TRT Haber Dairesi Başkanı kim oldu?

TRT Genel Müdürü kim 2021?

Kariyeri. 2018-2021 yılları arasında İletişim Başkanlığı Başkan yardımcısı olan Sobacı, 2019 yılında da Basın İlan Kurumu Yönetim kurulu başkanı olarak atandı. 14 Temmuz 2021 tarihinde, İbrahim Eren’in yerine TRT Genel müdürü olarak atandı.

TRT Genel Müdürü kim oldu?

2008 yılında Turkuvaz Medya Grubu bünyesindeki ATV’de göreve başlayan İbrahim Eren, 2013 yılında Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu’nda Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmıştır. 2017 yılında ise Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdür olarak atanmıştır.

TRT Haber Genel Yayın Yönetmeni kim?

MERYEM ÖZKURT / TRT–1 ANA HABER BÜLTENİ YÖNETMENİ Ahmet Böken’in STV’de yaptığı programın yönetmeni Meryem Özkurt TRT–1 Ana Haber Bülteni’nin yönetmeni olarak görevlendirildi.

TRT Daire Başkanı kim?

Mehmet Zahid Sobacı, TRT Yönetim Kurulu Başkanlığına Prof. Dr. Ahmet Albayrak atandı. İbrahim Eren, 2013’te TRT Genel Müdür Yardımcısı, Temmuz 2017’de ise TRT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü olarak atanmıştı.

TRT ilk genel müdürü kimdir?

359 sayılı Türkiye Radyo Televizyon Kurumu Kanunu 2 Ocak 1964’te, Resmî Gazete’de yayımlandı. Nisan ayında, TRT yönetim kurulu ilk toplantısını yaptı. Başkanlığına Sedat Tolga seçildi ve yönetim kurulu, oybirliği ile Adnan Öztrak’ı TRTnin ilk genel müdürü olarak seçti.

Fethi Fahri Kaya kimdir?

Eskişehir eğitim camiasının yakından tanıdığı Seyitgazili Fethi Fahri Kaya, TRT Genel Müdür Yardımcılığı görevine döndü. Başarılı eğitimci TRT Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürütürken 24 Haziran 2018 seçimleri öncesinde Eskişehir’den milletvekili adaylığı için görevinden ayrılmıştı.

Genel Müdürü kim atar?

(2) Bu Cumhurbaşkanlığı Kararnamesine ekli (I) sayılı cetvelde yer alan kadro, pozisyon ve görevlere Cumhurbaşkanı kararıyla, (II) sayılı cetvelde yer alan kadro, pozisyon ve görevlere Cumhurbaşkanı onayı ile atama yapılır.

TRT sahibi kimdir?

Türkiye Radyo Televizyon Kurumu

Slogan Özü sözü insan
Genel merkezi Ankara , Türkiye
Kilit kişiler Mehmet Zahid Sobacı (Genel Müdür) Ahmet Albayrak (Yönetim Kurulu Başkanı)
Gelir 4 milyar 830 milyon ₺ (2020 sonu itibarıyla)
Sahibi Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı

TRT Haber Müdürü kim?

Fırat Günayer – TRTSPOR İSTANBUL MÜDÜRÜTRT Genel Müdürlüğü | LinkedIn.

TRT Haber sahibi kim?

TRT Haber
Sahibi Türkiye Radyo Televizyon Kurumu
Haber editörü Kanal Koordinatörü – Yahya Bostan (2017-günümüz) Haber Koordinatörü – Mehmet Yeşilkaya (2017-günümüz) Kanal Koordinatör Yardımcısı – (Dijital Yayınlar) – Sadullah Bora Yıldırım (2019 -günümüz)
Resim formatı 576i (16:9 SDTV) 1080i (HDTV)

TRT genel müdürü ibrahim şahin kimdir?

Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği ve Türkiye Golf Federasyonu Yönetim Kurulu üyeliği görevlerini de sürdürdü. Türkiye Radyo-Televizyon Kurumu (TRT) Genel Müdürlüğü’ne atanması 10. … İbrahim Şahin ayrıca Türk Hava Kurumu Üniversitesi Mütevelli Heyet üyesidir.

TRT kurucusu kimdir?

Televizyon yayınları ise, 31 Ocak 1968 tarihinde Türkiye’de ilk deneme televizyon yayını Ankara’da bulunan Mithatpaşa Stüdyosu’nda Mahmut Tali Öngören’in açılış konuşmasıyla başladı.

TRT ne zaman kuruldu?

1 Mayıs 1964, TürkiyeTürkiye Radyo Televizyon Kurumu / Kuruluş

Erkan Durdu kim?

Erkan Durdu, 1972 yılında Malatya’da doğdu. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun oldu. Durdu, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcılığı Basın Müşaviri olarak 2003 ile 2012 yılları arasında Abdüllatif Şener, Nazım Ekren ve Bülent Arınç ile çalıştı.

TRT Genel Müdürü ibrahim Eren kimdir?

Evli ve üç çocuk babasıdır. 2008 yılında Turkuvaz Medya Grubu bünyesindeki ATV’de göreve başlayan İbrahim Eren, 2013 yılında Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu’nda Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmıştır. 2017 yılında ise Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdür olarak atanmıştır.