye olarak uygulama içinden dilediğiniz filmi kiralayıp izleyebilir, sevdiğiniz programları, onlarca kanal yayınını cep telefonunuzdan, tabletinizden ya da www.turkcelltvplus.com.tr’den izleyebilirsiniz.

Turkcell TV+ Cep paketi nasıl kullanılır?

Dilediğiniz programları 50 saate kadar kaydedebilirsiniz. Turkcell TV+ Market bölümünde en popüler, en güncel filmleri ve dizileri kiralayabilirsiniz. Paketleri satın almak için, Cep Paketi (9,9 TL/Ay) için CEP, Full Cep Paketi (14,90 TL/Ay) için FULLCEP yazarak 2200’a SMS gönderebilirsiniz.

Televizyonda TV plus nasıl açılır?

Televizyonunuz açıkken kumanda üzerindeki kırmızı ve mavi tuşların ikisine birden basılı tutunuz. TV+ tuşu iki kere yanıp sönene kadar bekleyiniz.

TV+ neden izleyemiyorum?

TV+ çalışmıyor, giriş yapamıyorum, kiminle iletişime geçmeliyim? Turkcell Çağrı Merkezini (532) ya da Turkcell Superonline (0850 222 0 222) müşteri hizmetlerini arayarak teknik destek alabilirsiniz.

TV+ Üye olmadan izlenir mi?

Evde TV+ Nasıl film izlerim? Nasıl film izlerim? Film paketlerinden birine üye olabilir, veya bir pakete üye olmadan, “Kirala İzle” kapsamındaki filmlerden dilediğinizi kiralayarak izleyebilirsiniz.

TV+ nasıl ücretsiz izlenir?

Tüm Turkcell TV+ kanalları, filmler ve diziler kampanya süresince TV+ abonelerine açık olacak. TV+ abonesi olmayanlar da uygulamayı indirerek hesaplarını ücretsiz oluşturup kampanyadan faydalanabilecek. Ayrıca kampanya kapsamında, Turkcell abonelerine Turkcell TV+ platformunda geçerli 5 GB internet hediye edilecek.