TV+ pin kodu nedir?

TV Plus PIN kodu nasil alinir?

Servisler. TV+ için şifremi nereden alabilirim? Turkcell abonesiyseniz SIFRE yazıp 2200’a kısa mesaj göndererek şifrenizi ücretsiz alabilirsiniz. Turkcell abonesi değilseniz SIFRE yazıp 05327552222’ye kısa mesaj göndererek şifrenizi alabilirsiniz.

TV Plus hata kodu 110 ne demek?

Bu durum genellikle cihazınızda depolanan bilgilerin yenilenmesi gerektiğine işaret eder.

TV+ hızlı giriş nedir?

Hızlı Giriş, cep telefonu numarası aracılığıyla sağlanan müşteri kimlik doğrulama servisidir. Bu servis telefon özelliğine bakılmaksızın tüm Android, iOS, Windows Mobile ve diğer işletim sistemi olmayan telefonlarda bile çalışıyor.

TV Plus kaç saat geri alınır?

TV kanallarındaki yayınları dilediğiniz zaman durdurabilir, 12 saate kadar geri alabilirsiniz. Bu 12 saat dilimi içerisinde kaçırdığınız programları izleyebilir, programlar arasında geçiş yapabilirsiniz.

TV+ 5 GB nasıl kullanılır?

Onlarca sen seç filmini paketinize dahil olarak ücretsiz izleyebilir, yayınları veya filmleri kaydedebilirsiniz. TV+ kullanımlarınız için, aboneliğinizle birlikte Cep+’ya özel 5 GB internet paketi tanımlanır ve TV+ Servisi’ni kullanırken, kullanımlar bu paketten düşer.

Telefon PIN ne demek?

Yönetilen Google hesabınızda oturum açmak için kullandığınız şifre. PIN, mobil cihazınızın kilidini açmak için kullanılabilecek bir kod ya da şifre değildir. Kolay hatırlayabilmek için, cihazınızda ve Google Hesabınızda aynı PIN‘i kullanmayı düşünebilirsiniz.

TV+ neden izleyemiyorum?

TV+ çalışmıyor, giriş yapamıyorum, kiminle iletişime geçmeliyim? Turkcell Çağrı Merkezini (532) ya da Turkcell Superonline (0850 222 0 222) müşteri hizmetlerini arayarak teknik destek alabilirsiniz.

TV+ nasıl iptal edilir?

Giriş TV+ Paketi’ni iptal etmek için IPTAL GIRISTVPLUS yazıp 2200’a kısa mesaj gönderebilirsiniz. Canlı TV+ 3 GB Paketi’ni iptal etmek için IPTAL CANLITV3GB yazıp 2200’a kısa mesaj gönderebilirsiniz. Giriş TV+ 3 GB Paketi’ni iptal etmek için IPTAL GIRISTV3GB yazıp 2200’a kısa mesaj gönderebilirsiniz.

Tv hızlı giriş ücretli mi?

Ayrıca Hızlı Giriş tamamen ücretsiz bir şekilde yapılıyor. Her giriş, 30 gün boyunca geçerli oluyor.

Hızlı giriş nedir?

Hızlı Giriş, son kullanıcıları cep telefonu numarası ya da e-posta adresleri üzerinden doğrulayarak, servislere giriş yapmalarını sağlayan, kullanımı kolay, güvenilir, tüm cihazlar ile uyumlu müşteri kimlik doğrulama servisidir. Hızlı Giriş hizmeti Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. tarafından sunulmaktadır.

Turkcell TV Plus nasıl iptal edilir?

Giriş TV+ Paketi’ni iptal etmek için IPTAL GIRISTVPLUS yazıp 2200’a kısa mesaj gönderebilirsiniz. Canlı TV+ 3 GB Paketi’ni iptal etmek için IPTAL CANLITV3GB yazıp 2200’a kısa mesaj gönderebilirsiniz.

TV Plus aynı anda kaç kişi?

TV+, tek üyelik ile “aynı anda” birden fazla cihazda izlenebilir mi? TV+ çok ekranlı bir servistir, ancak tek üyelik ile aynı anda bir cihaz üzerinden erişebilirsiniz. Aynı anda birden fazla cihazda yayın izlemek için ek profil oluşturmanız gerekmektedir.

Turkcell tv paketimi nasıl kullanabilirim?

Turkcell.com.tr üst menüdeki “Ürün ve Hizmetler” seçeneğinde yer alan “Servisler” bölümündeki “Turkcell TV+” sayfasından detaylı bilgi alabilir, dilerseniz Turkcell şifrenizle giriş yaparak size uygun paket seçeneğiyle Turkcell TV+ keyfini yaşamaya başlayabilirsiniz.

TV+ Hediye internet nasıl kullanılır?

+Net Paketi ile bilgisayarınızdan www.turkcelltvplus.com.tr adresine girerek veya cep telefonu ve tabletinizden mobil uygulamayı indirerek izleyebilirsiniz. +Net Paketi wi-fi üzerinden kullanılan bir pakettir. Mobil internet (3G, 2G) üzerinden bağlanılarak TV kanalları izlenememektedir.

Telefonun PIN kodu nerede yazar?

Telefonu açmak için müşterisi olduğunuz operatör tarafından verilen Pin kodunun girilmesi gerekir. Herkese özel olan bu kod SIM kartın arkasında yazılıdır.