Yeşilayın telefon numarası nedir?

Yedama Nasıl Başvurulur?

YEDAM‘a Nasıl Başvurulur? Çevrenizde bağımlı olduğundan şüphelendiğiniz kişiler varsa, 115 YEDAM Danışma Hattı’nı arayarak neler yapmanız gerektiğini öğrenebilirsiniz. YEDAM, Türkiye’nin birçok şehrinde ve K.K.T. C’de de hizmet vermektedir.

Yadem ne demek?

Yeşilay’ın 95 yıllık sürecinde topluma bağımlılıkla ilgili önleyici ve koruyucu hizmetleri yürütmektedir.

Alo 191 ne yapar?

Alo 191 Uyuşturucu ile Mücadele Danışma ve Destek Hattı, çok sayıda parlamenterin katıldığı törenle 8 Temmuz 2015 tarihinde kamuoyuna tanıtılmış resmi açılışı yapılmıştır. 7 gün 24 saat esasına göre hizmet vermektedir.

Yesilay ucretli mi?

YEŞİLAY DANIŞMANLIK MERKEZİ (YEDAM) ÜCRETSİZ DANIŞMANLIK VE REHABİLİTASYON DESTEĞİ VERMEKTEDİR. Yeşilay Danışmanlık Merkezleri (YEDAM) ile bağımlılara ve yakınlarına ücretsiz psikolojik danışmanlık ve rehabilitasyon desteği sağlanmaktadır.

Bağımlılık Nedir yeşil ay?

Bağımlı kişilik başka bir nesneye, kişiye veya herhangi bir şeye bağlı olan ve onsuz yaşayamadığını düşünen bir kişilik tipidir. Bağımlı davranış ise belli bir davranış tipine, belli bir eyleme bağımlı olan, yani onu sürekli yapmak isteyen ve gittikçe daha fazla yapmak isteyen kişilerin göstermiş olduğu davranıştır.

444 79 75 nerenin numarasi?

Bilgi ve randevu için 115 yada 444 79 75 telefon numaralarından ulaşabilirsiniz.

Yade Kürtçe ne demek?

kürtçe : anneye hitap sekli.

Yedama kimler başvurabilir?

12 yaş ve üzerindeki kişilere, Alkol, tütün, madde, kumar ve internet bağımlılığı konusunda destek almak ya da bırakma süreci hakkında bilgi sahibi olmak isteyenlere, Bağımlı olduğu düşünülen kişiyi bırakma ve arınma sürecine yönlendirmek için gerekli bilgi ve yöntemleri öğrenmek isteyenlere hizmet verebilir.

En tehlikeli uyuşturucu hangisi?

Araştırmaya göre, dünyanın en tehlikeli uyuşturucu maddesi -kısaca meth olarak da bilinen- metamfetamin ya da amfetamin. Araştırmada ikinci sırayı, halk arasında bonzai olarak bilinen sentetik esrar alırken onun hemen arkasında ekstazi (MDMA) yer aldı.

Amatem ücreti ne kadar?

Özel kliniklerde ise muayene ücreti 300- 600 lira arasında değişiyor, sonrasında her seans ortalama 400 lira. Yine ilaca yüklenen AMATEM gibi devlet hastanelerinde ise, bir madde bağımlısının devlete günlük maliyeti 120 lira dolaylarında.

Yeşilay özel mi devlet mi?

Yeşilay bağımsız bir sivil toplum kuruluşudur.

Yeşilay Nasıl Başvurulur?

Yeşilay Üye Başvurusu Nasıl Yapılır? Yeşilay‘a üye olmak için ikametinizin bağlı bulunduğu şubemizi seçerek üyelik formunu doldurabilir veya direkt şubelerimize başvurarak üyelik başvuru işlemlerinizi başlatabilirsiniz.

Kaç çeşit bağımlılık var?

Bağımlılık Çeşitleri Fizyolojik Ve Psikolojik Bağımlılık Olarak İkiye Ayrılır.

Bağımlılık nedir kaça ayrılır?

Dünya Sağlık Örgütü’ne göre madde bağımlılığı türleri;

  • Opiat Tipi Bağımlılık.
  • Alkol, Barbütürat, Benzodiazepin Tipi Bağımlılık.
  • Esrar Tipi Bağımlılık.
  • Kokain Tipi Bağımlılık.
  • Uyarıcı Tipi Bağımlılık.
  • Hallusinojen Tipi Bağımlılık.
  • Solunan Çözücü Tipi Bağımlılık.
  • Tütün Tipi Bağımlılık.

AMATEM de tedavi sicile işler mi?

Bu sorunun yanıtı ise şu şekilde verilebilir: Eğer kişi polis veya mahkeme yoluyla kuruma gitmiş ise savcılık kaydına işleniyor fakat kişinin kendi isteğiyle gitmesi durumunda kişinin yalnızca adının ve soyadının bas harfleri sicile işlenmekte olup bu bilgilerin yer aldığı kayıtlara ise savcılık kararı olmadan detaylı …