Mercedes Axor kaç vites?

TIR kaç vites olur?

Tırlar, büyük yükleri taşıdıkları için standart araçlara göre daha büyük motora ve daha özel şanzıman yapısına sahip olabiliyor. Videodaki 2007 model Peterbilt 379 adlı tır da özel şanzıman kutusuna sahip ve 18 ileri vitesle kullanılıyor.

Mercedes Actros kaç vites?

Actros‘lar, Türkiye’de 320 ila 551 PS arasında değişen 7 farklı motor seçeneğiyle, 12 ve 16 manuel vites ila Mercedes Powershift şanzıman ile 3 farklı şanzıman seçeneğiyle satılmaktadır.

Mercedes Actros 1851 kaç vites?

Actros‘un ergonomik sürücü paneliyle tüm kontroller elinizin altında. Yenilenen otomatikleştirilmiş PowerShift 3 şanzımanı ile sürüş iş olmaktan çıkar ve bir keyfe dönüşür. Yeni PowerShift 3 şanzıman ile vites değişimleri daha hızlı ve sürüşünüz 0 daha konforlu.

Axor hangi ülkede üretiliyor?

Bu yıl Axor 2 kamyonlarını Aksaray’da üreterek, ciddi oranlarda ihracat yaptıklarını vurgulayan Heinstein, “Axor 2’ler bundan sonra sadece Aksaray’da üretilip, buradan dünyaya satılacak” dedi.

Scania TIR kaç vites?

Geliştirilmiş kolay sürüş özellikleri için 8 ve 12 vitesli şanzımanlarımıza, Scania Opticruise ve Scania Retarder takılabilir.

Tırlar kaç viteste kalkar?

Volvo ve Scania hariç bütün manual tır ve kamyonlarda bu vites sistemi mevcut.Bu sistemde tüm vitesler kullanılmaz, aracın yüküne ve yolun durumuna göre vites değiştirilir.Mesela yukluyken 4 le kalkiliyor araç boş ve dorse yoksa 10 la kalkarsın bu vites sistemi bambaşkadır yani.

Mercedes kaç vites?

Mercedes W124 Şanzıman Seçenekleri Ülkemizde bulunan otomatik şanzımanlı versiyonların ise %90’ı 4 ileri vitese sahiptir. 5 ileri olanlar E320 ve daha üst modellerde kullanılmış ve ülkemizde çok nadir olarak bulunan araçlardandır. 5 ileri otomatik şanzıman kuyruktan 5 olarak bilinir.

Sallanarak kurtulma nedir?

İleri geri sallanarak kurtulma modu. Gaz pedalına hızlı bir şekilde sırayla basarak ve bırakarak araç sallanmaya başlar. Böylece çamurlu zemine saplanan bir araç kendi kendine yeniden çukurdan çıkarılabilir.

Mercedes Actros 1851 kaç kg?

Birime İtalya adresinden erişilebilir. Tüm teknik özellikler aşağıda listelendiği gibidir. Ürün tam ağırlığı: 18000 kg. 566831 km, aracın kat ettiği mesafedir. Güç ünitesi özellikleri: euronorm: Euro 6, yakıt türü: dizel yakıt, motor hacmi: 12809 cm3, motor kapasitesi: 509 beygir gücü, retarder/intarder.

Sallanarak kurtulma ne demek?

İleri geri sallanarak kurtulma modu. Gaz pedalına hızlı bir şekilde sırayla basarak ve bırakarak araç sallanmaya başlar. Böylece çamurlu zemine saplanan bir araç kendi kendine yeniden çukurdan çıkarılabilir.

Axor kimin?

Mercedes-Benz, Aksaray’daki tesislerinde ürettiği Atego ve Axor model kamyonları tüm dünyaya ihraç ediyor. Mercedes-Benz Türk, hafif ticari araç modellerine ek olarak Atego, Axor ve Actros serilerinden oluşan geniş model yelpazesini ‘İstanbul Ticari Araçlar ve Yan Sanayi Fuarı’nda sergiliyor.

Axor kilometrede ne kadar yakar?

40 tonluk MercedesBenz Actros çekici/treyler kombinasyonu, 12 bşin 728,98 km‘lik deneme sürüşünün sonucuna göre 100 Km‘de 19,44 litre ya da 100 ton/km‘de (tkm) 0.8 litreden daha az motorin tüketiyor.

Buçuklu vites ne demek?

iki ana vitesin arasında vitesi olan şanzımandır. örnegin 2 düzle 3 düzün arasında 3 buçuk vardır. motorun 2’yle gidip 3 le gidemediği yerde buçuk vitese takarsın hem araç serileşir hem daha az yakar. Traktörlerde de olan şanzıman türü.

DAF tır kaç vites?

Yüksek performanslı şanzımanlar. DAF XF, en yeni nesil TraXon otomatikleştirilmiş şanzımanlarla (12 ve 16 vitesli) donatılmıştır.

Mercedes E200 kaç vites?

Mercedes Benz W124 Sedan 200 E Motor teknik özellikler
Maksimum beygir gücü : 118 PS or 116 bhp or 87 kW @ 5200 rpm
Maksimum tork : 172 Nm or 126 lb.ft @ 3500 rpm
Çekiş : RWD
şanzıman : 4 vites Manual Vitesli şanzıman 1st Gear Ratio: 2nd Gear Ratio: 3rd Gear Ratio: 4th Gear Ratio: Reverse Gear Ratio: Final Drive Ratio: