Yusuf Güney hiç evlendi mi?

Yusuf Güney ve sevgilisi kim?

Yusuf Güney geçtiğimiz akşam Bebek’te bir mekandan çıkarken objektiflere yakalandı. Yeni sevgilisi Gül Ocakçı ile birlikte görüntülenen Güney ” Henüz yeni bir ilişki bu nedenle çok konuşmak istemiyorum ” dedi.

Yusuf Güney kaç yaşında Evlimi?

1984 doğumlu olan Yusuf Güney, 2021 yılı itibarıyla 37 yaşındadır ve bekardır. Yusuf Güney 1.74 metre boyunda, 74 kilo ve ikizler burcudur.

Yusuf Güney babası kim?

Ahmetcan GüneyYusuf Güney / Babası

Yusuf Güney şu an nerede?

YUSUF GÜNEY KİMDİR, KAÇ YAŞINDA VE ASLEN NERELİ? Yusuf Güney, 5 Haziran 1984 tarihinde Trabzon’da dünyaya geldi ve aslen Gümüşhane Kelkit’lidir. 14 yaşına kadar Trabzon’da yaşayan Yusuf Güney, sonrasında ailesiyle birlikte Londra’ya taşındı.

Yusuf Güney kimin oglu?

Ahmetcan Güney
Seher Güney
Yusuf Güney/Ebeveynleri

Yusuf Güney kimdir ailesi?

5 Haziran 1984 yılında Trabzon’da dünyaya gelen Yusuf Güney, aslen Gümüşhane Kelkit’lidir. 14 yaşına kadar Trabzon’da yaşadıktan sonra ailesiyle birlikte Londra’ya taşınan Yusuf Güney, ilk albümünü piyasaya sürmeden önce Londra’da yaşamaktaydı.

Yusuf Güney Kimin torunu?

Ahmetcan Güney
Seher Güney
Yusuf Güney/Ebeveynleri

Yusuf Güney hangi ilde?

Dışarıdan pazarlama bölümünü bitirip, iş hayatına atıldı. Londra’da yaşamakta ve Londra’da kebapçılık, baklavacılık, barmenlik, süper markette güvenlik görevlisi, mal dağıtımcılığı yaptı, 20 yaşında şoförlük yapıp, sonrasında pazarlama müdürü oldu.

Yusuf Güney’in annesi kimdir?

Seher GüneyYusuf Güney / Annesi

Yusuf Güney kim meşhur etti?

Londra’da çalıştığı bir şirkette başarılı olması sebebiyle genç yaşta pazarlama müdürlüğü yapan Güney, 2005 yılının Haziran ayında Türk pop müzik sanatçısı Rafet El Roman’ın Londra’da verdiği bir konserinde sanatçıyla tanışmasıyla müzik dünyasına ilk adımlarını attı.

Sanatçı Yusuf Güney kimin oğlu?

Ahmetcan Güney
Seher Güney
Yusuf Güney/Ebeveynleri