TV+ Premium da neler var?

TV Plus Turkcell lilere ücretsiz mi?

Tüm TV+ kullanıcılarına ücretsiz! Ek Profil Paketi ile aile fertleriniz için ek profil oluşturarak Sosyal TV, favori yönetimi, ebeveyn kontrolü gibi özellikleri kişiselleştirebilirsiniz.

Turkcell tv paketimi nasıl kullanabilirim?

Turkcell.com.tr üst menüdeki “Ürün ve Hizmetler” seçeneğinde yer alan “Servisler” bölümündeki “Turkcell TV+” sayfasından detaylı bilgi alabilir, dilerseniz Turkcell şifrenizle giriş yaparak size uygun paket seçeneğiyle Turkcell TV+ keyfini yaşamaya başlayabilirsiniz.

TV Plus’ta hangi kanallar var?

TV+ Full Sinema Paketi

  • TV PLUS INFO.
  • PLUS AKSİYON.
  • PLUS KOMEDİ
  • PLUS AİLE.
  • PLUS ROMANTİK.
  • PLUS ANİMASYON.
  • EPIC DRAMA HD.
  • FX.

TV+ neden izleyemiyorum?

TV+ çalışmıyor, giriş yapamıyorum, kiminle iletişime geçmeliyim? Turkcell Çağrı Merkezini (532) ya da Turkcell Superonline (0850 222 0 222) müşteri hizmetlerini arayarak teknik destek alabilirsiniz.

TV Plus sadece Turkcell mi?

Web’de TV+ TV+ uygulamasının desteklediği cihazlara sahip tüm kullanıcılar gsm operatörüne bakılmaksızın kullanabilir.

TV Plus hızlı giriş ücretli mi?

Turkcell cephesinden gelen açıklamanın özetine göre; hotspot özelliği yine ücretsiz olacak ancak internetin paylaşıma açıldığı cihazda Hızlı Giriş ile kimlik doğrulamanız gerekecek. Doğrulama yapmadığınız durumda 2 GB için ayda 9 TL ödeme yapmanız gerekecek.

Turkcell TV+ Cep paketi nasıl kullanılır?

Dilediğiniz programları 50 saate kadar kaydedebilirsiniz. Turkcell TV+ Market bölümünde en popüler, en güncel filmleri ve dizileri kiralayabilirsiniz. Paketleri satın almak için, Cep Paketi (9,9 TL/Ay) için CEP, Full Cep Paketi (14,90 TL/Ay) için FULLCEP yazarak 2200’a SMS gönderebilirsiniz.

Turkcell TV Paketimdeki filmler ücretli mi?

Turkcell TV Plus uygulamasındaki “Kirala İzle” başlığı altında toplanan filmleri, film başına ücret ödeyerek izleyebilirsiniz. Evde TV+ paketleri sayesinde platforma evinizde kurulum yaparak televizyon üzerinden de erişebilirsiniz.

Turkcell TV+ da hangi kanallar var?

Kanallar

Sırası Kanal Türü
14 Sinema 1001 HD Film
15 Sinema Yerli 2 HD Film
16 Sinema 2 HD Film
17 Sinema Aksiyon 2 HD Film

Turkcell TV+ hangi kanallar var?

SSport, NBA TV, Eurosport, Discovery Channel, Nat Geo Wild, Da Vinci Learning, Animal Planet, GINX TV, Disney Junior, Duck TV, Baby TV ve çok daha fazlası… 130’dan fazla yerli ve yabancı kanalı, yüzlerce “Seç İzle” film ve diziyi keyifle izleyin.

Turkcell TV ayarları nasıl yapılır?

Televizyonunuz açıkken kumanda üzerindeki kırmızı ve mavi tuşların ikisine birden basılı tutunuz. TV+ tuşu iki kere yanıp sönene kadar bekleyiniz. Kumandanızı televizyonunuza doğru tutarak, Kolay kurulum listesinde televizyonunuzun markası için belirtilen tuşa televizyonunuz kapanıncaya kadar basılı tutunuz.

TV Plus nasıl izlenir?

TV+ müşterileri, sistemlerde kayıtı cep telefon numaraları ve şifreleri ile giriş yapabilirler. Turkcell müşterisiyseniz SIFRE yazıp 2200’a kısa mesaj gönderip şifrenizi ücretsiz alabilirsiniz. Turkcell müşterisi değilseniz, SIFRE yazıp “0(532) 755 2222″a kısa mesaj göndererek şifrenizi alabilirsiniz.

TV Plus hangi operatör?

Turkcell TV Plus, diğer operatörlerin kullanıcılarına da açık bir platformdur. Turkcell bireysel müşterileri telefon numaraları ve oluşturdukları şifre ile, Turkcell kurumsal müşterileri ise varsa Turkcell Superonline müşteri numaraları ve şifreleri ile TV Plus servisini kullanabilir.

Turkcell TV Plus internetten yer mi?

TV+ uygulamasından, Turkcell internet ile yararlanılması halinde www.turkcelltvplus.com.tr adresinde belirtilen 3G data kullanımı koşulları dahilinde data ücreti alınmaz.

TV+ hızlı giriş nedir?

Hızlı Giriş, cep telefonu numarası aracılığıyla sağlanan müşteri kimlik doğrulama servisidir. Bu servis telefon özelliğine bakılmaksızın tüm Android, iOS, Windows Mobile ve diğer işletim sistemi olmayan telefonlarda bile çalışıyor.