Turkcell TV Plus nasıl indirilir?

TV Plus Turkcell lilere ücretsiz mi?

Tüm TV+ kullanıcılarına ücretsiz! Ek Profil Paketi ile aile fertleriniz için ek profil oluşturarak Sosyal TV, favori yönetimi, ebeveyn kontrolü gibi özellikleri kişiselleştirebilirsiniz.

Turkcell uygulamasını nasıl indiririm?

Dijital Operatör Uygulaması ile sahip olduğunuz tüm Turkcell hatlarınızı ve ev interneti ürün ve servislerinizi aynı anda kolayca takip edebilir ve işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. ​Dijital Operatör Uygulaması‘nı Apple Store ve Google Play’den ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Turkcell Mobil TV nasıl yüklenir?

Turkcell TV+ uygulaması tüm android ve iOS mağazalarında bulunuyor. Cihazlara indirilmek istenen Turkcell TV+ uygulaması, mağazalara giriş yaparak indirilebilir. Turkcell TV+ uygulaması ücretsiz olarak telefonlara indirilebiliyor.

TV+ neden izleyemiyorum?

TV+ çalışmıyor, giriş yapamıyorum, kiminle iletişime geçmeliyim? Turkcell Çağrı Merkezini (532) ya da Turkcell Superonline (0850 222 0 222) müşteri hizmetlerini arayarak teknik destek alabilirsiniz.

TV Plus sadece Turkcell mi?

Web’de TV+ TV+ uygulamasının desteklediği cihazlara sahip tüm kullanıcılar gsm operatörüne bakılmaksızın kullanabilir.

TV Plus hızlı giriş ücretli mi?

Turkcell cephesinden gelen açıklamanın özetine göre; hotspot özelliği yine ücretsiz olacak ancak internetin paylaşıma açıldığı cihazda Hızlı Giriş ile kimlik doğrulamanız gerekecek. Doğrulama yapmadığınız durumda 2 GB için ayda 9 TL ödeme yapmanız gerekecek.

Turkcell faturasız paket nasıl yüklenir?

Yükleme işlemleri için belirlediğiniz paketin adını yazıp 2200’a SMS yollayabilirsiniz. Faturasız hazır kart paketleri yükleme işlemlerini dijital operatör uygulaması, Turkcell Mağazaları, IVR sesli yanıt sistemi, 532 ya da 0 532 532 0000 Turkcell Müşteri Hizmetleri üzerinden de gerçekleştirebilirsiniz.

Salla Kazan Play Store 10 TL Nasıl Kullanılır?

Turkcell Mobil Ödeme ile Google Play Store‘da tek seferde yapılacak 10 TL ve üzeri harcamaya 10 TL hediye. Kampanyaya katılmak için KATIL GOOGLE yazıp 2255’e gönderin. Kampanyadan Turkcell bireysel faturalı ve ön ödemeli tüm müşteriler yararlanabilir.

Turkcell Mobil TV nasıl izlerim?

TV+ müşterileri, sistemlerde kayıtı cep telefon numaraları ve şifreleri ile giriş yapabilirler. Turkcell müşterisiyseniz SIFRE yazıp 2200’a kısa mesaj gönderip şifrenizi ücretsiz alabilirsiniz. Turkcell müşterisi değilseniz, SIFRE yazıp “0(532) 755 2222″a kısa mesaj göndererek şifrenizi alabilirsiniz.

TV+ nasıl yüklenir?

Telefonunuzdan ARTINET ya da ARTICEP yazıp 2200’a​ ücretsiz mesaj attığınızda üye olduktan sonra telefonunuza gelen linke tıklayarak Turkcell TV mobil uygulamasını indirebilirsiniz. Dilerseniz Appstore veya Googleplay’den uygulamayı cep telefonunuza indirebilirsiniz. Turkcell TV keyfi artık cebinizde!

TV Plus nasıl izlenir?

TV+ müşterileri, sistemlerde kayıtı cep telefon numaraları ve şifreleri ile giriş yapabilirler. Turkcell müşterisiyseniz SIFRE yazıp 2200’a kısa mesaj gönderip şifrenizi ücretsiz alabilirsiniz. Turkcell müşterisi değilseniz, SIFRE yazıp “0(532) 755 2222″a kısa mesaj göndererek şifrenizi alabilirsiniz.

TV Plus’ta ne izlenir?

Evdeyken Hiç Sıkılmayın Diye TV+’dan İzleyebileceğiniz 15 Dizi ve Film

  1. Joker (2019) …
  2. Yırtıcı Kuşlar (2020) …
  3. 3. The Son (2017) …
  4. Salgın (2011) …
  5. Öksüz Brooklyn – Motherless Brooklyn (2019) …
  6. Ben, Tonya (2017) …
  7. 7. Victor Lessard (2017) …
  8. 8. Malefiz: Kötülüğün Gücü (2019)

TV Plus hangi operatör?

Turkcell TV Plus, diğer operatörlerin kullanıcılarına da açık bir platformdur. Turkcell bireysel müşterileri telefon numaraları ve oluşturdukları şifre ile, Turkcell kurumsal müşterileri ise varsa Turkcell Superonline müşteri numaraları ve şifreleri ile TV Plus servisini kullanabilir.

TV+ nedir Turkcell?

110’dan fazla yerli ve yabancı kanalları, sevdiğiniz filmleri, dizileri Turkcell TV+ uygulamasını kullanarak cebinizden veya tabletinizden ya da www.turkcelltvplus.com.tr adresine giderek bilgisayarınızdan izleyebileceğiniz, dilerseniz 2 TL’den başlayan fiyatlarla en popüler, en güncel filmleri kiralayabileceğiniz bir …

TV+ hızlı giriş nedir?

Hızlı Giriş, cep telefonu numarası aracılığıyla sağlanan müşteri kimlik doğrulama servisidir. Bu servis telefon özelliğine bakılmaksızın tüm Android, iOS, Windows Mobile ve diğer işletim sistemi olmayan telefonlarda bile çalışıyor.