Savaşçı dizisine kimler katılacak?

Savaşçı sakallı kim?

Şahveren Alim Eren, 1974 doğumlu olup Erzurum’da doğmuştur. Kalabalık bir ailede doğan Şahverdi Ali Eren 35 yıldır İzmir’de yaşamaktadır. Orta okul ve lise yıllarından itibaren tiyatro ile ilgilenmiştir.

Savaşçı başrol oyuncusu kim olacak?

Kılıç Timi genişliyor Başrollerini Sarp Levendoğlu ile Murat Serezli’nin paylaştığı dizinin kadrosuna; Yeşilçam’ın yıldız ismi Ediz Hun’un yanı sıra Tamer Karadağlı, Ekin Mert Daymaz, Erkan Meriç, Anıl Tetik, Güneş Zavrak gibi birbirinden başarılı isimler katıldı.

Savaşçı Velid diziden ayrıldı mı?

Savaşçı dizisi Velid savaşçıdan ayrıldı

Güneş Zavrak Savaşçı da oynuyor mu?

Savaşçı dizisinde Yeva karakteri Güneş Zavrak tarafından canlandırılıyor. Güneş Zavrak kimdir? Güneş Zavrak, 25 Aralık 1988 tarihinde Eskişehir’de doğmuştur. … Son olarak 2018 yılında yayınlanan Elimi Bırakma dizisinde rol alan ve Mine karakterini canlandıran Güneş Zavrak, 1.72 metre boyunda ve Oğlak burcudur.

Kayıhan Kızılırmak nereli?

Kayıhan Kızılırmak kimdir, sizi tanımak isteriz. Sanat hayatınız nasıl başladı? Afyon’un Sultandağı ilçesinde doğdum. Orta halli bir ailede büyüdüm.

Feyza Sevil Güngör kimdir?

Feyza Sevil Güngör, 1997 yılında dünyaya gelmiştir. 2015 senesinde İstanbul Ticaret Üniversitesinde eğitimine başlayan oyuncu 2020 yılında mezun olmuştur. Burada lisans eğitimini tamamladıktan sonra ilk dizisi olarak Savaşçı dizisinde yer almıştır.

Savaşçı Gökçen Bozkurt kimdir?

Merve Kayaalp daha sonra Sakarya Fırat dizisinde yer aldı. Savaşçı dizisinden önce son olarak 2014 yılında “Şeref Meselesi” adlı dizide “Nisa” Karakterine hayat vermişti. Merve Kayaalp’ı yaklaşık 2 yıldır dizilerde göremiyorduk. Savaşçı dizisindeki Gökçen‘i canlandırıyor.

Savaşçı Velid Kimdir?

Kayıhan Kızılırmak’ın Savaşçı dizisinde oynadığı Velid karakterinin kısa açıklaması ve resmi.

Savaşçı 5 sezon Berk Oktay var mı?

Sevilen dizi FOX TV’de izleyici karşısına çıkıyordu. Savaşçı 5. sezon fragmanı da bir süre önce yayımlandı. … Öte yandan bazı başrol oyuncuları da Savaşçı‘ya veda etti. Bunların başında Berk Oktay geliyor.

Tolga Sarıtaş Savaşçı dizisine katılacak mı?

Berk Oktay ile Tolga Sarıtaş, iki aksiyon dizisinin de etkili isimleri olarak yeni sezonun ilginç bir rekabetine imzalarını atacaklar. Kemik bir izleyici grubu olan Savaşçı‘nın bu rekabette bir adım önde olduğunu söyleyebiliriz.

Kayıhan Kızılırmak kaç yaşında?

1982 Afyon doğumlu olan Kayıhan, ayrılık sebebini net olarak belirtmese de hukuki süreç başlattığını duyurdu.

Feyza Sevil Güngör kaç yaşında?

Feyza Sevil Güngör, 1997 yılında dünyaya gelmiştir. 2015 senesinde İstanbul Ticaret Üniversitesinde eğitimine başlayan oyuncu 2020 yılında mezun olmuştur.

Kurulus Osmanda Hera kimdir?

1997 doğumlu olan Feyza Sevil Güngör, İstanbul Ticaret Üniversitesi mezunudur. Ünlü isim daha önce Savaşçı dizisinde Ayça karakterine hayat vermişti. Feyza Sevil Güngör, Kuruluş Osman dizisinde Prenses Hera karakterine hayat verecek.

Savaşçı göküş kimdir?

Merve Kayaalp daha sonra Sakarya Fırat dizisinde yer aldı. Savaşçı dizisinden önce son olarak 2014 yılında “Şeref Meselesi” adlı dizide “Nisa” Karakterine hayat vermişti. Merve Kayaalp’ı yaklaşık 2 yıldır dizilerde göremiyorduk. Savaşçı dizisindeki Gökçen’i canlandırıyor.

Savaşçı Dizisi karargah nerede?

Savaşçı (dizi)

Savaşçı
Mekân Eskişehir
Görüntü yönetmeni Erhan Ergün
Gösterim süresi 120 dk
Yapım şirketi Limon Film