Yıllık Premium TV+ paketi nedir?

TV Plus Turkcell lilere ücretsiz mi?

Tüm TV+ kullanıcılarına ücretsiz! Ek Profil Paketi ile aile fertleriniz için ek profil oluşturarak Sosyal TV, favori yönetimi, ebeveyn kontrolü gibi özellikleri kişiselleştirebilirsiniz.

Turkcel TV paketi nasıl kullanılır?

Turkcell.com.tr üst menüdeki “Ürün ve Hizmetler” seçeneğinde yer alan “Servisler” bölümündeki “Turkcell TV+” sayfasından detaylı bilgi alabilir, dilerseniz Turkcell şifrenizle giriş yaparak size uygun paket seçeneğiyle Turkcell TV+ keyfini yaşamaya başlayabilirsiniz.

TV+ ücretli mi?

Turkcell TV Plus ücretli bir çevrim içi platformdur. Abonelik sisteminin yanı sıra film ve dizi kiralama hizmeti de veren Turkcell TV Plus abonelik paketi ve içerik kiralama ücretlerini Turkcell ve Superonline kullanıcılarının faturalarına yansıtır.

Turkcell TV+ Cep paketi nasıl kullanılır?

Dilediğiniz programları 50 saate kadar kaydedebilirsiniz. Turkcell TV+ Market bölümünde en popüler, en güncel filmleri ve dizileri kiralayabilirsiniz. Paketleri satın almak için, Cep Paketi (9,9 TL/Ay) için CEP, Full Cep Paketi (14,90 TL/Ay) için FULLCEP yazarak 2200’a SMS gönderebilirsiniz.

TV+ kaç kişi kullanabilir?

TV+ paketinizdeki içeriklere en fazla 5 cihaz üzerinden erişebilirsiniz. 5 cihaz limiti üyeliğinize bağlı tüm profiller için ortaktır.

TV Plus sadece Turkcell mi?

Web’de TV+ TV+ uygulamasının desteklediği cihazlara sahip tüm kullanıcılar gsm operatörüne bakılmaksızın kullanabilir.

TV Plus hızlı giriş ücretli mi?

Turkcell cephesinden gelen açıklamanın özetine göre; hotspot özelliği yine ücretsiz olacak ancak internetin paylaşıma açıldığı cihazda Hızlı Giriş ile kimlik doğrulamanız gerekecek. Doğrulama yapmadığınız durumda 2 GB için ayda 9 TL ödeme yapmanız gerekecek.

Turkcell TV paketi kaç TL?

Kurumsal Giriş TV+ 15 GB Paketi : 40,99 TL/ay. Kurumsal Giriş TV+ 30 GB Paketi : 52,99 TL/ay. Temel TV+ 5 GB Paketi : 18,90 TL​​/ay. Mini TV+ Paketi : 7,90 TL​​/ay.

TV+ neden izleyemiyorum?

TV+ çalışmıyor, giriş yapamıyorum, kiminle iletişime geçmeliyim? Turkcell Çağrı Merkezini (532) ya da Turkcell Superonline (0850 222 0 222) müşteri hizmetlerini arayarak teknik destek alabilirsiniz.

TV+ Ücreti Ne Kadar?

Herkes İçin TV+ Paketi: 16,99 TL/ay. Temel TV+ Paketi : 14,99 TL. Kurumsal Herkes için TV+ 5 GB Paketi : 27,99 TL/ay – 25​ saat kayıt süresi içinde. Kurumsal Herkes için TV+ 10 GB Paketi : 37,99 TL /ay – 25 saat kayıt süresi içinde.

TV+ ya nasıl abone olunur?

TV+ Paketlerine nasıl üye olabilirim? Turkcell Superonline kullanıcıları, Turkcell Superonline bayileri, çağrı merkezi ve TV+ platformu kanalıyla TV+ paketlerine üye olabilirler.

Turkcell TV Plus internetten yer mi?

TV+ uygulamasından, Turkcell internet ile yararlanılması halinde www.turkcelltvplus.com.tr adresinde belirtilen 3G data kullanımı koşulları dahilinde data ücreti alınmaz.

TV+ interneti yavaşlatır mı?

hıza etkisi yok veri kullanımınıda etkilemiyor…

TV Plus ayda ne kadar?

Herkes İçin TV+ Paketi: 16,99 TL/ay. Temel TV+ Paketi : 14,99 TL. Kurumsal Herkes için TV+ 5 GB Paketi : 27,99 TL/ay – 25​ saat kayıt süresi içinde.

Turkcell TV kimler kullanabilir?

Servisler. Turkcell TV servisini kimler kullanabilir? Servisten tüm Turkcell ve Turkcell Superonline aboneleri yararlanabilir. Turkcell Superonline aboneleri servisi webten, Turkcell aboneleri ise webten, cepten ve tabletlerinden kullanabilir.